Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pauls Raudseps: Nepopulisms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liva
L
Un tad kad neviens valstī nepelnīs vairāk par 3000Ls mēnesī, visātrāk "aizrīsies" tie paši bezdarbnieki un pensionāri, kuri te gāz savu žulti. Viņiem regulāri aizmirstas, ka tie "ļaunie biznesmeņi" īstenībā ir tie, kuru nodokļi viņiem liek maizi uz galda. EKONOMIKU ELLĒ RATĀ IEMĀCIETIES!
Nastasja Fiļipovna
N
Jo dienas, jo vairāk man patīk Raudsepa komentāri. Dziļi, gudri, analītiski un asprātīgi. Pēc tam vienmēr ir par ko padomāt. Ja pagarināšu "Dienas" abonementu, tad lielā mērā šo rakstu dēļ!
Zigurds
Z
Nevajadzētu aizmirst, ka BB patroni bija valsts un ministru prezidenti. Man ir klusas aizdomas, ka Parex gremdēja finansu krīze Krievijā, pareksiešu uzticība sovetkrieviem. Pat Soros uzrāvās Krievijā. Uzticības kredīts joprojam ir pasaules labākais kapitāls.
JC
J
Viss ir pareizi Raudsep, Flika gadījums tik tiešām graujošs, bet kad Jūs ķersaties klāt savam draugam Nilam Melngailim? Jā, viņš deklarē ienākumus - bet kā ir ar to līguma noteikumu kur Parex bankai obligāti jāpieņem darbā Melngaiļa firma? Kā ir ar to draudzību ar Šķēli? Un es kā cilvēks kas brīdināja savus draugus nelikt naudu "Bankā Baltija" jo, kaut gan nebija nekādas "insider" zināšanas, zināju kas ir nenormāli procenti un kas ir "Ponzi" shēma - es joprojām nesaprotu kā Melngailis varēja, kā audit firmas vadītājs, parakstīties zem dokumenta kur bija teikts, ka ar B. Baltija cipariem viss ir kārtībā. Bet stāsts jau beidzas kā visi līdzīgi stāsti šeit Latvijā - Fliks un Melngailis ir uzvarētāji-miljonāri, kamēr tie kuri ieguldīja naudu BB, pensionāri u.c., tie kuriem nav pareizie sakari - let them eat cake.
hā hā hā
h
bet kretīni jau nezin kas ir valsts. vieniem tas ir viņu personīgais uzņēmums, citiem tie ir viņi paši
CIO
C
:) Tur nav neviena vārda par Geitsu! Aprakstīti ASV 60desmitie gadi un vienīgais! tā laika miljardieris Hants. Nedaudz par Kenediju klanu un vēl šis tas. Parasta klasiska padomju žurnālista grāmata par ASV 60-70desmito gadu griezumā, nekas par IT vai citu tehnoloģiju uzvaras gājienu 80desmitajos. Kamdēļ šie komentāri nevietā?
ERVINS
E
RUKSIS BEIDZOT IES PROM UZ CUUKU FERMU !!! GAZPROM SILDIIS PAKALU , BET PRIHVATIZEETAIS HES DOS GAISMAS STARU TUALETEE ! BET VISPIRMS VARONI UZ CIETUMU ......... NEVARAM SAGAIDIIT !
edgars
e
Ļoti labs komentārs. Fliks arī ir publiska persona, kurai krīzes laikā jāpieraujas
vdz
v
Šaubos, vai Fliks padomās, ja mūsu pašu bāleliņi nedomā, un , ja domā, tad ne jau to pašu, ko gribētu Raudsepa kungs un nodokļu maksātāji!
Maurice
M
Tikai šis monopols izveidojās tādēļ, ka Geitsa produkts bija labāks par pārējiem un iekaroja tirgu. Pozitīvi varbūt monopols nav tagad, bet daudziem uzņēmējiem neizdodas tas, kas izdevās Geitsam - būt labākiem par pārējiem un iegūt arvien lielāku tirgu.
Lidotajs
L
Fliku piesedz Slesers un tagad ari Gerhards, Peters utt. Fliks pirkdams it kaa savu dalu AirBaltic nenaca vis ar saviem miljoniem, bet aiznemas tos no Latvijas bankas, tatad siet ir daudz ieintereseto, lai Fliks sanemtu lielo algu. Korumpeta un kretiniska ir musu valsts augsha!
rr
r
Flikam nav nekas jauns atrasties interešu konfliktā. Tā viņš savulaik bija Privatizācijas aģentūras konsultants un tad ātri nostartēja uz vāciešu pārstāvēšanu Latvijas gāzes valdē.
Progresīvo nodokli
P
60-70% nodokli algām virs 3000Ls/mēnesī un Flika k-gs aizrīsies.
iists latvietis
i
atceroties kaa zviedri izbojaaja muusu buuvniekiem biznesu stokholmaa kaa arii lalanderu un sagriztos kuģus, un veel sho to no veestures, vispaar gribeetos saldo atriebiibu izjust..
Geitsa bizness
G
Microsoft veiksmīgā biznesa stratēģija diemžēl ir monopola bizness, ko nevar vērtēt tikai pozitīvi. Auto ražotāji, kas strādā reālas konkurences apstākļos par miljardieriem nekļūst, lai gan par auto mēs maksājam krietni vairāk. Ir par ko padomāt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas