Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Pēc IUB atzinuma Bērnu slimnīca pārtrauc iepirkumu, sludinās jaunu konkursu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alla
A
un ko tas vareetu dot? portams, ka pamatu izslegt no konkursa nevareeja, bet tas jau nenoziimee, ka pamats atbilda konkursa nolikumam. xm, varbuut vinjam par visaam variiteem bija jaauzvar?? par to Juus neiedomaajaties? protams, ka nevareeja izsleegt, bet - vai bija jaanjem, lai arii neatbilda? - taads ir jautaajums.
ja
j
Atkāpis Mozgi!
es
e
Pag, bet kas ar to komisiju? Tad var vienkārši taisīt iepirkumus kaut viena cilvēka sastāvā un tas nav pamats, lai pārtrauktu konkursu? Un kā ar to, ka visi aiz restēm sēdošie ir iesaistīti arī šajā iepirkumā? Vai nav jādomā, ka tā specifikācija nav tik nevainīga, kā te Mozgis tēlo?
;
;
Laura Dzērve, vajag dabūt rokā no BKUS un nopublicēt pilnībā visu IUB atzinumu šajā lietā. Ir dzirdēts, ka šajā atzinumā melns un balta rakstīts, ka Bērnu slimnīcai nebija NEKĀDA juridiska pamata atteikt ''Pamatam'', ne pēc viena punkta. Izskatās, ka kāds melo, va arī saka vieniem vienu, bet citiem pavisam ko citu.
Pipo
P
Precīzi Dzeri. Precīzāk nav iespējams. 10 žetonu no manis.
rita
r
visu cienu mozga kungam, bet varbut tiesam jaatbild godigi pasam sev. Iespejams, jusu amataa jabuut kadam citam cilvekam?
dzeris
d
Skaidra lieta, tikai, vai sekos kāda rīcība, lai to novērstu? Mozgis jau nu sen ir jāatceļ, šī te TP lakstīgala tur 100% iejaukta, bet, visa VM jau viens mafijas perēklis, tur ko mainīt var tikai to pilnībā reformējot, un jāsāk ar krāsoto blondīni. Bet, TP un korupcijas smaka tur vēl ilgi nebūs izvēdinama.
tv
t
un tagad to pašu par Oranzajiem TP autobusiem, kuru nolikums mainiits pat 3 reizes, lai izsleegtu citus pretendentus...
Alla
A
man ir ljaunas aizdomas, ka specifikaciju nu jau vairs nevar mainiit, ja maina vnk komisiju. jo tad jau tas ir pavisam cits jauns konkurss, kas tiek riikots. xm. bet vai var taa, nu nez.
es
e
nevis komisija jāmaina, bet jāsāk ar pašu galveno - tehniskā specifikācija jāmaina.
vecis
v
Nu gan stulbeņi slimnīcas vadība! Vai viņeim nav nevienas sanitāres vai trauku nazgātājas ko formāli apstiprināt par komisijas locekļiem? Ja tikpat idiotiski rīkosies arī tālāk, tad no atbildības neizbēgt.
Dīzels
D
Kā domājat vai kas šeit mainīsies tuvākā nākotnē? Es domā kamēr katru gadu pa kādiem 20-30 korumpantu neiesēdinās uzlabojumu nebūs.
sorķīrā_močītājs
s
Kad tos mērgļus visus beidzot apcietinās?
f
A.Tiknuss saka - jāveido ir jauna, likumam atbilstoša iepirkuma komisija, kurai vēlreiz jāizvērtē pretendentu piedāvājumi. ============================== Manuprāt jāveido ir jauna, likumam atbilstoša veselības ministrija. Gangrēnu, īpaši oranžo, var izārstēt tikai ar cirvi un lodlampu.
GeeKee
G
Noteikt Ploriņam aizliegumu tuvoties rakstāmgaldam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas