Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Partiju reklamēšanās uzņem apgriezienus; uz daļu izdevumu ierobežojumi neattiecas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rinķī apkārt
r
Nu, keretīni - PLL. Ķeras klāt hokejam, mūdži - gribas rupji lamāties :)
ASV
A
Ta reklama bildee -- krasa un izveletais simbols ASV lieto "Target" veikali. Jadomaa, sir reklamas art director vienkarsi nozaga ideju.
Vuarzazi
V
Rīgas Dinamo galvenais sponsors pārstāv Maskavas intereses...
iz "O.M.© arChīva"
i
... Lūr Vecais Grābeklis uz tiem, Kam patīk (?!) palikt VIENTIEŠIEM, (Dēļ aumež ĪSĀS atmiņas): "Kam ATKAL 'blieziens' kārojas?..." ========== oriģinālversija = "O.M.© blogā". (neilgi pirms kārtējā "vēlēšanu" FARSA) u.c. *Muļķu Zeme, XXI gadsimts.*
iz "O.M.© arChīva"
i
(Pa ceļam - badīgs "ēsmu" rīs, Ko 'siles biedri' pasviedīs, Uz plikiem āķiem uzmauktu ~ Tas "nospēlē uz publiku": Ar cukurvati "ķeksēts" tiks, No zaļiem 'jēpiem - ūzās liks', Kas "labsaldēts", to 'ģīmī stums', Dēļ "TV-šoviem" palieks dum'š, Strēbs "Burbuļninnu Durakiem", Pa "šlāgerpāķu" 'tusoniem'...) Jo - ATKAL šim ir 'ieborēts': ""valsts" 'rullēs', ja būs "novēlēts", Par "mazāko no ļaunumiem" ~ Tiks "pareizie" pie mandātiem! (Pat "tukšais biļetens" mums der, Jo - tikai MUĻĶIS VELTI CER, Ka "vēlēšanu" FARSS, jebkāds, Var "izšķirt, kāds būs rezultāts"...) TAD Muļķu Zeme ATKAL "plauks"!!!..." (Bet "vaukšķis" - četrus gadus kauks, Ka - ATKAL "uzkāpts grābeklim", Un puns - vēl lielāks, kā līdz šim...) ...
iz "O.M.© arChīva"
i
*Vecā Grābekļa 'hīts'.* ( Iz "O.M.© arChīva" ) Ņirdz ATKAL Vecais Grābeklis: "Tas, kurš man vienreiz uzkāpis ~ Kaut 'smagi bietē norāvies', Kā muļķis vēlreiz meklēt skries!..." ... Kad aizmirsts iepriekšējais puns ~ Kā plika kaula alkstošs suns, Sāk grābekļkāpējs ošņāties, Kur ATKAL 'bietē atrauties': Ar ZOMBĒJUMU saskaņā ~ Skries "patrEJota apziņā", 'Ņemt "urnu talkā" dalību', Par "svaigu" pases zīmogu.
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: Šīs valsts sabiedrības zināmā daļā savulaik populārajam "banānpolitiķim" Joahimam Zīgeristam latvieši bija lieliski izmēģinājumu trusīši - apbrīnojami vientiesīgu "vēlētāju" elektorāts, kas ir tik pat vienkārši, cik lēti apčakarējams. Kad Zīgeristam šāda izklaide kļuva garlaicīga, viņš no Latvijas aizdevās uz savu etnisko "fāterlandi", bet - pa lēto apčakarējamais, uz sīkiem našķiem kārais un jau kuro reizi "vecajam grābeklim uzkāpt" joprojām gatavais šīs valsts "apzinīgo vēlētāju" elektorāts gan nekur nav pazudis. Vienīgā atšķirība - Zīgersista banāni ir nomainīti ar citām "uz plika āķa uzspraustām ēsmām": politbiznesa projekta "vienotība" ( V-"ķeksītis" ) "vēlētāju balsu" makšķernieki "ķer muļķus" uz zaļu cukurvati un āboliem, politbiznesmeņu grupējuma "par labu latviju!" ( PLL "labieši" ) polittehnologi "iebaro" vientiešus ar 'haļavas' saldējumu un "tematiskiem ("pozitīvi" zombējošiem) TV-šoviem", "smagos noziegumos nevainīgā" trubas krāniņa Hūtes "stipendiātu" grupējuma "zaļo un zemnieku savienība" ( ZZS "naftaspāķi" ) 'partorgi' uz "vēlēšanu" plikā āķa sprauž bezmaksas minerālūdeni un "šlāgerkultūras masu atrakcijas" u.t.t...
Lelle
L
Kretīniem baloni ir topā, bija oranži, tagad ar sarkanu riņķi...pūšļi ar tukšumu vidū, pietiek piedurties, tie pārsprāgst un paliek kā izlietoti preži...tāds nu šo tautas nodevēju liktenis...
Dr.xy
D
Ko nozime sarkanais rinkis uz uzpusta prezervativa? Vai tas butu paliglidzeklis,lai varetu labak trapit merki? Ja ta tas ir,tad butu velams,ka PLL darboniem tas butu uzmalets ari uz muguras.
Gogis
G
Ja politiskās partijas sev nosaka ka jāuzskaita tikai daļa no izdevumiem, kas tiek tērēti priekšvēlēšanu kampaņām, kā tādas partijas pēctam var prasīt no iedzīvotājiem, lai tie godīgi maksātu nodokļus?
JNK
J
Pirmklasnieki var neuztraukties par to, ka šogad varētu būt problēmas ar pildspalvām, lai būtu gatavi 1. septembrim. Ja vēl izvietotu savus logo uz dzēšgumijām, burtnīcām, kladēm, vai vēl labāk uz kurpītēm un to visu izdalītu potenciālo vēlētāju bērniem, tad ziedot.lv varētu pāris mēnešus atpūsties.
Bībelnieks
B
ikai informācijai par kampaņu finaancēšanu! Nupat Bostonā notika vēlēšanas par mirušo Senatora Kennedy atst;ato vietu kongresā. Bija 2 partujasi kas izdeva 25 miljonus dolārus politiskajiem sludinājumiem. Televīzijā politiski sludinājumi parādijās ik pa 6-7 minūtēm, bet Amerikā politiku ņem nopietni, ne kā komēdiju kā Latvijā. Veselīga politiska cīņa ko nabagripas Latvijā nevaar atļauties un ko ar likumu nobremzē.
Jukums
J
Šādus miskastes balonus kā attēlā neņemtu pat ja piemaksātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas