Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pašvaldībās lems, vai viņu teritorijā audzēs ĢMO

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES pats
E
Šeit stulbākais ir tas, ka Latvijā nav pateikts tas, kas ir EK Direktīvas 3. pantā - tās ir Dabiskās gēnu modifikācijas metodes, ar kurām jau simtiem gadu dārznieki iegūst jaunās šķirnes, arī Dabā Kosmosa starojuma ietekmē nemitīgi veidojas jauni ģenētiski izmainīti augi... Faktiski šie ierēdņi runā un uztraucas par dažām gēnu inženierijas metodēm, kuras rada TRANSGĒNU ĢENĒTISKĀS IZMAIŅAS. Interesanti - kāpēc dažiem IR IZDEVĪGI VISAI SABIEDRĪBAI JAUKT GALVU? Ir pamatotas aizdomas, ka aiz šiem aizliegumiem slēpkjas daqžas firmiņas, kuru sēklām būs vajadzīgie "gēnu tīribas" papīri un citi zemnieki vienkārši nevarēs tiregoties.
lauksaimnieks
l
Steicīgi pie ārsta griežaties ķiploki jau latvijā nav,ar rokām apputeksnēt nevar un zāles arī nav izgudrojuši.
Cilvēki, attopieties
C
KĀPĒC MUMS TAS IR VAJADZĪGS????? Vai tiešām pilns ar tumoņām, kas nevar kaut nedaudz palasīt kas tad īsti ir ĢMO un kādas ir sekas. Ķīnā jau tagad atsevišķos reģionos bišu vairs nav (nespēja veoroties ĢMO ietekmē), nav kas apputeksnē augļu kokus (cilvēki to darba ar rokām!!!). Vai mums arī Latvijā nepieciešami šādi reģioni! Blakus augošie augi arī tiek apputeksnēti no ĢMO un to vairošanās spējas tiek ievērojami samazinātās. Cilvēki- ko Jūs darat!!!!
Terorists
T
Nu ja ņem mūsu politikas līmeni tad šādu atļauju jau nebūs grūti dabūt.Pāris reizes pasmaida,noziedo pareizai partijai un pareizajam līderim un lieta darīta. Bet vēlāk tiesu darbi par līguma laušanu utt.Vai tad šie kungi kas šādus lēmumus pieņem ir pirmo reizi ar pīpi uz jumta un ir jāmāca. Tas ir tā kā padomijā,tauta ir jābaro un tad jau ir arī kukurūza un pārtikas programma utt.,bet galvenais ir tas kad idijotiem jau plinte ir kaitīga,jo nezin kad šī var izšaut.Vajag tik atcerēties Gorbija ,,Pretalhahola kampaņu,,,uk ko nozīmē mūsu elites pārstāvji.Un vai būs savādāk -neticas. Par šo pārtiku vēl tagad zinātnieki strīdas,bet Latvija jau kā vienmēr pirmrindniekos.
tā ja
t
Ar Vējoņa kga svētību bioloģiskā lauksaimniecība Latvijā tiek iznīcināta- murgs nebeidzas :((
cheap&dirt
c
Vides Indēšanas ministrija.
maga
m
Kaut kas traks, galīgi nojūgušies vai ? Viens vēja pūtiens un ĢMO būs visā Latvijā. Kā pašvaldība varēs nosargāt savu teritoriju, neesam jau uz kādas salas.
Venēra
V
Murgs kaut kāds! Latvija ir tik maza, bet izlemšanu par šādu videi kaitīgu organismu audzēšanu nodod pašvaldībām!!! Nost ar ĢMO! Nost ar tuvredzīgo politiku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas