Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pēc sarunām ar partijām Zatlers cer uz vismaz 51 balsi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zex
z
Ko jūs te nabagi plēšaties,....Vot ventiņu balamute,bijušais CK KP instruktors ļembis,....Kam tik daudz sazagts,bez Pūzes muižas-rančo,vēl naauda pilna tirsa,ka jāglabee ārzemēs ofšoros,jo LR Bankās naaudai nav rūmes....LR Tiesas,tāda pļāpu saiets,....ļemburgs labāk tiesājas Anglijā,jo tur šo blēdi vē labi nepazīst
Reo
R
Lūdzu, ne Zatleru atkal! Kādu no abām sievietēm (Vaira vai Sudraba)! Latvija attīstīsies tikai tad, kad to vadīs sieviete ar spēju mainīt pastāvošo iekārtu. Vīrieši Latvijā to nespēj (pats esmu vīrietis).
Kas tā par strādāšanu?
K
Lelle » zvirbulēns 10:28 Barons 10:14 Kārtējo reizi kāds ir vienlīdzīgāks par pārējiem. Parasts mirstīgais par šāda mēroga parādiem jau sen būtu visu pazaudējis un līdz mūža galam nezinātu, kā tikt ārā no "parādu purva". Bet te banka vēlas saglabāt klientu, vēlas iedot viņam kredītbrīvdienas u.t.t. Kādēļ banka melo? Tādēļ, ka ir atkarīga no Dombrovska un nekas vairāk. Un tad vēl mums cenšas iegalvot, ka nav nekāds interešu konflikts. Kādēļ mēs visi tiekam uzskatīti par absolūtiem idiotiem? Kādēļ? Un šī situācija atkārtojas ar apskaužamu regularitāti. Repše, Rimšēvics, Dombrovskis... Un Tev visu laiku saka, Tu esi idiots, Tu esi muļķis, Tev ir jātic... __________________________ Man gan gribētos dzirdēt veco un topošo Prezidentu par Vienotības prem-jēra un ekmiņistra nejaucībām. Kāds ir vecā un topošā Prezidenta vērtējums un kas beidzot tiks darīts no viņa puses, lai šie šmučmaņi pazustu! Ja viņš klusē kā zoja, tad uz Pils troņa posteni viņam otro reizi nav pamata pretendēt!!! Gaidu atbildi, Jūsu Augstība!
Oskars
O
Ja Zatlers ATLAIDĪS SAEIMU tad UZVARĒS !!!!!!
zvirbulēns
z
Ko Zatlers spētu dot latviešiem, tomēr arī tāds ir jautājums! Iztapt visiem, tas nozīmē nekalpot ne vienam, bet latvieši kā reizi gaida savu prezidentu, savu!
nu ja
n
cerība = muļķa mierinājums
Ventspils Muļļ
V
lembe izmaksaas paaris stipendijas un opaa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas