Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pēc Ēlertes iestāšanās PS to pamet trīs biedri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Drū
D
Beidzot būs par ko balsot - vienotības sarakstā visus caurkritušos politiķus svītrošu ārā, tieši tāpat kā par visiem valsts nolaidējiem līdz kliņķim (lasi: TP, LPP/LC) un pro-krieviskajiem (SC) nebalsošu, atstāšu pāris saprātīgu cilvēku, kuri vismaz nemelo acīs skatīdamies. Ir nācies satikt aci pret aci.
VL Ierindas biedrs
V
Deputāta amats Latvijas republikā ir diezgan neslikti apmaksāts. Izstāties tieši pirms vēlēšanām, atsakoties no šādas iespējas ideālu vārdā - cēli. Ja šie cilvēki nāks uz VL es pieļauju, ka viņi tiks uzņemti, jo ir sevi parādijuši no labākās puses!
Ainārs
A
Kapēc Kristovskis sapinās ar Ēlerti? Finansējums?
JENS
J
Zelma, man šķiet, ka jūsu vārdos patiešām skan "cilvēkēdāju morāle." Ja reducējat visus nacionālos ideālus līdz šādam līmenim, nav brīnums, ka vel vienmēr mierīgi sēžat Pilsoniskajā Savienībā tā, it kā nekas nebūtu noticis. Vai gan nebija pilnīgi otrādi, nekā jūs rakstat - Jens nav bijis ne valdē, ne sarakstaā tieši tāpēc, ka bijis "par daudz nacionāls" (jūsu aprobežotajā izpratnē.) Papūlieties vien vēlreiz pārlasīt visus e-pastus, ko nemitīgi sūtīju biedriem, un atsūtiet man kaut ko no Pilsoniskās Savienības, kas būtu nacionālāks neka mani e-pastiem biedriem? Kaunities Zelma, jūs ar prieku kalpojat blēžiem un ļaujaties, lai jums iestāsta visu, kas ienāk prātā. Atbildiet taču par saviem vārdiem.
Ilze
I
Par kādiem atstātiem amatiem, godātais, runājiet? Visi trīs aizgājēji bija PS biedri, kas nevienu amatu ne partijā, ne ārpus tās nav ieņēmuši.
Zelma Birzniece
Z
Cilvēkēdāju morāle-ja es apēdu Tavu sievu,tas ir labi,ja Tu apēd manu sievu tas ir slikti.TP pārreģistrējas,no TP aizgāja-partija attiŗijās,kas ir ļoti labi No Vienotibas aizgāja 4,tā ir šķelšanās,tas ir slikti.PS un Kristovskis kļuva slikti,kad Jens netika valdē kad zuda cerības tikt izvirzītam par deputātu kandidātu Tā ir ar morāli.VL arī nebūs visu pazemoto un apvainoto savācēja un negaida mesijas,kuras tūlī iebīdīt "Priekšniekos"
izvēle kļūst skaidrāka
i
izskatās, ka šīs lietas sakarā ieteikšu visiem saviem radiem un draugiem Latvijā un ārzemēs (Austrālijā un citur) balsot par nacionālākiem spēkiem nekā PS/SCP.
Melānija
M
Ar Ēlertes grupas pievienošanos PS tā ir pārvērsta par liberālās Sorosa pedurastijas atbalsta grupu, kas ir pretrunā mūsu latviešu senču tikumiem,pretrunā latviešu tautas nacionālajam. Neaizmirsīsim arī to, ka Ēlerte bij mafijas TP dibinātāja, neizmirsīsim, kā tā propogandēja pret latviešu nacionālo. Varu pateikt droši, ja pirms tam biju donmājusi balsot par Vienotību, tad tagad esmu pilnīgi pārliecināta, ka šī grupa nav latviešu cienīga tāpat, kā Šķēliskie un Šleseriskie labas Latvijas izlaupītāji, tāpat,kā Krievu nacionālisti svešā zemē SC, kas propogandē savu krievisko nacionālismu Latvijā iznīcionot latviešu nacionālo pašapziņu viņu pašu zemē. SC savs nacionālisms jāpropogandē Krievijā, bet tā propogandēšana Latvijā ir mēris latviešu tautai. Mana izvēle būs nacionālais konservatīvisms TB/LNNK un VL apvienotais saraksts ar +/- korekcijām, jo TB/LNNK rindās ir daži mankurti, kuri jaistrīpo.
tukums
t
Un ko tur dara no TB/LNNK atšķēlies spārns? Domāju, vienkāršie deputāti, ne karjerists sliktā nozīmē Krrristovskis? Marš atpakaļ uz TB vai VL!!!
grāls
g
izradas,ka cilvekiem ir ari sirdapzinja. Elerete, kura apzinati visu shos gadus ir skjelusi sabiedribu un norekusi visus savadak domajoshos, kura ir apzinati nidusi visu latvisko, kura atklati ir iestajusies par asv, izraelas, skandinavijas naudasmaisu interesem, kura ir potejusi Latvijas sabiedribai globalisma, kosmopolitisma idejas kura noliegusi nacionalas vertibas... Vinja ir zimols, pec kura vertet tos, kuri vinjai seko !
JENS
J
anna, kādas cerības liekat uz kristovski un ēlerti, ko viņi jums atrisinās?
Anna
A
Noveelu izturiibu un vēlreiz izturību šajā priekšvēlēšanu laikā! Lai Jums veicas, Ģirt, Sarmīte!!! Un nepievērsiet nedadzajiem dīvaiņiem ar novirzēm un personiskām problēmām uzmanību, kuras risi nevis pie sava psihistra, bet gan publiski. Fui šiem ...nevis saliedējas, bet taisa traci...izbijušie biedri.
Fiasko
F
Pilnīgi piekrītu tiem cilvēkiem, kas saka, ka PS bij kaut nedaud nacionāla latviska nostāja, nacionālais konservatīvisms, tad ar Ēlertes grupu PS pierādīja, ka tie ir izteikti libērāļi (liberālisms mazu tautu uzturēšana pakļautībā), kāda pārsvarā ir visa Vienotība tā iemesla pēc atbalstu tos latviskos patriotiskos cilvēkus, kas ar Ēlertes grupas pievienošanos PS, PS pamet. varu patekt droši tagad PS tiks sagrauti visi nacionālās pašapziņas iedīgļi. Ja godīgi piekrītu tiem, kas saka, ka Ēletrte grupai PS nebij vietas, jo tai vairāk piestāv SCP pulks, kurš nu pārvērties par ideālistiem pēc saviem grēka darbiem savai ķešai un bij piesaistīts valsts izlaupīšanai. personīgi es savu balsi atdodu par nacionālo konservatīvismu un balsošu par Visu Latvijai
JENS
J
brīnos, ka Cālīte-Duļevska ēlertes grupai piedēvējot "lielu intelektuālu spēku"...
JENS
J
tā viņš ir

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas