Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pēc Vienotās Krievijas iezīmētajiem scenārijiem vēlēšanās eksperts prognozē stingrāku retoriku pret Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čukotka
č
Man gan likās, ka šis ir nevis politologs, bet PSKP vēsturnieks. Katrā ziņā nav informācijas, ka šamējam būtu cita izglītība. Bet var jau būt, ka šajā valstī PSKP vēsturniekus var arī dēvēt par politologiem. Jo sevišķi, ja Daukšta bijušā priekšnieka marksista – ļeninieša Rozenvalda dēls ar vidējo izglītību ir politehnologs, mēdiju eksperts u.tmldz.
x> Tev taisniba
x
diemzel ir otradak.. tas protams ir skumji.. bet 90% ir Putina hunveibini un tikai 10% krievu ir par Latviju.. ja tagad butu militars konflikts ar Krieviju tad 90% Saskanas centra atbalstitaju paverstu ierocus pret Latvijas valsti. skumji. un Zatlers sos cilvekus velas redzet valdiba.
anglosaxis - Andris
a
Ja vērtē pēc komentāriem, tad arī šeit inteliģenta tautas daļa "ir ļoti maz procentuāli"...
lauķe
l
Ja ZRP nodos latviskās vērītbas, būs grūti stāties pretī Putina Krievijai.... Diemžēl lumpenlatviešu stulbuma dēļ esam ļoti tuvu, lai atkal iekristu krievu nagos....
Lauķis> tai jenotu PR lauķei
L
Nu gan apsmējos. ZRP (kā arī Vienotībai) ir kādas latviskās vērtības????? Murgs gatavais! Vienotībai +ZRP ir tikai viena doma - izkalpoties naudasmaisiem un pielikt savu punci!!!! Tūlīt šo "latvisko" vērtību aizstāvji noņems pensijas un pabalstus, uzliks maksas izglītību un medicīnu, kārtējo reizi iegrūdīs desmitiem miljonus Citadelē un paļeksā. Smaidi, dura, laime nāk! Bet par krievzemei labāk nemuldi. Viņiem tā Latvija sen vairs nav vajadzīga, jo jeņķi dara visu, lai krievēni ar viņiem draudzēos, vācieši tāpat, itāļi, franči... un kur vēl somi...., bet tu uz veselību staigā ar pliku pakaļu un turpini gaudot kā krievēni tevi apspiež, bet Vienotības +ZRP dēļ to letiņu te paliek arvien mazāk un mazāk... 500 000 ir aizbrqaukuši vēl tāds pats skaitlis aizbrauks pēc šo jenotu un hunveibinu mannas šajos trīs gados. Āmen!.
  • 1
  • 1
tara
t
Putina darbība ir vērsta uz mūžīgo Krievijas tautas noskaņojumu, ka vadonim jābūt stingrās rokas pozīcijās ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sho muuzhiigo Krievijas tautas noskanjojumu ik pa laikam paartrauc kaada revoluucija vai vismaz dumpis. Par cik ekonomiskaa situaacija Krievijaa pasliktinaas, tad stingraa roka nostraadaas kaa katalizators. Putins pats dabuus streebt araa to, ko savaarija daudzo gadu garumaa nerealizeejot reformas, bet tikai mekleejot, kaa izpatikt publikai. Sisteema, ko vinhs radiija sagraus vinju pashu.
ka polu alkoholikis
k
tas Dauksts izskatas bilde
holostiķis
h
Mna arī garšo "Pols"
  • 0
  • 0
Jānis
J
Nu un kas ir jauns? Krievi ir krievi, viņi savu impērijas spēlīti turpinās mūžu užos. Nekas tur nemainīsies. Pats galvenais ko mēs darīsim? Būsim atkal tie pasi kalpiņi tā pat kā padomju laikos, vai stāvēsim cēli un iesim savu ceļu panākt latvisku latviju.
Jānis
J
Nu un kas ir jauns? Krievi ir krievi, viņi savu impērijas spēlīti turpinās mūžu užos. Nekas tur nemainīsies. Pats galvenais ko mēs darīsim? Būsim atkal tie pasi kalpiņi tā pat kā padomju laikos, vai stāvēsim cēli un iesim savu ceļu panākt latvisku latviju.
mazā Vera
m
Es zinu, ka krievu filma "Utamļonnye solncem" izvirzīta "Oskaram", tāpēc nokačāju un apskatījos. Manuprāt IR DIVAS krievu tautas. Vieni kas tiešām gudri, inteliģenti, toties kā parasti ir savu mūžīgo Krievijas problēmu un stulbumu varā, un OTRI, kam vajag tikai desu. Pēc tās viņi braukuši uz citām valstīm, pēc tās ar tankiem uz eiropu, un ja pēkšņi desa plānāka nekā cerēts, tad "užas, užas, kak nas ograbiļi!"
taņka
t
`Utomļonnye solncem` sen savu Oskaru saņēmusi, bet pašreiz skandāls ar šīs triloģijas trešās daļas `Citadele` izvirzīšanu uz Oskaru, jo Krievijas Oskaru komisijā izcēlās pamatīgas pretrunas (priekšsēdētājs Vladimirs Meņšovs [pats Oskara laureāts par `Maskava asarām netic`] neparaksta protokolu un saka , ka uz komisiju izdarīts spiediens...
  • 2
  • 0
Tev taisnība,
T
nav jājauc 90% draudzīgo un gudro Latvijas krievu ar 10% Putina hunveibiniem.
  • 3
  • 1
mazā Vera
m
Andri, mēs inteliģentos krievus vienkātši neredzam. Inteliģentie neēd semuškas un nedzer vodku pa svešām zemēm, aizbildinoties, ka "osvobodiļi". Inteliģentie krievi mēģina saglābt savu pašu tēvzemi, bet redzms viņiem arvien sliktāk un sliktāk tas izdodas.
  • 8
  • 0
Andris
A
Inteliģentā tautas daļa tur ir ļoti maz procentuāli ,to jau arī var manīt šeit Latvijā.Un ja turpinā šo dialogu tad redzam ,ka mēs paši latvieši 20 gadus nevarējam uzvarēt tumsonību ,bet ceru ,ka nu beidzot......Un .kas ļoti pat/ikami un ļoti cerīgi ,ka latviešu vēlētājs liks saprast loģiski domājošam KRIEVAM , (protams viņu ir maz ,grūti to būs saprast arī , KOSTAŅECKAI.) ,ka inaxaļau šinī valstī cauri neies,VISS ATKARĪGS NO ZATLERA.
  • 3
  • 0
Pīle
P
Kas tur jauns ? Tie urlas uz mums ir uzbūrušies, un viņi turpinās mums izteikt visāda veida draudus.
Aicis
A
Paziņojums SC!Iz Moskvi prišla programma,sraķ ņe boļše kilograma!IZPILDĪT NEKAVĒJOŠI un par sasniegto ziņot personīgi biedram Puķinam!
Aicis
A
Paziņojums "OSVOBOĢIĶEĻIEM"!Mani,kā latvieti nevajaga ne noviena"OSVOBOĢIĶ" un ne noviena"ZAŠIŠAĶ"!Skaidrs Jums "maķ vašu"!
!!
!
krievija smird.
Tikko
T
skatījos Krievijas TV par ķīniešu lauksaimnieku ekspansiju Krievijā Volgogradas apgabalā.Krievi nez kāpēc nemaz nebija apmierināti,bet no mums pieprasa jūsmīgi applaudēt jebkuram krievu šovinistu izlēcienam Ķīnieši tikai tur tomātus un gurķus audzēja,kamēr pie mums krievi tēmē uz valdību.Kaut kā velk uz dubultstandartiem-Ušaks tak mierīgi pats varēja tur audzēt tos tomātus ,kāda velna pēc viņam jābūt Rīgas mēram.I krieviem būtu labi,i mums komfortablāk savā zemē.
mazā Vera
m
Nu re! Tātad visa "atbrīvošana", viss 9.maijs ir tikai primitīvs reizrēķins - miljoni/vagoni/GULAGA ietilpība
  • 4
  • 0
mazā ticība
m
Tak šos ar varu jātur , lai tai Siberejā nelien!
  • 0
  • 1
mazā Vera
m
Viss vienkārši. Latviešus krievi "atbrīvoja", bet ķīniešus kautkā nevar. Vagonu par maz un Sibīrija par šauru.
  • 6
  • 0
mjā...
m
Kaut visi letiņi to saprastu!
  • 5
  • 0
laba ziņa
l
Ar krievu fašistiem nekādā ziņā nedrīkst būt draudzīgas attiecības. Labāk dzelzs priekškaru atpakaļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas