Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Partijas: vajag plānu B

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
par maksasanu
p
Visus gadus BUDZETA jautajumos tak lielakais "specialists" ir deputats K. Leiskalns . reiz tv vins nezinaja cik liela vinam maja, cik taja televizoru, ko savos APARTAMENTOS DARA PAREJIE GIMENES locemkli. Vai deputats Leiskalns balsos par sis majinas apliksanu ar nodokli, izviks no sava macina tos latinus ??????????????????? Neticu !!!!! Par ko tad ir RUNA???? Par politisko vai ekonomisko krizi. ? valsti? VAI Saeima?
domigais
d
pilnigi piekritu klusajam ! te galigi jazaude pacietiba ! tie treknie no tp pielaidusi bikses ar Zalanu prieksgala un nevar pat aprekinat provizoriski cik tad sanermsim no visiem iebraucejiem ,kam tas milzigas dacas, dzivokli, kas iebrauc tikai JAUNA VILNA LAIKA. Lai vini palidz mums izklut no krizes ! lai maksa un tie var maksat ! Ar 10 kartigu koeficentu, ja ne ,nu sveiki! lai musu laipnibu izmanto tie, kas ir ar mieru maksat un nekakakat mums uz galvas!
hmm
h
Izskatās ,ka tā mēs braucam auzu laukā aizvien dziļāk. Labāk lai iebrauc krievu tanki, un sākas viss no gala, kā senāk. Šitāda dzīve nav ciešama, visus baida, ka mazinās, griezīs, cirps, šķērdīs, izģērbs...Pie krievu valdīšanas vismaz neviens nemira badā, bija kur dzīvot, bija darbs, nebija nodzērušies, narkomāni.
tīģerēns
t
Super funkciju analīze! Vēl varētu uzskaitīt daudz. Galvenais samzināt priekšnieku algas, lai nav tik milzīga atšķirība no padoto algām, kuri reāli strādā, ne jau kungi.
umurkumurs
u
Man ir plāns B, un tas saka, ka labākais ir ārkārtas Saeimas vēlēšanas!
GODAPRATS
G
PLANS BUS TIKAI BEZ TP ,KURA TRAUCE KVALITATIVI STRADAT --LAI PASTAV MALINA UN PASKATAS ,KA JASTRADA T A U T A S LABA .. TP TO NEPROT ,JO VISU LAIKU JASTRADA SAVA LABA PRIEKS SAVA LABUMA ,BET TAUTA,LAI PAGAIDA .
V> Vajag
V
Pilnīgi pareizi, atrastos, un ne viens vien, vienu miljardiņu varētu zvirbulēna patronam vien konfiscēt!
Vajag
V
lielos zagļus likt būrī un mantu konfiscēt - tur kāds miljardiņš atrastos. Un lai nestāsta ka ar darbu nopelnījuši.
es par
e
jau sen vajadzēja sākt nodokļus reformēt ar domu "bagātie arī maksā" un "bagātie maksā vairāk"
zumzum
z
Vel jau paliek vēstniecības. Var samazināt dilpomātu skaitu galīgi bez sāpēm. Nav nekāda nozare uz izdzīvošanas robežas. Uz priekšu Dombrovski!
Plānkalis
P
Plāns B: aizdevumu kabatā un uz siltām zemēm, tur atkal jāveido kāda laba partija.
Oskars>njaaa.......
O
Tas nozīmē , kad Tu man gribi piedāvāt MILJARDU un lai es KLUSĒJU,jo savādak PARTIJĀM ir VĀKS.
nn
n
jagatavo nevis plans B, bet esosais plans jaizlabo taa, lai tas nebutu kliedzosaa pretrunaa ar apsolito... progresivs majokla nodoklis un parvaldes reforma var nodrosinat trukstosos aptuveni 150M... meginajums uzmest aizdevejus bija nolemts neveiksmei no pasa sakuma un tikai nodarija launumu valstij..
dzeris - Antons
d
Pilnīgi pareizi, vagadzīgs kā viens, tā otrs.
KLM
K
PĀNS B ieziepēt striķi .................................................... ........................... lai būtu patīkamāk strīķa izmantotājiem - striķim jābūt oranžā krāsā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas