Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Partijas netic tik plašai koalīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gk
g
Dombrovskis izliekas labs cilvēks, tikai viena nelaime - pasaules baņķieri un banksteri arī domā, ka viņš ir uzvedis Latviju uz pareizā ceļa. Būsim uzmanīgi. Nākošās Saeimas vēlēšanās es balsošu par "Visu Latvijai"
Nezinītis
N
. Netiesājiet, un netiksiet tiesāti. TB lielākie kūdītāji ir laimīgi ārpusē. Tie kas šodien pie darīšanas, vēl nevienu aplamu vārdu nav teikuši. Gan mācēs domāt valstiski, nelies ūdeni uz nacionālo naidu kūdītāju dzirnavām. Kūdītājiem labi bij veicies visus iepriekšējos gadus, rezultātā esam zaudējuši visu, kamēr plēšamies savā starpā, veklākie savāca visu. Jāatopas un jāsāk domāt un darīt valstiski. Ja jau ASV iedzīvotāji sastāv no tāda tautību kokteiļa kā nevienā valstī, bet visi lepojas ar savu valsti, tad mums arī pēdējais laiks šo to mainīt savos uzskatos. Diemžēl ir pilnīga taisnība teicienam - miers baro, nemiers posta. Posta daļu esam izbaudījuši līdz mielēm, Latvija paliek tukša, pārlieku daudz iedzīvotāju devušies un dodas prom. Zeme jau tukša nepaliks, sanāks citi, svešāki. Ir jāsāk domā valstiski un jādara valstiski, un tas jādara visu valsts iedzīvotāju labā, nevis apsurdi aizstāvet atsevišķu cilvēku, grupējumu, vai iedzīvotāju tautības intereses. Nu neizsūtīsim atsevišķus iedzīvotājus no valsts, vai arī nevedīsim uz Biķernieku mežu. Ja ASV iztiek ar vienu valodu, iztiksim arī mēs, bet nebūšanas jārisina kopīgi, plēšoties i savas apakšbikses pazaudēsim..
Lielupietis
L
Koalīcijā jābūt tikai 3 partijām (vienotībai,ZZS, VL-TB/LLNK), lai darbs būtu saskaņotāks un rezultatīvāks. Neticu, ka viņi panāks Latvijas ekonomisko izaugsmi (nemācēs attīstīt un stimulēt ražošanu), bet tāda ir vēlētāju griba un tas ir optimālais variants neskatoties uz dažādām politiskām spekulācijām.
pro
p
Un vēl - iedomājies, ka tu rīt no rīta atmosties , un - prezidents izrādās ir Raivis Dzintars (vai Jānis Urbanovičs, Vai Ingrīda Ūdre, vai Lembergs, vai Kalniete vai Ēlerte vai, vai...) Un tu domā, ka tev uzreiz kļūs labāk dzīvot?! Nu, labi , ne uzreiz - pēc nedēļas, mēneša, gada? Tu tam tici?
pro
p
Alma » dzeris 16.10.2010 10:53 Tad es tomēr gudri esmu izdarījusi, ka nobalsoju par smukulīti Raivi. Es pirms vēlēšanām vēl domāju, par Valdi, vai par Raivi? Un redz kas izrādījās, pat hūtainis atklāti neatbalstītu saskaņiešus, bet Valdis ne tikai atklāti atbalsta, bet vilkšus velk valdībā! ------------------------------------------------- --------------------------------------------- Jā, Alma , Tu esi visu izdarījusi OK. Un nesatraucies par saskaņiešiem (vai maz kādu, atskaitot PAŠU Urbanoviču, esi jelkad dzirdējusi vai redzējusi?!). Nelauzi tagad galviņu par to, kā lielie puikas (ASV, Krievzeme) spēlējas, mūsējiem pienesot ārpus laukuma izsperto bumbu un labākajā gadījumā saņemot atļauju izkārt kādus karodziņus un saspraust pie vārtiem meijas...
pro
p
VALDIS 16.10.2010 10:22 Labdien, cienījamais vēlētāj! Vēlos Tev pateikties par izrādīto uzticību, balsojot par ZZS īpaši tiem 1497, kuri atbalstīja manu kandidatūru, kura nebūt nav viennozīmīgi pozitīvi vērtēta un nevienu vien reizi pakļauta nomelnošanas kampaņām. ------------------------------------------------ ------------------ Mīļo cilvēk! Sī nav tā tā vieta, kur klāstīt savu biogrāfiju! Pasaki paldies un nomierinies.
pro
p
Mīlo dieniņ - atzīs okupācijas faktu vai neatzīs - viens švīkājiens uz papīra vai pat tikai pāris vārdu mikrofonā. Par ko te vispār strīdas laikā, kad ir pavisam citi - praktiski, taustāmi, neatliekami darbi! Kam traucēs pāris SC kadru valdīšanā? Salīdzinot , teiksim, ar Parādnieku, viņi ir daudz konstruktīvāki un lietišķāki. Un nav jau ar viņiem jābučojas. Ir taču vairākums (īsts, absolūts vairākums), kas jebkurā jautājumā var SC nolikt pie vietas. Bet matu skaldīšana par to, kādā vārdā nosaukt pirms 70 gadiem (!) notikušo, ir pilnīgi sekundārs. Un pagātni NEVIENS nevar izmainīt. Un tās`trīs sievietes` tak arī vienkārši `ciema brēkātājas` - nu, kas viņām traucē pārstāvēt tautu Saeimā?! Spriest un risināt jautājumus, balsot pēc sirdsapziņas, teikt kvēlas un pareizas runas (to nu tad šīs prot?!).
Ino
I
Beidziet gvelzt. Lasiet, ko pateicu. Man apnicis Manu Vienotības fanu mazspēja attainot pareizi mūsu Vienotības galvenos darbības principus: 1. SKALDI un VALDI- vajag skaldīt visus un visur- partijas, saeimu, ministrijas, iestādes, uzņēmumus, pilsoņus, nepilsoņus, letiņus, krievus, ģimenes, trušus un c. 2. Ja IR cilvēks, tad pantu mēs PIEMEKLĒSIM- tas strādā universiāli, jo visi cilvēki grēcīgi, tāpēc tā nav problēma , lai kādu novāktu. 3. IR civēks, IR problēma, bet ja NAV cilvēka, tad NAV problēmas, tāpēc lai pirmie aizmūk letiņi, bet krieviņi tad paši aizbrauks, bet mēs ievedīsim kiniesus (TB- Ziļe) vai Citus latvijiešus (Eļerkte). Tās trīss ir mūsu universālās metodes, tāpēc patreizējo valdības veidošanu pēc tām viegli izskaidrot. 1. Salaižam matos sociķus (SC) ar naciķiem (VL/TB) un to jau palīdz viedā Latvijas avīze. 2. Salaižam matos trubas zemniekus (ZZS) ar sociķiem un to jau palīdz NRA. 3.Salaižam matos SCP un PS un to jau iekšēji paši deputātiņi dara. Kas paliek pāri- mēs - Premjer'ts un abolīte, kuri ir gan tautas glābēji, gan saulveži. Sapratāt? HA, HA, HA
Jaša Krjuškov
J
Vai tiesaam En ir Njen ... :))))) ?!
antidemagogs
a
Izskatās, ka dzeris ir no tiem, kas citādi domājošos jau pirms sarunas sākuma uzskata par "nesakarīgiem".
dzeris
d
Izskatās, visi kaut cik sakarīgi komentētāji pārvākušies uz Ir, te palikuši tikai Vl klaunu fani.
ku ku
k
ku ku
Yo
Y
SC vairs nesibolizēs viens pats Kabānovs ar deguna šņaukšanu karogā. Tagad no Liepājas ir ticis iekšā ticis tāds Kravcovs - tas pats par sevi ir izcils simbols. Lai arī valodu neprot, tas būs pēc izskata, izcilākais, kāds vien SC kompānijai bijis, runā, ka starpsēžu laikā viņš ļaus ar sevi kopā fotogrāfēties uz Saeimas fona. Lielākajiem SC faniem Kravcovs ļaušot sevi bučot. Viņa frakcijas biedri drīkstēšot Kravcovu no rītiem bučot uz lūpām un vaiga, bet dzeris un citi SC letiņu fani, kas balsojuši par SC - dabūšot godu bučot Kravcovu uz pēcpusdienas. Kaut gan zinātāji no Liepājas saka, lai nebēdā, tas ir gandrīz viens un tas pats.
Pārliecība
P
kā pareizi minējāt - tām 3 sievietēm ( diemžēl arī deputātēm), nav pirmā reize sašķelt, izstāties...Vēl trūkst Kalnietes. :))
zemessargs
z
Vēl joprojām ticu ka Visu Latvijai nenodos savus vēlētājus. Diemžēl pedējās dienās sākt mākt arī šaubas, pārāk jau pielaidīgs Dzintars kļuvis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas