Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pauls Raudseps: SVF nav G24

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
N.B.
N
2008.gada 18.decembrī LR ģenerālprokuroram Jānim Maizītim, Valsts kontrolei un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam tika iesniegts (nosūtīts pa pastu) iesniegums par nelikumīgu Latvijas Republikas budžeta naudas līdzekļu izlietojumu, kā rezultātā iestājušās smagas sekas.Ir saņemtas atbildes un cerams starpatbildes. saraksti variet izlasīt šeit: Līdz jaunam Saeimas vēlēšanām noteikti jāpanāk Latvijas balstiesīgo vēlētāju reģistra nekavējoša izveide un iespēja savu balsi atdod elektroniski. Neviens Latvijā nevar pateikt, cik ir balstiesīgo vēlētāju, tātad balsis var skaitīt kā nepieciešams pie varas esošiem. Saraksti ar PMLP un Centrālo vēlēšanu komisiju skatīt šeit: Saeimas atlaišanai kā vienai darbībai nebūs lielas jēgas, ja tiesībaizsardzības istādes paliks instruments šobrīd pie varas esošo rokās. I.Godmanis skaidri norādīja, ka vainīgie tiks sodīti. Vai tiesu vara ir vai nav neatkarīga un tikai likumam pakļauta? Vai Jums ir idejas? Rakstiet! Visbīstamākie ir tie, kuriem nav, ko zaudēt. Tādu kļūst arvien vairāk.Un nav tāda spēka kā kādreiz LTF. Un tas ir jāņem vērā. Sasper deviņi pērkoni šo te netaisnību!
LVD
L
Nu re, bijušie kompartijas funkcionāriņi - tik vien pa visu dzīvi esat iemācījušies, kā svešu naudu tērēt, ne pelnīt.. Un tik aizņemties aizņemties.. Kāpēc maniem bērniem būtu jāatdod jūsu bezatbildīgi ņemtie kredīti, kāpēc?!!!
vai driikst
v
Latvijas tauta uzticeeties Godmanim.Rimshevicam,kuri G24 krediitu izmantoja galvenokart ne valsts attiistiibas interesees un tad veel slavenie sheemotaaji kas tikai oshkeree peec liela kumosa......
lux
l
Naudu aizņemas arī citas valstis. Galvenais to "neapēst", bet ieguldīt attīstībā. Nepamierinā'tiba saprotama. Bet Kalvītis ar savu nekompetento kompāniju tačiu nenokrita no mēmess. Kāda tauta, tāda valdība. Vajadzēja jau tomēr saprast, ka viņu solījumi nav ne grašā vērti. Tā kā tie, kas balsoja par TP, ātcerieties, ka gānot viņus, gāniet arī paši sevi.Nekas jau labāks nav gaidām arī turpmākajās vēlēšanās. Pasolīs Nilucītis kaut ko, atkal noticēs, ka pīrāgi krīt no gaisa uun pat nepemanīs, ka šie pa kluso jau būs panākuši gan optro oficiālo valodu, gan vēl šo to. Spēlēs viņi uz tām pašām jūtām, ko boļševiki. Pārdalīt mantu!!
krista
k
Par G- 24 izsaimniekošanu, ja nemaldos, Repše teica, ka tā esot skolas nauda?
tādi esam
t
Paldies, Raudsepa kungs, par pamatotu un saprotamu skaidrojumu! Kauns skatīties uz mūsu finanšu ministru, kas vāvuļo tā, ka no viņa neko nevar saprast. Un vēl tā Bičevska absolūtā nekaunība un cinisms palielināt ierēdņiem algas? Veselam saprātam neaptverami, pretīgi un nozēlojami.
x
x
Vispar vajag uztaisit tam GODMANIM pamatigus sudus, visiem Latvijas iedzivotajiem rakstit uz STARPTAUTISKO VALUTAS FONDU un pieprasit nepieskirt GODMANIM naudu ka iemeslu minot G24 kredita izskerdesanu. UN VESTULE BRIDINAT KA LATVIJAS TAUTA ATSAKAS APMAKSAT GODMANA PARADUS!!!
Ojārs
O
Un valdiba sez Godmanis,, kas vadija valsti ari torezi, kad panema G24 kreditus , torez nauda aizgaja draugu kabatas... _________________________________________________ _ Vēl es Tev varu atgādināt, ka G-24 kredītu izsniegšanas komisiju vadīja.... uzmini kas...?! To vadīja I.Rimšēvičs!!! Jā tieši viņš! Tas notika Godmaņa laikā, bet I.Rimšēviča vadībā.
anonīmais šakālis
a
Pilnīgi piekrītu par kredītu aizliegšanu! Jeb vismaz par peldošās procentu likmes aizliegšanu!
anonīmais šakālis
a
Oranžās cūkas notrallināja ne tikai jau samaksātos nodokļus, bet arī tos, ko mēs vēl maksāsim vismaz pus gada budžeta apmērā! Kāpēc es maksāju tādus nenormāli lielus nodokļus? Kāpēc valdība mani apzog??? Tagad tie nepiesātināmie rīmas grib paaugstināt nodokļus, un ne jau tiem, kam vajadzētu, bet atkal reņģēdājiem!
evil
e
šito saeimu gan nevajadzētu laist vaļā. vajadzētu aizliegt jebkādas brīvdienas un komandējumus un noturēt viņus kaut ar varu krēslos, lai izstrēbj šito putru - ja nevar, lai kolektīvi ar Kalvīša pistoli šaujas nost!
evil
e
mums ta zobi būs jāsakož, bet treknajos gados noēdušies pārissimts mūļu aizbrauks aiz robežām, ja vie kāds tornādō nebūs viņu villas nopostīji,s sasūtīs savus bērneļus ārzemju bōrdingskūlos, bet tām legālajām prostitūtām, kas saucās sievas, vienalga kur braukt, ja vien vecim piķis turas, tāpat jau šmotkas, spa un visu pārējo dzīvei svarīgo šeit vairs sen kā nepērk.. tie būs pensionāri, maznodrošinātie, jaunās šimenes, tikko augstskolu beigušie un visi pārējie cilvēki, kas jutīs šī te sekas. ja vien nenobīsies no kaut kādas apsaukāšanas un nenobalsos ar kājām
d'Andris
d
Nu šis jau ir par traku. Tūlīt Latvijā būs 100 vai 200T bezdarbnieku. Skolotāji un pensionāri salīdzinot ar viņiem būs mazi Rokfellerīši - garantēts ienākums, atvieglojumi un sirdsmiers!
stulbi?
s
Nebut ne, varu atgadinat ka ASV, Dzordza Busa valdiba sogad no valsts rezervem izsniedza apmeram, piedodiet es neatceros cik bet bija runa par MILJARDIEM DOLARU un so naudu ceku veida piesutija pa pastu maznodrosinatajam gimenem. Katra sada gimene sanema no VALDIBAS 300 dolari lidz 1800 dolari. Visi analitiki rakstija ka tas nav tik daudz rupes par maznodrosinatajiem, BET VISPARASTAKA EKONOMIKAS STIMULESANA!
EKONOMIKAS atveselosanai
E
Pie tagadeja budzeta kas ir pienemts NOTEIKT AR LIKUMU ka no visam ministrijam un valsts iestadem ieskaitit SPECIALA KRIZES FONDA 10% NO TO BUDZETA! so naudu sadalit lidzigi uz katru cilveku un izlietot pensionaru, skoltaju arstu utt PIEMAKSAM! Tas butu tas pats kas lauksaimniecibas dotesana BET SOREIZ caur algu un pensiju palielinasanu tiktu doteta visa EKONOMIKA! Sis solis nestradatu bagatajas eiropas zemes kur algas ir atbilstosas tirgus prasibam, bet lieliski nostradatu Latvija kur pensijas maksligi pazeminatas un ir zem katras kritikas. Ekonomiskas krizes apstaklos liekas naudas daudzuma paradisanos tirgu nepalielinatu inflaciju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas