Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pēc meteorīta akcijas IeM rosinās bargākus sodus par viltus izsaukumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zemunde
z
Tele 2 raka bedri meteorītam, bet tur tagad esam iekrituši mēs visi, kas turpina ecēties par šo gadījumu. Un netiekam ārā.
asdfgfh
a
“Manuprāt, visas Tele2 reklāmas, kas šobrīd redzamas, nekādā veidā neveicina firmas popularitāti, tikai atgādina cilvēkiem šo nepatīkamo gadījumu. Es domāju, ka Tele2 pati sevi ir lieliski sodījusi.” Muah. Reklāma IR popularizējusi Tele2. Un kā vēl!
gha;po
g
Turpmāk soda nauda par operatīvo dienestu viltus izsaukumu varētu būt robežās no 500 līdz pat 5000 latu. - Nu skaidrs - ja redzēšu ka kādam vilcienam uz sliedēm tek benzīns no cisternas, tad nesaukšu nekādus operatīvos. Ja nu gadījumā izrādīsies viltus izsaukums, tad 500 -5000 Ls negribu maksāt... Tad labāk lai sprāgst tas viss vilciens - kas man.... :D
jautājums
j
Par to, ka ir lietas ar kurām nejoko, Jūs Saeimai atgādiniet . Nākamnedēļ budžetu taisās pieņemt....
...
.
Ir lietas ar kurām nejoko un valsts institūcijas ir vienas no tām. Gribam daudz viltus zvanus, tad drīz tos dabūsim.
izgāzies
i
Patiesību sakot, raksts izskatās pēc visai neveiksmīgas VUGD, VP un IeM tēla mazgāšanas uz Tele2 rēķina. Katru dienu tiek piespriesti tādi sodi, bet neviens no instituciju pārstāvjiem neliekas sašutis vai dziļi sirdī vīlies "tautiešos", kā te teju vai ar asarām citēti.
borcinsh
b
...par Valdiibas meloshanu un dezinfomaciju ari vajag ieveest vel bargaaku soda naudu !
Protams, ka saistīts. Tā bedre atrodas tādā vietā, kur nekāds nejaušs garāmgājējs, pie tam ar kameru pie rokas, tur netīšām garām iet nevar. Vai nu tas bija sarunāts puisis no aģentūras, vai kaimiņi, kas tik un tā redzēja, ka tur vairākas dienas rok un , ak kāda sagadīšanās, tieši bedrē kautkas iekrīt.
nnn2
n
pa to secinājumu Bedre var gan piekrist tev
akmens
a
vooooot cik var ņemties!??! baigie varoņi drāž vnk kampaņu. būtu labāk gājuši kādu reālu noziegumu atklāt ar tādu sparu.
jautājums
j
Nu nezinu, nezinu....Vai nu gluži visu savu klientūru pēc balsīm pazīst ...Un jaunā maiņa jau arī pieaug.. Man šķiet, ka mums visas valstiskās struktūras pēc viena principa strādā...Jo lielāks bardaks, jo labāk. Kaut vai budžeta pieņemšana atgādina to metorīta epopeju. Kur ugunsdzēsēji, kur valdība, kur Saeima....Bari, pūļi, vētrainas darbības, skaļi paziņojumi, pilnīgs haoss....Un absolūta bezjēga ! Un galvenais tikai loģiski nedomāt un nedarīt. Un beigās.....kā parasti.....Bedre !
nnn2
n
ne jau divas dienas mērīja ,bet pāris stundas....un cik zinu glābšanas dienests savu klientūru pilnmēness laikā zin....
jet
j
Izlasīju visus komentārus un jāsecina, ka neviens nav rakstu izlasījis. Saliekiet kopā divas lietas: " Par jaunieša saistību ar mediju aģentūru Inspired policija neko nezinot. "Nav man tādas informācijas," uzsvēra I.Ungure." Un turpat tālāk tieši pretējs viedoklis : "Tele2 pārdošanas un mārketinga direktors Jānis Spoģis portālam stāsta, ka jaunietis, kurš izsaucis operatīvos dienestus bijis no mediju aģentūras Inspired ar kuru sadarbojoties tika veidota Tele2 meteorīta kampaņa. Viņi organizēja visu šo risinājumu, sacīja J.Spoģis. "Puiši" esot policijai izklāstījuši, ko katrs ir darījis, zināja stāstīts J.Spoģis." Tele2 skaidri apliecina, ka jaunietis ir bijis saistīts. Vai vēl ir kādi jautājumi? Stendzinieka spirainā aģentūra ar policiju visu sarunājusi, lai puisis visu noliedz un policija, protams, neko neizmeklēs, jo tai nekādu aizdomu nav. Tā teikt, ja pierādījumi no gaisa nenokrita, tad lietu nav pamata ierosināt. Policijai pat bija grūti pārbaudīt, kur jaunietis strādā. Un ko viņš darīja tai Mazsalacas nostūrī brīdī, kad viss notika? Mazsalacietis viņš taču nav! Kāda laika un vietas sakritība. Jebkuram normālam cilvēkam saistība bija skaidra kopš brīža, kad TELE2 atzinās. Atlika tikai pratināt un atrast pierādījumus. Bet, ja pierādījumi no gaisa nekrīt, tad jau neko. Tiesiska valsts...
jautājums
j
Pat , ja tas būtu īsts meteorīts, tad arī tas varēja radīt apdraudējumu cilvēkiem, ja viņus uz to pļavu speciāli aizveda. Un ko visi tie ugunsdzēsēji, policisti, n-tās ekipāžas, zemessargi un armijnieki tur radiāciju gandrīz divas dienas mērija ? Nu būtu bijusi tā radiācija ? Cik būtu apstaroto ? Bet Mazsalacas radiācijas līmeni arī Mazsalacā mērīt vajadzēja. Un tam pietiek ar pāris cilvēkiem-viens pļavā, viens Mazsalacā. Es teicu, ka ir jāreaģē arī uz jebkuru izsaukumu, ja pastāv risks cilvēka dzīvībai un veselībai un dienestiem ir laiks, lai reaģētu un risku novērstu. Pat niecīgu risku. Tāpēc arī reaģē uz visiem zvaniem par spridzekļiem, jo uz 1000 viltus zvaniem, viens tomēr var būt īsts. Bet pastāv arī vienlīdzības princips. Cik Jūs domājat jocīgo zvanu dienesti saņem pilnmēnešos? Un ne uz visiem dienesti reaģē, jo tomēr izvērtē uz ko reaģēt un uz ko nē.
un
u
Man arī Tele2 pieriebies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas