Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pasažieris uzvar tiesā rupju tramvaja vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iedzīvotājs
i
njaaa tkai šo pasažieru 2010 gada maijā notiesāja par izspiešanu, kas ir nesamērojami smagāks sods par sīknaudas nolamāšnau par sūdiem.
Dugs
D
Kā gan tas tramvaja vadītājs to varēja zināt , ja tā nosauca ? Atlek secināt ,ka laikam bija pazīstams! Jo tā tas tiešām ir, viņs nemaz nav kļūdījies!
kleksis
k
Tā jau nav uzvara tiesā par vienu tramvaja vadītāju, varbūt pat pensionāru, bet gan cenšanās sevi apliecināt un izcelt līdzcilvēku acīs. Tā vien liekas ka šim censonim nav kaut kas īsti kārtībā ar nerviem, vai varbūt sarežģījumi ģimenes dzīvē, vai varbūt "simpātija" pametis. Ha.. ha..
Zigis
Z
Gribēju piekrist "Lunim" ,bet ne -Klimpai, piedodiet draugi...
Zigis
Z
Protams, ka piekrītu Tev "klimpa"-par so cilvēku dzirdētas visādas nekrietnas lietas, viņš centies iegūt jurista izglītību, lai no neaizsargātiem pensionāriem "godīgi " izkrāptu īpašumus, bet kā saka kas citus grib "čakarēt"- to pašu izčakarēs-lai tikai žāvē sausiņus...
Zigis
Z
Pilnīgi pareizi Luni, ka šitādu jefiņu tikai krūmos un izdrāzt..., kas nav normālas lietas ko darīt, ka šitādi vajag sevi parādīt- laikam savādāk neviens neievēro, tādēļ tramvaja vadītājs pateica īsi un konkrēti, vajag ieklausīties...
klimpa
k
To es saprotu, nevis bļaustīties ka kaut kāds tur atļāvās kaut ko pateikt - bet izdarīt, paņemt aiz čupra un aizstiepj uz tiesu. Un ja visi tā darītu, tad mēs te pie sasistas siles nesēdētu.
...
.
nu tu i lunis...
Lunis
L
Jebkurš transporta līdzeklis nav tā vieta,kur tā vadītājam par braukšanu ber vienkapeikas vai dod 500 latus. Tas tomēr ir idiotisms. Kādas tur instrukcijas! Tādiem jādod pa purnu. Tāpēc,ka kavē jau tā kavējošos nenormālajos sastrēgumos.
arturs
a
Ir kāds likums, kas aizliedz darbiniekiem atteikties no naudas pieņemšanas?
interesanti........
i
kādās monētiņās tā naudiņa bija? Pats esmu redzējis, ka vadītājam saujā ieber "vienkapeikas". Tad nu gan pat viskulturālākajam cilvēkam var kaut kas gadīties. Protams, nervi jāsavalda, bet braucēji arī bieži ir vainīgi. Tieši pie pieturas ir kiosks, kur tirgo talonus, bet nepērk, jātraucē vadītājs. Un tad jau sanāk visādi.....
smatrii
s
normaalaa valstii runaa tikai par to, kaa iet kura sunim
Pēteris Ciniķis
P
Solītis pareizajā - tiesiskas valsts - virzienā. Katra taisnības uzvara, kaut neliela, tomēr dāvā nelielu cerības stariņu, ka kādreiz dzīvosim "normālā" valstī. Vēl tikai jāsagaida laiki, kad tiesa tikpat skaidri un operatīvi darbosies arī nopietnākās un sarežģītākās (oligarhu noziegumi, organizētā noziedzība, policistu vardarbība u.c.) lietās.
!!
!
Prieks par attiecīgā pilsoņa uzņēmību!! Visi tie, kuri sāks aizstāvēt vadītāja pozīciju ar atrunu par zemo atalgojumu un spriedzi darbā - vēlos pateikt, ka 1) spriedze darbā, stress mūsdienās reti kuram darba vietā nav; 2) ja esi uzņēmies darbu par noteiktu samaksu ar noteiktiem pienākumiem, tad tas ir jādara godprātīgi, ja kaut kas neapmierina - vienmēr ir iespēja meklēt ko citu!
Juris
J
Malacis, laikam tikai ar tiesashanos latvieshos elementaro pieklajibu dabusim

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas