Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Pauls Raudseps: Spīlēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilžux
i
Reāli labs raksts. Tāds, ka var saprast ne-speciālisti (kā es). Paldies Raudsepam.
IK
I
Kas ir IK? Kāpēc Diena konsekventi lieto neadekvātus terminus? Latvijā iekšzemes kopprodukts vienmēr ir bijis IKP! Kāpēc Diena grib no jauna izgudrot riteni?!
nn
n
katraa zinjaa 15% algu samazinajumam vajadzetu "iznicinat" ne mazaak kapitaala kaa 15% devalvacijai...
nn
n
"..pievērst uzmanību LB aprēķiniem (kurus mediji dīvainā kārtā praktiski nav atspoguļojuši), ka 15% devalvācija radītu situāciju.." lai spriestu par LB speeju "veikt apreekinus" pietiek paskatities cik personigaas naudas LB vaditaajs ir zaudeejis ar savu "labi apreekinaato" majokla pirkumu...
pionieris
p
Tāda nu reiz bija latvju tautas izvēle 1993.gadā - ka komunistu funkcionāri var turpināt vadīt valsti. Tagad izvēles augļi ienākušies.
vilorijs
v
Kad Jūs vienreiz savā komentārā pastāstīsiet, kā tika prihvatizēta diena? Cik labi ir moralizēt par un ap citiem, vai ne?
lno
l
Malacis!: Pievienojos:)
Sumbrs
S
Tātad nevis simt gudrās galvas, bet apmēram simt vienkāršie organismi? Vai drīzāk mēs neredzam tikai gigantisku neredzamu organismu piesūcekņus?
Sumbrs
S
Krīzes vēji noplēsa jumtus kādai Potjomkina sādžai. Pasaules acīm visā nožēlojamībā atsedzies, pa kādu ceļu un kā interesēs mūsu lētticīgā tauta ļāvusi sevi vest Godmaņa-Kehra-Šķēles/Kalvīša plejādei. Karalis kails? Ko tālāk? Vai gaidīsim, lai nākamajās vēlēšanas pie varas nāk kāds nacionālsociālistu, nacionālboļševiku un bezpartijisko bloks, kas visu sakārtos?? Vai varbūt labāk tomēr būtu, ja 1992.-1993. gadā iemidzinātā tauta vienreiz pamostos (ja tas vēl iespējams), ar masveida akcijām pieprasītu un panāktu tūlītēju Saeimas atkāpšanos, TP un LC/LPP un varbūt arī kādu citu partiju likvidēšanu, kā arī LC un TP tiesāšanu ārkārtas starptautiskā tribunālā? Ko tādā gadījumā darīt līdz Saeimas vēlēšanām? Varbūt aicināt tiešu ES pārvaldi, kur ministriju tiešais darbs būtu uzticēts vietējiem profesionāļiem, kas nepārstāvētu nevienu partiju? (Tālākais politiskais kurss - sākt visu no "baltas lapas", tas ir, no tās skaidrās vietas, kur palikām 1991. gada rudenī, kad valsts mēroga korupcijas vēl nebija. Visi likumi jāpārskata, koruptīvie likumi jāatceļ, netaisnības jāizlabo, partiju finansēšanās no ziedojumiem jāaizliedz, starptautiskie līgumi jāiesaldē un jāpārskata utt. utt.) Vai ir citi varianti? Droši vien ir. Tautas vēlētu prezidentu un mažoritāro sistēmu gan, lūdzu, nepiedāvāsim!
Karamba
K
Nu,ieraugot tādu Valkas bundzenieku Kraukli grozamies ar SVF pārstāvjiem, tādejādi reprezentējot mūsu valsti, var tikai iedomāties kāda diskusija un uztveres latiņa tiek pacelta.Ticams, ka šādas 'prominences" lieliski stāsta aņukus 'par bābām" uz pirtslāvas, bet ko tāds var sakarīgi spriest ar akadēmiski izglītotiem ļaužiem, -netieku gudrs.. Jeb šitas vienkāršo organismu stiliņš - patieksim vienu,darīsim citu, un beigās uzmetīsim, pēc visa spriežot, ir latvju politmafijas asinsrite.
TV
T
... Starptautiskās sabiedrības pacietība pret latviešiem ir ierobežota, tāpēc viņiem ir jārīkojas ļoti, ļoti atbildīgi». Ar tādiem vārdiem jau karu pret Latviju var uzsākt. Vienreiz jau viens Kārlis pa Latviju staigāja... un pēc tam Pēteris taisīja logu... Kaut kā viss tā aizdomīgi.
interesanti gan
i
Vai tad Latvijā vispār ir 6 vietējās bankas, kur nu vēl 17??? (esmu ar Swedbank) Visur redzu tikai swedbank, SEB, nordea un vēl Aizkraukles. un tad krājbanka un hipo/zemes banka.
raksts jau labs
r
Raudseps, protams, raksta kā saprāta balss. Bet kas notiks ar Dienu pēc 9.oktobra, tas arī ir jautājums.
dzeris
d
Man tāda sajūta, ka vienīgais pareizais variants Latvijai patreiz būtu palūgt kādu ārēju pārvaldui, jo Latvijas politiķi sen pierādījuši, ka absolūti nespēj pārkāpt pāri savas partijas un savu sponsoru, līdz ar to, savām personiskajām interesēm, valsts intereses un valstiska domāšana tiem pēdējā vietā, un, tie ievedīs valsti bezdibenī. Kurā tur gadsimtā krievi arī nav varējuši vienoties, un lūguši skandināvus nākt un valdīt par viņiem( varjagi), un, neko, - bijuši apmierināti. Saprotu jau, ka tas nav reāli, bet, redzot to bezatbildīgo imbecilu baru, ko sauc par Latvijas politiķiem - es par tādu variantu būtu ar abām rokām.
I.B.
I
Protams-Jums taisnība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas