Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pēc pozitīvā balsojuma Godmanis uzteic Saeimu kā spēcīgāko Eiropā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sos
s
50 % deputātu , padomnieku atlaišana , 100 % valsts aģentūru likvidēšana būtu skaistākā valdības dāvana Ziemassvētkos Latvijas tautai !!!!!!!! 200 strādājošie uztur vienu deputātu , 400 strādājošie uztur vienu padomes locekli, tauta vairs nevar PAVILKT šos mantraušus !!!!!!!!!!!!!!!
V
V
Šis balsojums un sekojošie Godmaņa izteikumi pierāda, ka Saiema ir nožēlojamu dārzeņu bars, kuri ar steigu jāpatriec, bet zināma taisnība viņam ir- neviens Eiropas parlaments neiedrošinātos šādus murgus pieņemt, tur (plānā) ir labi saskatāmas genocīda pazīmes.
Andre
A
Malači!!! Jauns Ginesa rekords.Vai Godmanis tiešām prātu izkūkojis.Bet stulbie eiropas kungi vēl apsveic.Būtu atbraukuši un apskatījušies šo murgu.Tikai revolūcija!!!!!!!!
krista
k
Bal, ka Godmanim ar galvu nav kaut kas kārtībā.
Ješka Miķelevič
J
Briselē ES samitā pieņemts lēmums samazināt samazināt PVN, aber Godman & Co dara pretējo. Kā saprast mr. Godman ????????????????????????????????
Psihologs
P
100% demagoģija. Nav saprotams kāds iemesls tādam teicienam. Kā var eksistēt vājākā valsts Eiropā ar stiprāko parlamentu Eiropā? Kaut kāds absurds, kas prasa psiholoģisku analīzi.
čella
č
Varbūt vajadzētu elementāru shēmu, kā glābt izvaroto valsti. Mūsu "vadonis" varētu palūgt savu čomu baram (ierindas biedriem utt.), kuru maki sastāv no vismaz sešām nullēm bezprocentu aizdevumu ~ 20 000.00Ls no katra. Saraksts taču mūsu valstī ir bezgala garš. Tad nevajadzētu siekaloties gar Briseles naudām un iegrūst reņģēdājus kredītu pinekļos. Vēl varētu mūsu cienījamie kungi un kundzes savu algu samazināt uz pusi šajos apstāļos, pie kuriem ja nu kāds nav vainīgs tad tauta nu noteikti nē. Valsts taču būtu to pelnījusi?
Econ
E
Ekonomikas pamatlikums nosaka, ka visi cenšas maksimizēt savu individuālo labumu (visi - arī tie, kas ziedo, to dara, lai gūtu gandarījumu), taču šis labums nav tikai nauda, tas var būt arī manis iepriekš minētais gandarījums vai pašapliecināšanās. Par tiem "nenormālajiem" runājot, tādēļ jau ir jācenšas izveidot sistēma, kurā politika pievilcīgāka (un pieejamāka) liktos tieši tiem, kas grib pašapliecināties, nevis tiem, kas vēl arvien slimo ar tiem sovjetiskajiem kompleksiem (lasīt - neremdināmu vēlmi piesavināties publiskos līdzekļus, uzskatiem par kolektīvo īpašumu - "katrs pēc iespējām, katram pēc vajadzībām" un visādām citādām muļķībām). Tas ir īpaši svarīgs valstīs ar mazu iedzīvotāju skaitu, kur tīri objektīvu iemeslu dēļ konkurence uz amatiem politikā ir mazāka, savukārt korupcija ir daudz nopietnāka problēma (jo ir iespējams daudz vieglāk "slēgt (individuāla labuma) vienošanās", līdzīgi kā karteļos), jo lielās valstīs vienošanos ir ārkārtīgi grūti noturēt (te runāju par valstīm, kurās ir pietiekams cilvēku izglītotības līmenis, arī Krieviju ar laiku sagaidīs pārmaiņas šajā virzienā, jo ne jau mūžīgi cilvēki ticēs ārējam ienaidniekam). Lielāka tiesību sniegšana pilsoņiem tāpēc, manuprāt, arī ir pašreiz vienīgais mehānisms kā varas līdzsvaru nodrošināt.
Ojārs
O
Tas ir pārāk primitīvi un vienkāršoti uzskatīt, ka Latvijas pamatproblēma ir tikai un vienīgi korupcija, no kuras izriet nekompetence. Man arī ir slinkums un nav laika, lai Tev skaidrotu to visu sīkāk, kaut gan atzīstu, ka Tu esi te viens no retajiem šajās komentāru slejās, ar kuru būtu vērts diskutēt. Drīzāk nekompetence un neprofesionālisms ir tas, kas ļauj visas problēmas norakstīt uz korupcijas rēķina. Ja kaut ko nesaprotam - korupcija, nevaram izdarīt - vainīgi korumpanti, trūkst argumentu - zagļi un blēži...utt.utjp... Pa lielam - tagad valdība ir sākusi darīt vajadzīgas lietas. Grūti man ir iedomāties, ka tās šobrīd varētu turpināt tie, kuri bija pret aizdevumu ņemšanu, tas ir - tie, kuri būtu ar mieru noslīkt sūdu bedrē paši un likt darīt to arī visiem citiem. Kad tiksim laukā, lasi - saņemsim naudu, tad nomierinājušies varēšim arī mierīgi parunāt par to, kā dzīvot tālāk. Bet vispirms - ir jāizdzīvo!
izolde
i
"Šis parlaments ir viens no politiski spēcīgākajiem parlamentiem, es nekaunos teikt, arī Eiropā" Ak diesss :D Ja naktī nav gulēts, uz rīta pusi tiešām šādas glupības var nākt laukā...smadzenes normāli nedrabojas - pamatīgs miega trūkums ir pielīdzināms vidēja smaguma alkohola reibumam! :D
inga
i
Mums parlamenta vispār nav mums ir roboti tikai bez smadzenēm tik jau māk gan kā ja parāda nospiest podziņu.
Ilmārs
I
Jebkurš normāls cilvēks pirmām kārtām rūpēsies par sevi un savu ģimeni, otrām kārtām - par saviem draugiem un kolēģiem, tikai trešām kārtām - par visu pārējo. Liekas mums ir ļoti normāla Saeima un normāla valdība. Tāda, kādu mēs esam pelnījuši. Cik tad ir to, kuriem valsts intereses pirmā vietā. Tāpēc, nākošajai, jaunajai Saeimai meklēsim nenormālos, kas pirmām kārtām domās par mums!
Anekdote
A
Anekdotes par mūsdienu Latviju. ar 1 vārdu: Demokrātija ar 2 vārdiem: Zatlers izlemj ar 3 vārdiem: Politiķi nožēlo kļūdas ar 4 vārdiem: Koalīcija atbalsta opozīcijas priekšlikumu ar 5 vārdiem: Saeima ir spēcīgākais parlaments Eiropā
sakāmais
s
>>>> balelins par jūsu jautājumiem : par tiem nebija informācijas pat deputātiem,kuri par to balsoja !!!
Tā tas ir...
T
To vai balsojums bija valstiski pārdomāts vai koalīcijas bailes pazaudēt savas vietas pierādīs laiks. Galvenais vēl priekšā - kā tiks izmantots saņemtais aizdevums,tiks izmantots lietderīgi vai dažu savējo trekno gadu pagarināšanai un gāzēšanai grīdā ,lai atkal iebrauktu "tupikā",kā Godmanim parasti gadās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Valdība tomēr atsakās no vadības līgumiem

Presei piemēros 10% PVN 

Naudas samazinājums Latvijas radio draud pat ar kanālu slēgšanu 

NOTIKUMI SĒDES LAIKĀ

Pēc nekārtībām zālē pārtrauc Saeimas sēdi

Saeimas sēdi pārtrauc, lai izvēdinātu smaku 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas