Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pauls Raudseps: Ekonomikas ābece

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jecis
j
Esmu pārliecināts, ka Latvijas pārzīvojumi ne pavisam vēl nav beigušies.Pašreiz skietamā stabilizēšanās balstās uz valsts aizņemtās naudas noES un tāpēc ir ilūzija. Kad šī nauda būs apēsta un ja jaunas aizņemšanās iespējas vairs nebūs, kas ir diezgan ticami,tad varam droši rēķināties ar W, vismaz Latvijā- droši, ko proponē Rubini. Pamatojums - parādus nav iespējams dzēst tikai taisot jaunus parādus, bet gan maksimāli attīstot savu preču ražošanu, kas Lalatvijā negrib notikt, jo importa preces ir ļoti lētas un to savukārt nosaka lata kurss. Vakar Domburšovā divi dalībnieki atļāvās atzīt, ka valdības kurss ir aplams- Babris un Bondars un tas jau ir cerīgāk kā līdz šim, kad tur apšaubītāji neparādījās vispār
blurrrrrr
b
Vel ir burts J ar ko apzimee izaugsmes scenariju KRDIK.
eleja
e
par P labs !!! un ari raksts labs
CR
C
Priekš Latvijas labs raksts, jo ir taču nepieciešams arī kāds pozitīvisma stariņš. Bet redzot to, kas notika pēdējās pašvaldību vēlēšanās, īpaši Rīgā,, maz ticams, ka kaut kas mainīsies. Proti, mēs atkal ievēlam "darītājus", kas biznesu māk veidot tikai ar valsts resursu palīdzību, baigie "uzņēmēji". Lai Latvijā kaut kas mainītos ir jāmainās sabiedrībai, tai jāmāk sūdi nodalīt no šokolādes. Tāpēc es vairāk piekrītu dzerim, proti, pagrieziena punkts būs nākamās Saeimas vēlēšanas un, ja tauta vēlreiz ievēlēs "darītājus", tad acīmredezot mēs neko nebūsm iemācījušies.
dzeris - dz
d
Nu tas ir pats par sevi saprotams, bet arī no tā, kādu uzņēmējdarbības vidi rada valdība, ir ļoti daudz kas atkarīgs, tāpat kā arī no tā, kā valdība izlito nodokļus, kādas prioritātes utt.
G
G
Svarīgākais vārds mūsu ekonomikā ir G - Godīgums. Un tikai pēc tam seko Prāts un Piepūle
G
G
Svarīgākais vārds mūsu nākotnes ekonomikai ir G - Godīgums. Tam seko Prāts un Piepūle.
dz
d
Nepiekrītu. Viss būs atkarīgs no tā, kad katrs Latvijas iedzīvotājs pats beidzot sāks kaut ko darīt, lai realizētu savu un valsts potenciālu. Valsts neviena cilvēka vietā algu nopelnīt nevar. Galvenais, lai vara nezog un netraucē, bet pelnīt katram vajadzēs pašam.
Wow, what wit!
W
Patīk pārlasīt Paula pārdomas. Pauls palīdz pārraudzīt pasaules problēmas. Priecina pēdējā piebilde par P. Pēcāk pacentīšos pastāvīgi pielietot p- priedēkļus. Papūlēšos priecāties par pozitīvisma politiku. Pamēģināsim padzīt pajoliņus-politikāņus. Paldies, Paul!
dzeris
d
Viss atkarīgs no tā, kā Latvijas vēlētājs nobalsos nākamajās Saeimas vēlēšanās - vai nu par "darītājiem", kuri prot strādāt tikai paši priekš sevis, un arī tikai tad, kad ekonomika attīstās neatkarīgi no viņu darbības, vai par partijām, kas, tomēr, cenšas ko darīt un dara valsts labā, lai arī reizēm kļūdās, un spēj strādāt arī krīzes apstākļos. Šī te krīze vismaz parādīja, kas ir kas, un cik tālu valsts bija novesta "darītāju" valdīšanas laikā, un tur ir liels pozitīvs moments, jācer, ka pēc nākamajām saeimas vēlēšanām Latvijā daudz kas mainīsies.
vilis
v
Man patika pēdējā rindkopa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas