Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pasažieru pārvadātāji nepieciešamības gadījumā turpinās protesta akcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
i.g.
i
Priekš kam domāt, kā labāk organizēt darbu : pietiek ar admisnistratīviem rīkiem sarīkot demonstrāciju un no valdības izspiest dotācijas ! Un vēl labāk rīkojas kokvedēji, brauktdami ar piekrautām mašīnām pa izdangātiem ceļiem un bļaudami, ka ceļi slikti !
llllll
l
kurš vispār bija vai ir kādreiz iedziļinājies vispār dotāciju apjomos---neviens.prieķs kam tie dienesti,kas neko nedara?To dotāciju apjomi jau sen tika doti par daudz---kur izlietoti???Vairota sava labklājība personīgā---kantorniekiem ,iespējams,valdēm un vēl tiem ,kas pie silēm atradās!!!!
rrr
r
Igaunijā un Polijā nepastāv tadas dotācijas un pasažieri ir kvalitatīvāk apkalpoti!!! uN PĒDĒJIE KONKURSI NOTIKUŠI,LAI IZMESTU LAUKU PĀRVADĀTĀJUS NO PELNOŠĀKAJIEM MARŠRUTIEM!!! TIESAS PROCESI LIEK ATCELT KONKURSU REZULTĀTUS,BET SALKAZANOVS TOS IGNORĒ UN VIŅA DRAUGI TURPINA STRĀDĀT...VIENS TĀDS MARŠRUTS IR BAUSKA -RĪGA!!!! TĀTAD APGROZĀS LIELAS NAUDAS SUMMMAS,KUR NEVIENU NEVAR LAIST IEKŠĀ!!! BET TE MULD,KA NERENTABLI!!!
jelgavnieks
j
Salkazanovs ir demagogs! Kur viņiem tā katastrofa? Nekas netiek darīts, lai pētītu maršrutus un pietiekami tos noslogotu. Protams, ka labāk bļaut un pieprasīt!
tieši tā
t
Latvenergo tarifi jau ir tikai striķis (turklāt, ne vienīgais), kas apmests cilvēkiem ap kaklu - līdzeklis iedzīšanai vēl dziļākā nabadzībā. Un striķa gals atrodas politiķu rokās..
neatbalstu!
n
Kāpēc viņi jāatbalsta? Jādomā pašiem kā efektīvāk strādāt, nevis jārīko streiki! Vadītājiem izdevīgi sakūdīt savus darbiniekus, lai pašu nolaidība paliktu ēnā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas