Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pedagogi dosies protesta gājienā pa Rīgas ielām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sabiedrība
s
Kā nav kauna tiem pedagogiem! Viņu algas ir no 500-800Ls uz rokas. Vajag publicēt vispārizglītojošo pedagogu algas. Nabadziņi tik garas stundas jāstrādā līdz plkst.14 un vēl tik īsās skolnieku brīvdienas. Laimīgu taciņu protesta akcijā un tad var redzēt, cik īsti noslogoti viņi ir darba dienās, citi strādājošie to atļauties nevar.
cony
c
SKOLOTAAJA19:17 valstii ir augstaakaa liimenja neizgliitotiiba, ---------- tad jau tur gan vainiigi arii skolotaaji!
skolotāja
s
lasot šos komentārus, nav jābrīnās, ka valstī ir tik dziļa morālā un garīguma krīze - augstākā līmeņa neizglītotība, skaudība, apvainojumi un stulbums laužas laukā no 50 % komentāru. valstij, cilvēkiem, kuri nemīl savus bērnus, nesaudzē vecus civēkus un NECIENA savus skolotājus, NAV NĀKOTNES. to jau tagad var redzēt pēc šo komentētāju bērniem skolās - ne vien neapmācāmi, bet arī tikpat truli, kā viņu radītāji, kas te komentāros klaji un nekautrīgi izrāda savu intelektuālo potenciālu.
draudzene
d
Un policisti ir muļķi, tāpat mediķi, ja to nedarīs! Mēs ietu kopā ar viņiem!!! Uz zemes nav taisnības, dūrei tik spēks!
draudzene
d
Un, es neuzskatu, ka esmu zemāka par viduvējību, tādēļ nekādu MĒS nav...
draudzene
d
Bet, protams, ka es to biedru naudu arodbiedrībai maksāju, lai viņa mani aizstāvētu! Par ko tad citu! Nē negribu Jūsu bērniem pakalpot, patiešām negribu! Un mīlēt viņus ir vecāku pienākums un tiesības. Manējās ir kvalitatīvi padarīt savu darbu - mācīt skolēnus un par to saņemt man likumā noteikto atalgojumu. Kāpēc Jūs gribat, lai es ar savu atalgojumu dalos ar Jums, kas iespējams, ir lielu daļu algas saņēmis aploksnē (iespējams!)? Arī es no saviem nodokļiem maksāju kādam algu vai pensiju, man nav ne lata beznodokļu ienākumu.
cony to draudzene
c
.......bet deputaati ir Tautas kalpi un vini ar to lepojaas un samaksu sanem taapat,kaa skolotaaji no budzeta,Jums,skolotaaji arii algu maksaa beernu vecaaki,bezbeernieki un kaadeelj negribiet muusu beerniem pakalpot no visas sirds un ar miilestiibuPolicistiem arii mazas algas,kaadeelj vini nejiet uz ielas.Tas ir Juusu arodbiedriibas priekshnieces zhests,kaa vinja aizstaav skolotaajus,savadaak nemaksaasiet vinjai tos 8 latu biedra naudu.Treknajos gados vinja cietaas.Mees pashi gan esam veel zemaaki par viduveejiibaam,bet beerni ir gudri un talantiigi,bet neprotam vinjus aktivizeet meerktieciigi-radosham darbam.
draudzene
d
Un visbeidzot!!! Ja es ministram, deputātam un Prezidentam maksāju to milzīgo algu, tad kā nodokļu maksātāja gribu saņemt arī milzīgu pakalpojumu. Un, ja viņi to nevar nodrošināt, tad lai iet, kur deguns rāda. Par pļurkstēšanu es viņiem nemaksāju.
draudzene
d
Un es esmu naudas kāra, tāpat kā lielākā daļa cilvēku. Un nebraucu 3x adā uz ārzemēm, tā pati viena reize nesanāk. Un skolā strādāju 41 reālo kontaktstundu, + 2 mājmācības. Un vakarā negribu ne ar vienu runāt un kājas nevaru pavilkt. Kurš vēl uzdrošināsies man ko pārmest?
draudzene
d
Man līdz šim bija tīri "normāla"(salīdzinoši ar pārējiem skolotājiem) alga, kuru līdz pēdējam santīmam esmu nopelnījusi. Treknajos gados par to vīpsnāja, jo līdz tam treknumam jau tomēr tā nepavilka. Tagad kliedz un bļauj, ka gribam dzīvot uz pārējo asiņu rēķina. Nē, tikai gribu saņemt to, ko nopelnu, jo trekno gadu man nav bijis, neko avansā neesmu saņēmusi. Man protams žēl bezdarbnieku, bet - tajā pašā laikā - kas žēloja skolotājus, kad daudzi no viņiem pelnīja tos uzpūstos tūkstošus?
draudzene
d
Un, starp citu, lielākā daļa bērnu arī ir viduvējības, kā visa sabiedrība kopumā. Tas nav nekas nicinošs, bet tā vienkārši dzīvē iekārtots. Un ar kūpošu galvu lai talantu meklē bērna vecāki, kam ir tikai daži bērni, es strādāju ar tiem talantiem, ko ieraugu.
draudzene
d
Es tikai nesaprotu, kāpēc man būtu jābūt Tavu bērnu kalpam?
cony to zete
c
......mani praatojumi,ka Latvijas skolotaaji nav muusu beernu kalpi,bet ilgstoshi un stabili muusu beernu kundzini un piedodiet ne visi,varbuut juus esat iista skolotaaja vai skolotaajs,kas ar slapju muguru un kuuposhu galvu ,ik katraa beernaa meklee talantu un to attiista,nevis ar vieglu roku noraksta ,kaa viduveejiibu.
Rumcajs
R
Turu īkšķus par skolotājiem. Kauna nav, blefot, ka jāatņem pedagogiem, kas citās valstīs ir viena no prestižākajām profesijām, bet pie mums joprojām nožēlojamu nabagu kārtā, un kuriem, turklāt, uzkrauta puse no ģimenes funkcijām. Ir arī citi varinti, kā samazināt, taču skaidrs, ka tiem pretosies, ne tik atklāti, bet sāpīgāk. Jau atkal grib izbraukt cauri ar "gan jau paklaigās un nomierināsies". Skolotāji, nepadodieties! Vadītājiem prasās pēc krietnas matemātikas stundas, lai labāk varētu vest rēķinus, kā arī pēc valodas stundas, lai nebūtu jāputrojas likumu labirintos, tāpat arī pēc veselības mācības un psiholoģijas, kas palīdzētu noskaidrot, vai kādam nav nepieciešama dziļāka palīdzība pie skolas psihologa.
upe
u
nav ko te pa avīzēm kritizēt arodbiedribu, ja neder - vēlē laukā un iet pāsi izdarīt labāk !~

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas