Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

PCTVL jaunajā Saeimā cer iegūt septiņas līdz desmit vietas

Partija Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā (PCTVL) ir pārliecināta, ka pārvarēs 5% barjeru iekļūšanai jaunajā Saeimā un iegūs septiņas līdz desmit deputātu vietas, pastāstīja PCTVL valdes līdzpriekšsēdētājs Jakovs Pliners.

Pēc Plinera teiktā, patlaban partija pilnā sparā gatavojas vēlēšanām. Kandidātu saraksti ir gandrīz izveidoti, un PCTVL programma faktiski esot gatava.

Rīgas vēlēšanu apgabalā PCTVL sarakstā pirmais numurs būs Pliners, Latgalē - bijušais Saeimas deputāts Miroslavs Mitrofanovs, Zemgalē - bijušais Saeimas deputāts Valērijs Buhvalovs, Vidzemē - bijušais Saeimas deputāts Andrejs Tolmačovs, bet Kurzemē - Liepājas domniece Elita Kosaka.

Kandidātu sarakstus pilnībā apstiprināt plānots līdz nedēļas beigām, bet Centrālajā vēlēšanu komisijā tos varētu iesniegt nākamnedēļ, pieļāva Pliners.

Pliners arī pastāstīja, ka PCTVL noslēgusi sadarbības līgumu ar organizāciju "Vienota Latvija", kas nodarbojas ar parakstu vākšanu referendumam par krievu valodu kā otro valsts valodu.

PCTVL kandidātu sarakstos noteikti būšot divi šīs organizācijas pārstāvji - tās vadītājs Eduards Svatkovs un vēl kāds, norādīja partijas līderis.

Pliners atzina, ka PCTVL ir profesionāli cilvēki, kurus varētu deleģēt darbam valdībā, tomēr tas neesot partijas pašmērķis. "Pašmērķis ir uzlabot tautas dzīvi, iziet no krīzes, uzlabot attiecības ar Krieviju," teica politiķis.

10.Saeimas vēlēšanās par PCTVL sarakstu nobalsoja 13 847 iedzīvotāji jeb 1,43% no vēlēšanu dalībniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas