Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

PBK: Ja Dombrovskis neatnāks, diskutēsim trijatā

Pēc premjera atteikuma Vienotības dalībai PBK debašu raidījumā Tīra politika izvirzījusi Solvitu Āboltiņu (JL), bet PBK no piedāvājuma atteicies. Šis ir raidījums, kurā paredzētas Ministru prezidenta amata kandidātu debates, tādēļ, ja Valdis Dombrovskis (JL) uz to neieradīsies, cits Vienotības pārstāvis viņu aizstāt nevarēs, _Diena.

lv_ skaidroja telekanāla pārstāvis Edžus Vējiņš.Jau ziņots, ka pēc tam, kad vadīt debates uzaicinātais Krievijas žurnālists Aleksandrs Gordons intervijā _Dienai_ izteicās, ka Latviju nevar uzskatīt par neatkarīgu valsti un atzina, ka vienmēr ir bijis cenzūras piekritējs, _Vienotības _izvirzītais premjera amata kandidāts Valdis Dombrovskis (JL) paziņoja, ka atsauc savu dalību raidījumā, jo A.Gordona izteikumi dodot pamatu uzskatīt, ka debašu ieraksts var tikt cenzēts un montēts atbilstoši iepriekš izstrādātas režijas iecerēm.Lēmumu par nepiedalīšanos raidījumā V.Dombrovskis esot pieņēmis pats, un _Vienotība _šo izvēli respektē, _Diena.lv_ skaidroja partiju apvienības sabiedrisko attiecību vadītāja Gunda Reire. Turpretī otrajā _Tīra politika_ debatē piedalīties aicinātais _Vienotības _pārstāvis Aleksejs Loskutovs (SCP) nav atsaucis savu dalību, un jau nofilmējies debašu ierakstā. E.Vējiņš skaidroja, ka “ja V.Dombrovskis atnāks, priecāsimies. Ja nē, tad, acīmredzot, debates notiks ar trim premjera amata kandidātiem”. Nekā citādāk raidījuma formāts neizmainīšoties.


Kā zināms, 28.septembra publikācijās A.Gordons publiski paudis viedokli, ka Latviju nevar uzskatīt par neatkarīgu valsti un ka nacionālās valūtas devalvācija var notikt tūlīt. Vienlaikus Krievijas žurnālists atzinis, ka vienmēr ir bijis cenzūras piekritējs, kas dod pamatu uzskatīt, ka šo priekšvēlēšanu debašu ieraksts var tikt cenzēts un montēts atbilstoši iepriekš izstrādātas režijas iecerēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas