Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Partiju programmas analizēs portālā, kura redaktors atbalstījis Pēdējās partijas idejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ххх
х
Вы что-то не поняли, не за диалог между Последней парией и русскими, а государством и русскими. например, партия не скрывает, что они за присвоение парав голоса на выборах в самоуправления. Прелесть в том, что еще одна партия за это и у ЦС и ЗапЧел в этом вопросе есть союзник, а не трепло типа Шлесерса.
BR
B
Vienmēr esmu brīnijies - kur un kā šie cilvēki tiek sameklēti? Latvijā tāds jēdziens kā konkurss un veselīga konkurence laikam neeksistē. Ir tik daudzi žurnalisti bez darba, turklāt ar izglītību un profesionālo pieredzi "politoloģijā" - kāpēc tieši Bankovskis? Atkal draugu būšanas? Turklāt cik saprotu Bankovskis jau strādā vienā izdevumā - IR.
Человек
Ч
"Pēdējā partija ir par dialogu ar krievu tautības cilvēkiem. Nevis par naidošanos, kā visas pārējās latviešu partijas (izņemot PLL un Sabiedrību Citai politikai)." - А в чем для русского человека должна быть прелесть вести диалог с Последней партией, ЗЛЛ или ОЗДП, если его и так отлично понимают с полуслова ЦС и ЗаПЧЕЛ?
Valdis
V
Kas smejas pēdējais, pēdējais rīko pārtiju.
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa (2008. gads): "Demokratizācijas (t.sk. arī atklātības un vārda brīvības) pakāpe kopš (21. gadsimta sākuma) Latvijā ir palikusi gandrīz iepriekšējā līmenī," esot secināts valsts prezidenta (pašreiz - V. Zatlera) aizgādniecībā esošās, pašreiz "sociālantropologa" R. Ķīļa vadītās "stratēģiskās analīzes komisijas" (SAK) publiskotajā pētījumā. Kopumā pētījumā esot tikušas "analītiski vērtētas" tādas jomas, kā "likuma vara un taisnīguma nodrošināšana, pilsoniskās un politiskās tiesības, ekonomiskās un sociālās tiesības, brīva informācijas aprite un tās pieejamība, apziņas un vārda brīvība, brīvas un godīgas vēlēšanas, politisko partiju loma demokrātijā, valsts un pašvaldību pārvaldes struktūru efektivitāte, atbildība un caurspīdīgums, korupcijas materiālie un morālie apsketi, tās izpausmes un ietekme uz lēmumu pieņemšanas un izpildes procesiem" u.c. šīs valsts "kvalitātes"...
to Hellāda
t
ko tad netaisi pats/i savu scenariji.lv? nehalturigo? kamēr rakstīji komentāru, varēji jau sadomāt trīs nehaltūrīgu projektu idejas :)
Hellāda
H
Scenāriji. lv ir prasta haltūra - gan satura, gan formas ziņā. Gan jau tiek "apgūts" kāds ES fonds.
Dace
D
Nejauc lūdzu Pēteri Bankovski ar Paulu Bankovski. Stāsts par kuru Tu runā ir par Pēteri Bankovski.
reālisti
r
Pēdējā partija ir par dialogu ar krievu tautības cilvēkiem. Nevis par naidošanos, kā visas pārējās latviešu partijas (izņemot PLL un Sabiedrību Citai politikai).
hmm
h
pēdējā partijā, tiešām ir savākti pēdējie mēsli, kas daži apzināti, citi nepazināti aizasargā valdošo kliķi. Attopieties un pašlikvidējaties, nekavējoties.
calexico
c
Lai nu kā, bet jāatzīst, ka t.s. Pēdējā partija jua kopš pirmajiem mirkļiem ir viens no pēdējā laika muļķīgākajiem un bezjēdzīgākajiem pasākumiem. It kā klajas muļķības, tukšas muldēšanas un egocentriskas pretenciozitātes jau tāpat visapkārt nebūtu diezgan. Godīgi runājot, pēc šīs muļķības ir vēl grūtāk noticēt kaut cik jēgpilnas pilsoniskās iniciatīvas iespējamībai. Bet, sasodīts, kam lai tic?
aga
a
Par Pēdējās partijas patieso saistību ar prezidenta administrāciju jau kāds pirms mēneša brīdināja.
Dr.xy
D
Lai saprastu, kas ir musu Valsts un latviesu tautas ienaidnieki,nav vajadzigi ta saucamie, no partijam algotie, "eksperti". Un lai sie"eksperti" necensas apgalvot,ka vini ir neintrali.
Apzaļumošanas spec
A
Visās lietas pašvaki orientējošamies pauls mēģinās orientēties partiju programmās... tur jau Latvijas nelaime, ka visādi puskoka lēcēji iedomājas sevi par expertiem.. ... ja nu vienīgi gadījumā ja tas portāls ir tā kāhumora lapele iecerēts? Betarī tad tas redaktors nevelk, jo ar humors pēc 200gm tāds brutālīgs.
Latuna
L
>В Латвии же всё построено на блате. А вы как хотели. -- Jab hoķel, kak v Rossiji. Čto bi vsjo po čestnomu, bez blata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas