Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pauls Raudseps: Segliņa māži

KNAB ir noteicis Tautas partijai vairāk nekā miljonu latu lielu sodu par priekšvēlēšanu kampaņas finansēšanas likuma pārkāpumiem. Tāpēc varētu domāt, ka TP kaunētos apšaubīt citu organizāciju vai pasākumu pilnīgi likumīgos finanšu avotus. Nekā. Mareks Segliņš ir, kā vienmēr, gatavs partijas biedriem apliecināt savu vīrišķību, izaicinoši triecoties ar pauri pret tautas veselo saprātu.

Janvārī iekšlietu ministrs kādā intervijā pačukstēja, ka "ir papētīts", kas finansēja Tautas sapulci, tā cenšoties dziļā ziemas mijkrēslī uzburt spoku stāstu par melniem naudas maisiem un visu redzošiem nakts gariem. Vēlāk gan bija spiests atzīt, ka patiesībā neko nezina par paša uzšķiltajām maldugunīm, turklāt saņēma aizrādījumu no Tiesībsarga, ka amatpersonām nevajag nodarboties ar pasaku stāstīšanu. Taču Segliņš kopš lietussargu revolūcijas neko nav aizmirsis un neko nav iemācījies, tāpēc pirmdien LNT atkal sāka māžoties, šoreiz par arodbiedrību organizēto parakstu vākšanu par Satversmes grozījumiem. "Kas to ir apmaksājis?" vaicā Segliņš, it kā nezinātu, ka 217 000 parakstu tika savākti Latvijas valsts apmaksātas, Satversmē garantētas referendumu ierosināšanas procedūras ietvaros. Toties skaidrs, kāpēc Segliņš uzdod šo jautājumu. Viņam un viņa koalīcijas partneriem ir bail, un ne jau no pašu tiražētajiem murgiem. Saltus sviedrus uzdzen doma, ka gaišā dienas laikā simtiem tūkstoši ir gatavi iet un parakstīties par savām tiesībām uz atbildīgu politiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas