Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pašcieņas atgūšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
trusis nejaukais -> jumors
t
Varbūt pie vainas ir bezgalīga pretrunīgās informācijas plūsma, kas arī stabilu personu spēj padarīt dulnu. Bet jaunietim jau vēl nav prasmes atlasīt un norobežoties no liekā, tad iznāk, ka reakcijas uz notiekošo var būt pilnīgi absurdas ------------------------ precīzi, šis ir viens no iemesliem. pretrunīgas infromācijas pārbagātība, nav stabīlas vērtību sistēmas, nav pamata strukturētām zināšanām un nav filtra, ar ko nofiltrēt nepatiesu un nepareizu informāciju.
Ieva to Sīmanis
I
Runa jau ir nevis par to, ka jāsargā, bet par to, ka sargāšanās no smadzeņu pūderētājiem ir katra paša lieta! Nu nevazājas pa Saeimas (un citiem) gaiteņiem ļaunie gari, kas samaitā nabaga deputātus! Īpaši tos, kas, spriežot pēc dokumentiem, bija samaitājušies jau ilgi pirms ievēlēšanas!
Sīmanis
S
Tiesa, Māri Zander! Tikai sabiedrība ir arī nogurusi, kļuvusi apātiska no tā, ka neredz rezultātu. Vienalga, vara pēc jebkurām kupli apmeklētām vēlēšanām nonāk "siļķu tirgotāju" rokās. Ļoti daudzi balsoja par Vienotību. Taču tūliņ pēc vēlēšanām sākās nesmuka andele. Šķita, ka amati deputātiem vairāk interesē nekā valsts situācija. Te nu jāskatās pēc tādām zālēm, kas spētu cilvēkus pasargāt no varas un naudas atkarības.
jumors
j
Kaut kāds rezons Zandera domā ir. Jo man iznāk šad tad parunāt ar jauno paaudzi- tā liekas, ka viņi būtu apstaroti, saindēti vai iebaroti ar kaut ko, kas atceļ domāšanu kā principu. Varbūt pie vainas ir bezgalīga pretrunīgās informācijas plūsma, kas arī stabilu personu spēj padarīt dulnu. Bet jaunietim jau vēl nav prasmes atlasīt un norobežoties no liekā, tad iznāk, ka reakcijas uz notiekošo var būt pilnīgi absurdas.
Ieva
I
Tipisks reklāmas piemērs, ir nepārtraukti propogandētais BeLight- uzprasīt šīs reklāmas autoriem, lai paskaidro, to ko gvelž, jo tas nu nekādi nesaskan ne tikai ar skolā mācīto, bet arī ar veselo saprātu.....Taču, ja jau aģitē, tad to produktu pērk, turklāt daudzi..... Tā kā paralēles, protams, ir, tikai vai tad, ja šāda veida reklāmas aizliegs, nepublicēs visus pseidozinātniskos paziņojumus, sākot ar diskusijām par, piemēram, to, vai tomāti stimulē, vai nestimulē vīrieša potenci, CILVĒKI SĀKS DOMĀT AR GALVU ARĪ VĒLĒŠANĀS?
Ieva
I
Par to zinātni uzreiz nāca prātā jezga ap mirušajiem putniem un kādas ārzemju latvietes, arī zinātnieces, paziņojums, ka tāda histērija no tā tiek izpūsta, jo zinātniekiem pienācis laiks medīt grantus....."State of Fear" ir laba grāmata veltīta pirmkārt tiem, kas bļauj par globālo sasilšanu (bet neko reālu nepiedāvā), taču tajā tiek runāts arī par vispārējām tendencēm zinātnē.....
prahtweeders
p
Ar pašcieņas meklēšanu jeņķiem tiešām ir problēmas.Spriežot kaut pēc vikipēdijas,šeit minētā SAnD ( jo SAD ir pavisam cita kaite - ziemas depresija ) ,piemīt katram amīšu vecim,kurš nav spējīgs stādīties priekšā dāmai ar vārdiem ''Do you swallow,btch''. Mūsu bāleliņiem,kas vēl pirms pubertātes iestāšanās skaļu muti noliek visu un visus redzamības rādiusā un tad naivām blisenēm gaida,ka šiem par to kāds vēl piķos,tāda kaite nedraud.
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Māri, nestreso par sīkumiem - iedzer aliņu, bet tā lai nepazaudētu pašcieņu, tad visas tavas šaubas pāries! Bet ja nopietni, tad visām izbijušās PSRS tautām pašcieņa ir visai nosacīts jēdziens, jo pašcieņa izriet no apziņas, bet apziņu veido nācijas inteliģence, bet tā kā mūsu inteliģence ir nākusi no strādnieku un zemnieku vidus, tad ir kā ir ar to pašcieņu, jeb citējot krievu dziesminieku V.Visocki: "Что-то нынче буйных мало, вот и нету вожаков" (saviem vārdiem izsakoties - nav jau to cīņā saucēju, jo visus savā laikā komunisti nomušīja, ir palikusi tikai pelēcīgā tautas masa). Priekā, Māri!
Sandris R.
S
Pašcieņa vai nu ir, vai nav. Tā ir īpašība, ko nevar zaudēt, un tāpēc nav korekti runāt par tās atgūšanu. Cita lieta, ka daudzi savu pašcieņu izdomā, kas būtībā stimulē sasirgšanu ar lepnību.
KLM
K
''Visu nosaka gēni'' ........................................................................... Neapgāžama taisnība, piemēram, ja ventiņu švaukstam ar hūti okupācijas laikos jau gēnu līmenī bija ierakstīts no katras tribīnes spaiņiem gāzt komunisma murgus, tad šodien tas turpinās jau citā formā - viņu vajā paranoiskas vajāšanas mānijas - viņu vajā gan Soross, gan angļu tiesa, gan Delna...
Lai dzīvo Vienotība
L
Pēc Zatlera populistiskā trieciena ir jāatgūst pašcieņa. Ir jāatgūst uzskats par Vienotības un Dombrovska lielajiem panākumiem un pareizo virzienu. Paldies, Zander, tu esi īsts Vienotības patriots.
dzeris
d
Es tikai nesapratu to galveno domu. Nu, pūderē smadzenes visi, par "slimībām" un farm. komp. pilnīgi pareizi, bet, kāds secinājums? Tie politiķi nemaz nav tik briesmīgi? Smadzeņu pūderēšana no politiķu puses var novest līdz daudz bīstamakām sekām, kā viss pārējais.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas