Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pauls Raudseps: Pavērsiena punkts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nepircējs
N
Vai daudz ir tādi , kas nesaprot nepieciešamību samazināt budžetu un ekonomēt - un droši vien nav iespējams iztikt tikai ar valsts aparāta samazināšanu , algu samazināšanu tajā utml. - kaut kas "jāpaņem" arī no tautas ... bet paliek vēl arvien jautājums - kur ir tas dialogs vai situācijas apspriešana ar tautu - šī dialoga neesamība tā tika pārmesta Godmanim , bet paši rīkojas tāpat ... kur ir Jaunā laika drosme sākt taupības režīmu kad tas ir nepieciešams nevis kad beigušās vēlēšanas ... Jāsecina , ka nav lielas (principiālas) atšķirības starp veidu kā strādāja iepriekšējā un šī valdība ...
Učene
U
Nu re, tagad arī varu atbildēt, kāda būs skolotāju alga, lai gan to jau vakardien pavēstīja Koķe. Es ar saviem bērniem šobrī plānojam aizbraukšanu. Man ir tik žēl par visu, kas notiek ar mūsu Latviju! Vai Raudseps arī piedalīsies manifestācijā?
Jānis
J
Paul Raudsep! Kāpēc Jūs neko nerakstāt par VALSTS IEPIRKUMU SAMAZINĀŠANU ! Arī citi neraksta un pat nepiemin. KĀPĒC! Valsts iepirkumi taču ir SUDRABA CEĻI , ZELTA TILTI ,U.T.T.!
Kaspers
K
Diemžēl, šī nav parasta krīze, tā tomēr ir ģeopolitiska krīze, kad viena kontinenta daļa grimst, bet cita ceļas. Diemžēl Latvija ir tā daļa, kas grimst sevišķi strauji un uz nepacelšanos. Eirosavienība varētu Latviju izvilkt, bet tā to nedara, jo pašai ūdens smeļas mutē. Apvienošanās Eirosavienībā ir tāda slīcēju apvienošanās. Šī krīze var vilkties desmitiem gadu.
veesums
v
Iebrauci auzās! Tev kā uzņēmējam jāmaksā nodoklis no visiem gūtajiem ienākumiem. Tāpēc jau esam, kur esam - ienākumu slēpšana, nodokļu nenomaksa, aplokšņu algas utt. Paskaties, cik šobrīd bezdarbnieku saņem pabalstus un neoficiāli strādā par aldziņu aploksnē. Parunā ar lielveikalu kasierēm - dienas ieņēmumi nav samazinājušies ne par santīmu. Bet grāmatvedībā uzrādās tik vieni zaudējumi. Nu, nepatīk man šitā ņaudēšana. P.S. Par pensionāriem ir cits stāsts....
margita
m
piekrītu raksta autoram. Sociālo partneru aktivitāte varētu liecināt par mūsu valsts pilsoņu izpratnes maiņu - līdzatbildību. Šis spilgtais saprāta uzplaiksnījums būtu japārvērš par pastāvīgu liesmu. Kā? Arī Diena un Raudzepa kungs var piepalīdzēt.
tara
t
Bet lai izveidotu mazu, profesionālu, uz iedzīvotājiem orientētu valsts pārvaldi, mums ir vajadziiga darboties speejiiga valdiiba. Savukaart shaadu valdiibu mees varam ieguut, ja muusu parlaments ir darboties speejiigs. Taatad visas kjeedes saakums ir - ko mees, tauta ieveelam parlamentaa. Reformeejot veeleeshanu likumu mees vareetu panaakt, ka tautu parlamentaa paarstaav neliels skaits partiju. Palabojiet mani, ja kjuudos!
tara to Karamba
t
Strukturaalaas reformas noziimee izveidot mazu, profesionālu, uz iedzīvotājiem orientētu valsts pārvaldi. Nekaa sarezhghiita te nav...
Karamba
K
Diez vai paglābšanos no bankrota pēc 2 nedēļām var uzdot par diez kādu panākumu.Drīzāk derētu garumgarā jautājumu virkne par to, kas, kad, kāpēc, ir traucējis uzsākt reformas jau pusgadu?Vai kāds ir atbildējis, atstājis amatu? Otra jautājumu virkne būtu par to, ko iesāksim saņemot šo aizdevuma porciju, vai izsludinātās reformas patiešām notiks un vai mums spīd nākamā deva? Un, vai vispār vadoņu gaiteņos ir kāds cilvēks kas sajēdz ko tas nozīmē - strukturālās reformas? Mans iespaids, ka šie tur dalās divās grupās- vieni svēti pārliecināti, ka īsināt budžetu kur vien var- tās ar''i ir reformas, kamēr otrā daļa šito vispār uztver kā modīgu pantiņu, kā savlaik cēla " attīstīto sociālismu", ok, visi to tik skandina, jo Lielajiem bosiem tā labpatīk.
axis
a
cik tad jums tagad sanāk par vienu slodzi?
Učene
U
Vai Raudseps nebija viens no tiem trimdas Latviešiem, pirms 20 gadiem patriotisma pilns atgriezās Latvijā? Daudzi no viņiem ir saglabājuši savu taisnības sajūtu, bet tas, ko izlasīju Raudsepa rakstā nedaudz šokē. Skolotājiem arī pagājušajās nedēļās samazināja 20% +20% + 15% janvārī, tātad kopā 55%. Šaubos, vai Raudseps tādu dziesmu dziedātu, ja arī viņam atņemtu vairāk par pusi no algas, un atstātu, lai nenomirtu badā. Varbūt Raudsepam laiks dot vietu godīgākam žurnālistam? Kauns, Raudsep! :(((
SigneM
S
lai mantra piepildās ar sveicienu no Briseles, SigneM
vau vau vau
v
Demokrātijas attīstītājs Raudseps uzmurgojis muļķības :)))))Demokrātijas attīstītājs Raudseps uzmurgojis muļķības :))))) Demokrātijas attīstītājs Raudseps uzmurgojis muļķības :))))) Demokrātijas attīstītājs Raudseps uzmurgojis muļķības :))))) skarbi, skarbi. zvirbulēns malacis visu redz skaidri, skaidri. :))))))
DV
D
00:26 domāts veesumam. Sorry vējš.
zvirbulēns
z
Demokrātijas attīstītājs Raudseps uzmurgojis muļķības :)))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas