Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pauls Raudseps: Skarbie 700

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Ошибка: "Pēc vienošanās panākšanas ar Starptautisko Valūtas fondu un Eiropas Komisiju valdība nav spējusi mērķtiecīgi strādāt NE uzņēmēju atbalsta straujai nodrošināšanai, NEDZ būtiski pavirzīt uz priekšu budžeta grozījumus, kurus ar SVF parakstītajā memorandā tā bija apņēmusies iesniegt Saeimā līdz 31.martam." Или NE - NE, или NEDZ - NEDZ. Или что, у вас акционеров корректор nekoriģē? То есть они - вне законов грамматики? Так какая же у вас тогда демократия:-) Просто хапнули, когда было можно, и получили газету:-) Прихватизаторы:-)
antizalāns
a
LB pārdeva tos eiro, nevis pirka, kā Jūs rakstat priekšpēdējā rindkopā.
Specs
S
Tāda savāda deja-vu sajūta bij, redzot Godmani sakām "nevajag celt paniku". Tas bija 2008. gada maija vidus, kad SVF misija ieradās Latvijā, satraukti brīdinot par briestošajām nepatikšanām. Maijs, nevis rudens, uz ko visi tā mīl atsaukties, apraudot Lehman brāļus! Arī toreiz Godmanis teica "tikai nevajag celt paniku". Paniku ta varbūt celt nevajag, tas patiešām nav konstruktīvi, bet visu 2008. gadu nekādas darbības krīzes novēršanas labad netika veiktas, tieši otrādi. Kur tad ir izslavētais Godmaņa vizionārisms? Tas ir mīts. Patiesībā tādi pati skumja tuvredzība, viņš tikai tāds norūpējies darboholiķis, kurš skraida apkārt, dzēšot paša nogulēto uzgunsgrēku. Un šodien atkal -- nevajag pārspīlēt, bla bla bla. Sviests kautkāds. Ziniet, vajag pārspīlēt, jo lielākai daļai ministru un deputātu nudie ir pārāk zema kompetence, lai viņi bez pārspīlēšanas saprastu dramatisko valsts stāvokli.
es domāju
e
Es domāju tā, ka tajā brīdī, kad vecās koalīcijas zaglīgo, tuvredzīgo švabraku dēļ jaunā valdība būs spiesta griezt un šķaidīt darba spējīgo un godīgo cilvēku ar darbu (nevis valsts apzagšanu) nopelnītos niecīgos vai vidējos ienākumus tā, ka nesanāks vairs par mājokli samaksāt, vajag vienkārši visiem ne savas vainas dēļ finansiālās grūtībās iekļuvušajiem solidāri nemaksāt par gāzi, elektrību, apkuri. Visiem! Nu, ko viņi padarīs pusei vai divām trešdaļām valsts iedzīvotāju? Izmetīs no mājokļiem? Un tālāk lai tie stāv kā pēc atomkara visi tukši, bet vēl pēdējie Latvijā atlikušie iedzīvotāji lai guļ ielās uz papes gabaliem? Un, ja ar tiesas lēmumiem sāktu mes ārā no mājokļiem, vienkārši sniegt valdību ES cilvētiesību tiesā par to, ka tā, samazinot algas (ugunsdzēsējiem, mediķiem, skolotājiem un visiem pārējiem, kuri REĀLI kaut ko dara valsts labā) un pensijas līdz neiespējamam minumam, bet toties paaugstinot visu laiku pamatmaksājumus, pārkāpj cilvēktiesību bazālās normas.
p
p
Zvirbulēns ir oranžo ieliktenis, kuram maksā par to ka viņš šeit noliek visu kas ir pret maizes Tēvu Andrīti! Nu nevajag brīnīties!
dzeris - Econ
d
Zvirbulēns jau nav brīvs cilvēks, raksta, ko pavēl, tāpēc jau nav ko viņu vispār ņemt galvā, īstenībā, kad viņš raksta par tēmām, par ko ļauts izteikties pašam, nemaz tik neadekvāts nav, kā izskatās.
Econ
E
Es nesaprotu, kādēļ Jums tāds prieks par to, ka ir personas Latvijā, kas pretojas Dombrovska valdības apstiprināšanai, tajā skaitā - Godmanis un, kā izrādās, arī Brigmanis, tātad personas, kas vispār nav apzinājušās, cik milzīgās problēmās ir Latvijas tautsaimniecība, un ir gatavas uzņemties atbildību par to, ka starptautiskās institūcijas ilgi uz šo neskatīsies un liegs Latvijai pieeju starptautiskajai finanšu palīdzībai, līdz ar to izraisot situāciju, ka nebūs iespējams izmaksāt ne pensijas kaut cik cilvēcīgā apjomā, ne apmaksāt policistus, nemaz nerunājot par skolotājiem. Tieši tāda diemžēl ir Godmaņa spēlīšu cena, ja arī viņš pats to neapzinās, iespējams savas postsovjetu ekonomikas skolas domāšanas dēļ un arī tādēļ, ka vēl arvien nav sapratis, ka nav nekāds mesija unn nav spējīgs uzlabot ekonomisko situāciju ( jo iedzīvotāji viņam neuzticās, bet bez uzticības ekonomiskās situācijas uzlabošānās nav iespējama), un liela daļa Latvijas pilsoņu arī viņa pēdējās dienas MP krēslā uzskata par neleģitīmām.
19.11. puzle
1
varbūt jūs pazīstat arī normālus, kārtīgus vecus cilvēkus - pensionārus, kuriem grasaties atņemt jau NOPELNĪTO ? Aŗī viņiem būs jāzaudē dzīvokļi, un arī jānomirst badā, kaut arī NAV paņēmuši NEKĀDUS kredītus.tad tie normālie, kuri IR kredītus ņēmuši un tagad vēl saņems pusi no nabagu pensijām, būs tie kaprači, kas šos nabagus apraks un būs apmierināti?
Svins
S
man kaut kā aizvien vairāk liekas, ka valsts bankrots ir neizbēgams. ir sajūta, ka es vēroju, kā kuģis ar nosaukumu "Latvija" dodas taisnā ceļā uz klintīm un principā nekas vairs nespēj to apturēt. atliek cerēt vienīgi uz brīnumu.
UF!
U
Lielisks raksts, kas pilnībā atspoguļo situāciju, kad visi "vecie" nu grauj JL prestižu, melo, taisa intrigas, jo vairāk par visu baidās no tā, ka JL-am IZDOSIES!!!! Kā nav kauna ? Godmanis, kas apkalpoja visus "naudas maisus", tā sagraujot valsti, vēl purpina kvaukšķiem, ka viss nav TIK SLIKTI! Cinisma kalngals! Dievs viņam iedalījis melnā bruņinieka lomu Latvijas vēsturē... Diemžēl, visas uz viņu liktās cerības neattaisnojās no toreiz, ne tagad.Būtu vismaz pieklājīgi atkāpies un klusējis, nevis kārtējo "smadzeņu čakarēšanas" kampaņu atsācis. Par komentāriem trūkst vārdu, jo katrs no rakstītājiem baidās, ka šī krīze beigsies, bet tad tiks atšifrēti visi nelieši.
hosa
h
Nu,diemžēl,Jaunais Laiks nekādi neattaisno cerības,kuras vēl druscīt gail tautā.Iesaistīšanās tradicionālajā amatu tirgū,atklātības nepieprasīšana sarunu gaitā,nenosvērtība,koķetēšana te ar PS,te ar LPP\LC,pat tā kā ar SC ne par ko labu neliecina.Vajadzēja uzreiz slēgt koalīcijas sarakstu ar 4-5 partijām,nevis laipot pa labi,pa kreisi-un uz purvu.
dzeris
d
Dombrovskis iet pa ierasto ceļu - nevis piemeklē cilvēkus konkrētiem darbiem, bet konkrētām vietām, bet, ne viss no viņa atkarīgs, laikam jau savādāk nevar. Un, pēc manām domām, koalīcijas kodolu bija jāveido TP - bez tās neko izveidiot nevar, tā ir realitāte plus SC, klāt paņemot ZZS, kas pagulsies apakšā jebkuram, kas tik viņu gribēs. Varētu pat piekāpties TP viņa svarīgos jautājumos, lai neliek spieķus riteņos un varētu ātri veikt vajadz. reformas. Un tāda koalīcija būtu dasrbaspējīga un arī baudītu, vismaz pēc manām domām, lielāku sab. uzticību, kā tā, ko veido tagad - visi vecie plus JL plus PS, kas jau sāk ar ultimātiem un prasībām. Žēl, ka Dombrovskis arī domā ar stetreotipiem un baidās riskēt un pieņemt nestandarta lēmumus netandarta situācijā.
Vēl
V
joprojām miljoni nevar atrast savu vietu. Ne jau tikai VNĪ, tādi ir , vajag tos atrast. Iznāk, ka tikai žurnālisti ir tie lielākie meklētāji. Un visu laiku atrodas tikai viszemākais slānis, kuri maksā par to burbuli, pie kura vainīgi nav bijuši nu nekādi. Kaut kāds absurds. Kā var ar tik dārgām mašīnām braukt, ja valsts ir uz bankrota sliekšņa? Vai tad ar tramvaju nevar uz darbu aizbraukt. Par minimālo taisnīgumu iestājieties, nav pārmērību laiks, visiem jātaupa, par šķērdēšanu nemaz nerunājot.
dzeris
d
Izņemot kā Parex glābšanu un tos vienas nakts darbus Godmaņa valdība jau reāli nav izdarījusi it neko, ja par darīšanu nesaukt Godmaņa bezgalīgos reorganizācijas plānus, mo kuriem katrs eksistēja 1 - 2 dienas, un zīmēšanos ar nopietnu ģ\imi uz TV ekrāniem. Viņa finanšu ministrs Slakteris - Borats toties pataisīja Latviju par galīgāko izsmieklu un muļķu zemi visas pasaules acīs, labi vēl, ka ar mums vispār kāds runā. Un tagad Godmanis uzmetis lūpu un apvainojies, ka nedabūja, ko gribēja, kā tāda vīriešu dzimtas Demakova, nu jāsmejas! Pateicoties Godmaņa bezdarbībai Dombrovskis atrodas izteiktā laika deficītā, un pat nevar tā īsti izdarīt, ko plānojis - veikt auditu un atrast nevajadzīgos tēriņus. Varbūt pat īsti neatliks laika sadalīt visas sfērass tādās, kur var taupīt, un ko nedrīkst aiztikt, un, pārsvarā, atkal būs jārīkojas pēs Godmaņa metodes - no visiem proporcionāli, par tik un tik procentiem. Un tas viss pateicoties Godma;ņa "nopelniem". Un, ja uz ko jāsāk taupīt, pirmais - uz ierēdniecību, tas nav normāli, ka birokrātija, kas neko neražo, apēd piekto daļu no budžeta, un galīgi nav normāli, ka vid. algas birokrātijai lielākas, nekā vidējas tautsaimniecībā. Būs milzīga pretestība, tur ta;ču visi savējie nodrošinājuši ar darbu citus savējos, bet uz to vien var ietaup;īt simtus miļjonu. Un katrs zina, cik mums ministrijās daudz dažādi departamenti, lielie un mazie prikšnieciņi, aģentūras, un zina arī to, ka bez puses no tiem mierīgi varētu iztikt, jo tie vinkārši nodarbojas ar to, ka izdomā sev darbus, ražo sev līdzīgos, un "apgūst" naudu.
par purniem
p
Dombrovskis ir smuks džeks, nevajag te sākt tukšus apvainojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas