Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pauls Raudseps: Deklarācijas jāpārbauda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES
E
JL atkal saasinājusies vecā kaite- kā no kritizēšanas un labo apņēmību paušanas nonāk pie darīšanas, tā atkal nekā. Viņiem tāds "antibriedums" piemeties- vairs nevar un vēl neprot. Tā turpinot patiešām var nonākt līdz 3-4 partiju sistēmai. Gan jau JL arī par to sapņo, bet tai sapnī var neatrasties vieta viņiem pašiem.
autoram
a
... kas ir noticis ar JL savulaik tik skaļi skandēto apņemšanos nostiprināt atklātumu un godīgumu valsts pārvaldē? ... Noticis ir tas, ka JL tagad ticis pie siles, tāpēc tēlot eņģeļus vairs nav vajadzīgs, Tāpat kā "atlaist Saemu!"
Žuks
Ž
Jā, jocīgs uzstādījums no Repšes puses. Var piekrist tikai dzerim, kaut arī tas prasīs papildus līdzekļus, taču tas nākotnē atmaksāsies.
aivars
a
nav runa par deklaraciju atcelshanu, bet gan oficiali iznjemt punktu par to ka kads vinjas parbauda. tas jau butibu nemaina. manuprat vajag vienkarsi uzrakstit gudru algoritmu kas pa visiem valsts registriem iet cauri un velk ara aizdomigas amatpersonas.
dzeris
d
TĀ vietā, lai ieviestu 0 dekl. visiem un arī legālo prezumpciju, atbrīvosim amatpersonas no jebkādas kontroles? VIspār jau nodokļus arī grūti iekasēt, varbūt, atbrīvosim valsti arī nošiem un vēl daudziem pienākumiem? Izskatās, Repšem kārtējais paasinājums, vai arī JL tik labi jūtas, ticis pie tās kārotās bļodas, ka negrib sevi apgrūtināt ar liekām problēmām, otrais variants ticamāks. Kur iet šī valsts?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas