Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Pēc piecu stundu ilgām diskusijām VL-TB/LNNK nolemj balsot par eiro ieviešanu Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris>Kārlis Krēsiņš
J
Pirms ieviest eiro,ir viosmaz jāsamazina PVN 21% likme pārtikai! Bet par to,tāpat kā partijas programmā iekļauto progresīvo ienākuma nodokli NA vairs pat neieminas! Vairs nav vajadzības?
Pareizi>Reaktīvais zvirbulēns
P
Reizēm paiet pat divdesmit gadi,kā bija piemēram,ar Latvijas vēstures kā atsevišķa mācību priekšmeta ieviešanu skolās.Bet reizēm tas prasa pat vēl ilgāku laiku (iespējams pat četrdesmit),kā,piemēram 1991.gada iztikas minimuma pārskatīšana!
Tāda partija man nav vajadzīga!
T
Ne progresīvais ienākuma nodoklis,ne samazināta PVN likme pārtikai vairs nav būtiski?
Atis
A
Domā drusciņ augstāk par savu vēderu!
  • 1
  • 0
Kārlis Krēsliņš
K
Eiro ieviešanai ir plusi un mīnusi. 1) Vēlams jau būtu, ka tiktu analizēti mīnusi un tiktu veidots plāns, kā mazināt mīnusus. PM vajadzētu ņemt šos procesus stingrā uzraudzībā un kontrolē un to skaidri paziņot, uzņemoties arī politisko atbildību. 2) Kaut gan iestājoties ES ir dabiski ņemt dalību tur notiekošos procesos un tajā skaitā ieviest eiro. Kaut gan ir ES valstis, kas neatsakās no savas valūtas vai nesteidzās pievienoties eiro zonai. 3) Galvenais ir jāapzinās, ka tas ir solis uz stigrāku vai dziļāku Latvijas integrāciju ES un dabiski savas suverenitātes daļēja zaudēšana. Eiro var veiksmīgi pastāvēt, ja būs centralizēta tās monetārā politika. Latvijai būs tiesības ņemt dalību pie finansu politikas izstrādes, bet tas būs līdzīgi, kā mūsu dalība ES lauksaimniecības, vai aizsardzības vai utt. politikas izstrāde. 4) Latvijas bankas prezidents rādīja bildi uz kuras liels kuģis – ES un maza laiviņa blakus – Latvija. Domāju veiksmīgas alegorijas un Latvijai vajag kāpt uz kuģa, bet tikai kuģi vada tā kapteinis, ne jau pasažieri, kas var diskutēt uz kurieni iet, bet ne vadīt kuģi.
Lauku vecis>>>>To
L
Aizmirsu. Vēl būšot investīgijas. Kur ta ņems investīcijām kvalificētu darba spēku> TO? TAGAD JAU NAV KUR ŅEMT. Eiro kaucēji, jūsu EIROŠANĀS UN KRIEVOŠANĀS IR LATVIJU IEGRŪDUŠI TĀDĀ MASONU POSTĀ UN TU TO ESI VAI NU GLUPJŠ VAI MASONU SAROSĪTS.
  • 0
  • 0
to Lauku vecis
t
Jā, krievu lācis Tevi mīl un mīlēs tik stipri, ka aiz prieka kājas viņam bučosi!
  • 1
  • 1
Lauku vecis
L
Vecajām Eiropas valstu iedzīvotājiem ir stingri ieaudzināts, ka viņi ir kolonisti, ir negrozāmi pārāki par citām tautām. Tu kalposi viņam, visu pienesīsi un neceri, viņi pieļaus , ka sasapņosies kādreiz līdzināties. Viņu valsts, muiža, firma nekad nedalīsies ar cittauieti. Tu un tikai tu pelnīsi priekš viņiem . kolonizatoriem mūžīgi mūžos.Krēsliņa kungs, te nav padomija.
  • 1
  • 1
Koments
K
Muusu taa saucamaa valdiiba atkal pieraadiija veeleeshanos suukaat cionistiem ... Shoreiz veel piemeta klaat savu teevzemi... nekas sava virve katram tiks ...
Lauku vecis
L
Virs Latvijas tie saredzēja Auseklīti, Visskaistās laimes uzticību solīja... Pa nakti naudas vellēns uzradās! Ar Auseklīti dumjš un pliks tu visu mūžu Tautai kalposi. Tie tevim prasīs trakas lietas, Lai gādā viņiem darbu Kur nopelnīt tie spētu, Priekš bērniem maziņiem Priekš slimiem, veciem. Vai prts tev uzņemties tik smagu nastu, Ja ,vari ,šiem maigi padūdot, Bet sevi pirmā vietā lieci. Aiz skaistuma šiem acis aizmiglosies, Aiz laimes asarām. Tad varēsi pie raudām turēt viņus Pats pa to laiku EIRO grābsi....Citādi nepratu izteikties.
fx
f
Nožēlojamie nacionālā lepnuma nodevēji.
un čurā vietā atrodas tas tevis min
u
Komentārs
  • 1
  • 0
nu-nu
n
Tad jau pie reizes varēja arī mainīt nosaukumu no VISU LATVIJAI uz VISU BANKĀM.
to ''es''
t
vēl var pakārties,nebēdā - tā ir izeja tavam izmisumam, bet apraksim tevi ar eiro - nauda nesmird...
pindersons
p
āksti! ko vispār sāka māžoties? nu tad būtu bijuši vismaz pret. lūzeri.
perdensons
p
Āksti un lūzeri - tie īstie letiņi. Vot - Ūšakovs ir vīrs,jo latu grib nevis eiro.
  • 4
  • 0
skolotāja
s
Kā jāsmejas !!!!! Kārtējais tirgus un teātra izrāde,lai apmuļķotu cilvēkus,bet cilvēki nav tik naivi un glupi,mēs jau JŪS pazīstam. Šī,kārtējā teātra izrāde bija tā vērta, atkal dzintarieši pievāca kāroto,trekno gabalu no mūsu nodokļu naudas !!!!! Kauns ! Kauns ! Kauns !
pionieru vadītāja
p
Arī man tik liels kauns,ka jāsmejas,jāsmejas un jāsmejas. Atkal no manis ir izēsts liels gabals, un drīz vien no manis būs palikusi tikai vairs sēžamvieta. Kā jāsmejas,jāsmejas,jāsmejas,par skolotājām,kas skolā NEKAD nav gājušas!
  • 2
  • 0
Jā...
J
...hamburgers gardāks par rudzu maizi...
Berta
B
Beidzot nākuši pie prāta, un palikt ārpus politiskās skatuves arī negribas.
Divi zaķi reizē. Noķerts gan prāts,
D
Komentārs
  • 0
  • 0
Unikālā Latvija
U
Lai latvju tautas lāsts pār Jums, pērkami pakalpiņi!! Nekad un nevienu balsi par Latvijas iznīcināšanas atbalstīšanu!!
Kas lāstu piesauc,tas no lāsta tiek
K
Unikālā Krievija un unikālā Baltkrievija.
  • 4
  • 0
varis
v
tirakie populisti
popu popu populāri ir būt populista
p
Komentārs
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas