Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Pēc "Maximas" siltā ēdiena jau 25 saslimušie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aija
a
Es jau arī nekad nepērku tos siltos ēdienus - jau pa gabalu slikti izskatās. Bez tam Rimi jau ir tas pats. Vienu dienu gribēju nopirkt svaigi lasi. Divi večuki pirm manis pirkās. Prasa - kāpēc lasim dīvaina krāsa / vai tik nebūšot vecs? Paskatījās žaunas - bijs speci uz zivīm, bet tās jau sapuvušas. Lasim jau kādas 2 ned. bija kopš nāves. ha ha. Pēc tam viņi tur klaigāja, sauca vadību, un es vairs Spices Rimi zivis nepērku... fui!
Grads
G
Vienreiz jau rakstiju Delfos, bet manu komentāru izddzēsa, jo pieminēju, ka ne tikai Maximā, bet arī Elvi un Rimi ir nācies saskarties ar iebojātiem kulinārijas produktiem (īpaši grilētai gaļai, vistu stilbiem, ceptām zivīm) . Man ir radusies pārliecība, ka kulinārijās tiek gatavoti pārsvarā tie produkti, kuriem beidzies derīguma termiņš svaigai tirgošanai. Par spīti pārspīlētai garšvielu lietošanai bieži var just raksturīgas smaržas un garšas pazīmes tam, ka produkts ir krietni par ilgu glabāts. Jautāsiet kādēl tad tomēr reizēm šos produktus pērku ? Nu darba specifika - parasti ēdu pie stūres, bet pārtikt tikai no aukstām sviestmaizēm negribas, un ja nederēs man pašam, suns mājās būs ļoti iepriecināts. Salmonellas pārsvarā var gadīties olās, ja tās pietiekoši termiski neapstrādā, tādēļ labāk pirkt grillētus produktus, jo karstumā baktērijas iet bojā, bet gaļa gan svaigāka tamdēļ nekļūst.
Teodora
T
Edgar, pagatavo to visu mājās līdzi nešanai uz darbu !!! Ja negribas - nevaino Maximu. Starp ciut, man maxima patīk. Jāskatās uzmanīgi, ko pērc - tas ir spēkā it visur. Piekrītu Zinošajam !!! Tā saucamajās latviešu bodītēs smird vēl ne tā. Un, ja saimniekam pie veikaliņa ir vēl kafejnīca, tas vari būt drošs, ka tur aiziet viss, kam termiņš jau beidzas, bet pārtikā vēl tomēr var izlietot. Starp citu, produkti jau datumu nezin, pati esmu nopirkusi ļoti normālus produktus stendā "Nocenots". Ka tikai pareizi glabāts!
murkskis
m
to es nedomaju. es domāju, ka ir GRŪTI atrast latv. veikalus vispār. tādus mazus,mājīgus. visur saslietas tās skārda kastes. salmonellu neviens, man šķiet, nav vedis. viņa tepat dzīvo. un, ja viņai sarīko mājīgus apstākļus, tad viņa uzdarbojas:)
murkskis
m
to es nedomaju. es domāju, ka ir GRŪTI
murkskis
m
Ja runā nopietni, es vispār aizliegtu ierīkot nenorobežotas ēdināšanas telpas kopējā tirzniecības zālē. Tas ir brīnums, ka līdz šim tik maz cilvēku saslimuši. Tu ēd, bet garām iet cilvēki ziemas virsdrēbēs, darba apģērbos pilnībā pievienojos!!!
beee
b
grūti atrast latviešu veikalus. ==== un tu domā salmonelu leisi atsūtījuši? 100% vietējais produkts!
Zinošais
Z
Un vai Jūs naivi domājat, ka visos tajos latviešu aprūpētajos ceļmalu krogos, krodziņos,bistro un citās "smalkās" ēstuvēs pārtikai izmanto tikai mazgātus dārzeņus (tomātus, gurķus, redīsus, lokus u.c.)? Tad nolaidieties no mākoņiem uz zemes! Smejos, vēderu turēdamspar Jūsu naivumu. Maximai nepaveicās, bet tikpat labi tas varētu notikt ļoti daudzās citās ēstuvēs. Ēstuvju īpašnieki ir ļoti labi informēti, kad uz pārbaudi iegriezīsies PVD darbinieki. Tajā brīdī tad arī viss ir "štokos" - šķidrumi dezinfekcijai, papīra salvetes roku slaucīšanai, ieraksti iekārtu temperatūras kontroles lapās utt. Skatījos vienas PVD darbinieces sašutumu kādā nesenā TV raidījumā par gadījumu Maximā. Viņa ar sašutumu konstatēja, ka temperatūra siltā ēdiena uzturēšanas iekārtā bijusi par zemu. Domāju, ka tieši šādas PVD darbinieces un darbiniekus ar mēslainu koku v ajadzētu padzīt no PVD! Kur viņi bija visu laiku, ja neredzēja notiekošo ar temperatūras režīma ievērošanu. Acīmredzot, savu pakaļu nevar pacelt no iesildītā krēsla. Arī Maximas atbildīgie darbinieki ir pelnījuši pamatīgu brāzienu par tehnoloģiskā procesa neievērošanu, bet tas nenozīmē, ka personīgi es turpmāk Maximā neiepirkšos. Ja runā nopietni, es vispār aizliegtu ierīkot nenorobežotas ēdināšanas telpas kopējā tirzniecības zālē. Tas ir brīnums, ka līdz šim tik maz cilvēku saslimuši. Tu ēd, bet garām iet cilvēki ziemas virsdrēbēs, darba apģērbos, bomži neizsakāmas krāsas un smakas apģērbos. Turpat ēd mātes ar maziem bērniem! Fui mūsu PVD darbiniekiem!
blonda
b
tajās maksimās nekad nekas labs nav bijis un ari nebūs,burkāni sapujusi un tt, ieejot tada veikala ir visu laiku jadoma lidz un jāskatas vai nav iztecējis termiņs kaut kam,un ja prasi vai tas ir svaigs???? atbilde būs vienmer ja ja svaigs,viņiem ir vienalga ka viss ir sabojajies,galvenais atrast kadu kam pardot,,tādas maximas jau sen ir jaslēdz
murkskis
m
grūti atrast latviešu veikalus. vieni vienīgi rimi ar superneto piedavaas, maxx un daži elvji
Centris Bubele
C
Centis ir morāli bankrotējis...lai tik pamēģina vēl tv parādīties
Edgars
E
Ir arī tādi cilvēki, kuri strādā. Un pusdienu pārtraukumā darbā nevar izcept kartupeļus vai uztaisīt salātiņus.
Lote
L
LR1 ziņoja, ka jau 27
doctus
d
Tikko apsolīja kompensācijas, tā slimnieku skaits strauji pieauga.
Burt
B
Ārprāts, vakar Maximā cigaretes nopirku, cerams, ka vismaz tajās nav nekāda inde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas