Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Partijas no Lapsas avīzēm nebaidās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Nelietis Lapsa tagad gaida kad viņam sametīs NAUDU lai nomelnotu SC - pirms tam to izdarīja ar Vienotību - tad gan naudu neprasīja,cerībā,ka tagad lai atriebtos sametīs to naudiņu. Provokātors!
hmm
h
naudu, naudu, naudiņu
  • 0
  • 0
>>>
&
Tādus, kā L.Lapsa vajadzētu kādus divdesmit. Īsts profesionālis, talantīgs cilvēks. Viņš ir cīnītājs. Malacis, Ar nepacietību gaidīšu viņa rakstus. Skauģi mācieties, kā jāstrādā mūsdienu žurnālistam.
Dr.xy
D
Dazadu agesenu un parejo SC / Launuma Imperjas & Baltkrievijas agentu murgojumi pastiprina aizdomas,ka "Pietiek!" pirmsvelesanu propaganda tiek finanseta no Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidniekiem SC & Co.
Likumi bauriem, mums sile!
L
Tas ka partijas nebaidās, parāda, kāda visatļautība ir pie varas esošajos, tad kāda runa var būt par tiesisku valsti.
pilsonis777
p
Es no lapsas nebaidos ,nebaidos nebaidos....lapsa nav viens aiz viņa ir tauta .
ervins
e
vienreiz jau beigsies ta nesodamiba,tagad vini jutas ka dievi,olimpa dievus nometa!viss kas rakstits lapsas avize bija zinams jau sen,kamer valdis sis partijas latviesu tauta iegrims vel dzilaka nabadziba!taec jau maiziti un citus pakalpinus virza tos amatos!
jenotsuns vaukskis
j
vai par Saskanas Centru ari uzrakstis ,,patiesibu,,?
stg-44
s
Vai nav vienalga kas ap-maksājis izdevumu..,bet uzrakstīta ir patiesība...,ja ne tad lūdzu ..,jenotsuņi vaukšķiet !!!
Haris
H
Velti nebaidās! Par Vienotību Lapsa man atvēra acis.
borcinsh
b
laikam "vel nav vakars" - kad 2014 gada "politikiem" bus jadeklaret savus "godigus" pienakumus ESavienibaa - uzreiz atceresies gan ... Lapsu
K-K
K
... Nav ko gaidit ziedojumus ... latviesiem vairs nesanak kads atlikums no izdzives maksajumiem, kaut lai gribetos izlasit kadus glaimus LL veltis SC !!! ... Pargudrs un viltigs gajiens izdomats un atkal izdevies 5. kolonnai - nomelnot visu nacionalo un latvisko ...!!! ... Gan jau samaksasiet par so izricibu zaudejot balsis !
Visticamakais tas ir SC prieksveles
V
Avize kur tiek lieti dubli uz Vienotibu jau ir iznakusi bet avizei par Saskanas Centru nebus nauda, un KNAB so naudu Vienotibas nomelnosanas kampana nevares ieskaitit ka SC prieksvelesanu izdevumus.
Maskavas Lapsai..
M
Protams ka izradisies ka pikja nav un tapec avizi par Saskanas Centru nevares izdot un viss beidsies ar zults uzliesanu tikai Vienotibai un pie tam so naudu kas tereta Vienotibas nomelnosanai KNAB nevares ieskaitit SC prieksvelesanu agitacijas izdevumos. Bet ja brinums notiks un ta avizite tomer bus ar interesi palasisim noteikti tur bus sausminos atmaskojos raksts ka kads uzspiedis podzinu Urbanovica vieta un citi ,,noziegumi,,. bet kur Usakovs ar Ameriku notrillinaja miljoniem latu ires maksataju naudu un kapec lieli prieksnieki nekad nezin kur pazudusi miljoni to jau laikam Lapsa nerakstis..tads sikums vien ir..
jautajums
j
Taja avize bus uzrakstits kapec Usakovs apvienoja namu parvaldes visa nauda nonaca Usakova un Amerika rokas un pec tam,,pazuda,,
ko tur pebilst
k
Zagļus cietumā! Lapsa nosaucis zagļus par zagļiem. Tas nevienu nepāsteidza. Tas, ka mēsli lien pie varas ir skaidrs. Politiķi visi ir daļēji ķerti. Un lielākā tiesa neveiksminieki. Kā Repšes sieva teica: izvilka piņņaino Einārīti pusbadainu un noplukušu no mēslu bedres un sasildīja. Bet viņš iekakāja pēc tam tajā gultā Un baznīcā, kurā zem karoga zvērēja.Tāpat Dombrovsku neveiksminieku pāris. Kā var vadīt valsti, ja paša kule mēslos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas