Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pēc bērna nāves atklāj pārkāpumus Bērnu slimnīcā; māte "cīņu" neturpinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nosit
n
VI mediķu darbā nesaskatīja noziedzīga nodarījuma pazīmes? Kas tad bija bērna nāve? To medmāsu vajag nosist!
nu gan!
n
vājprāts. kāda bezatbildība notiek Latvijā! 50 ls naudas sods! to medmāsu, kas bija dušā un aizmirsa atnest zāles vajadzēja uzreiz atbrīvot no darba! bet viņa droši vien turpinās tālāk šādā garā.
sorry
s
kas ta bija kura aizmirsa iedot zales? tadai bez cita uzraudzibas nevar darba atrasties vai ari pasai jaiet prom vai japazemina amata. tiesam tas ta ir jadara, kurs nevar veikt savus pienakumus pienacigi tos japazemina amatos.
Dr.Smart
D
VI tagad izvērtē noziedzīga nodarījuma pazīmes?
nu
n
mūsdienu mātes zin, ka seksa laika jākliedz, bet tur arī zināšanas beidzas.
ggt
g
Vai bija potēts pret gripu?
Līze
L
Ja, es kļūdos pasūtījumos kodos, vai klients nav sapratis līdz galam... man tas ir jātlīdzina pilnā apmērā... tas var sasniegt pat 1500 Ls. ir sāpīgi maciņam, bet es apzinos, ka biju vainīga. Bet šajā gadījumā ir jāizmaksā tuviniekiem kompensācija par neprofesionālu darbu un jāmaksā līdz sirmam vecumam. Tā ir trauma ne tikai vecākiem, bet arī puikas māsām, tuviniekiem... Sodam ir jābūt samērojamam ar nodarīto!!!!
eddy
e
Ārstu darbu Latvijā pēc prestiža sāk pielīdzināt prostitūcijai. Pretīgi būt ārstam.
Tante
T
Briesmīga nolaidība ar letālu iznākumu.Jaunās māmiņas,ja nonākat līdzīgā situācijā,negaidiet stundu vai ilgāk,kamēr medmāsa atcerēsies iedot zāles! Steidzami prasiet zāles-uzreiz,kaut vai divdesmit reizes prasiet,sauciet dežūrārstu,bet negaidiet,rīkojieties-tas taču jūsu lielākais dārgums!
vecais āzis
v
ar ārstiem strīdēties ir bezjēdzīgi viņi viens otru piesedz, brīžiem man tomēr liekas ka drošāk ir ārstēties pašam mājās nekā slimnīcā, cik nav bijuši gadījumi ar sajauktām sistēmām un citām lietām.
Bender
B
šausmīgi bēdīgi :((
Marupietis
M
Mātei jau cīņa nav jāturpina. Priekš tam ir prokuratūra.
foxa
f
medicīniskās kļūdas vispār ir grūti konstatēt. līdzjūtība ģimenei.
zinu
z
Arsti vienmer papiros saraksta, ka viss kartibaa un notikusi intensiva arstesana. Bet dabaa nekas tads nenotiek un arstesana rit ar gariem zobiem. Arsti ir kluvusi par cilvekiem, kuriem nosplauties par cilveka veselibu.
Unabomberz
U
"Tovakar ap pulksten 23 ienākusi medmāsa, solījusi pēc stundas nest zāles pret temperatūru. Tās viņa atnest aizmirsusi, jo bijusi dušā." Tas ir vājprāts. Pēc šitā viņa vēl nav atlaista ar "vilka pasi"? Nemaz nerunājot par riktīgu sodu? Visu varētu saprast, nepareiza diagnoze, kļūdīšanās un analīžu rezultātu izvērtēšanā, bet nejau atklāta nolaidība un pienākumu nepildīšana...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas