Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pēdējā diennaktī aiztur 63 iereibušus šoferus; piecās diennaktīs - 350

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
manuprāt,
m
policijai šādi vajadzētu strādāt visu laiku, nevis kampaņveidīgi uz atsevišķiem svētkiem. Rezultāts ir redzams un ja šo pārvērstu par sistēmātisku darbu, tad uz Latvijas ceļiem būtu daudz drošāka braukšana.
alexa
a
vājprāts! cilvēkiem trūkst naudas? drīzāk jau atbildības!
Zilā lampa
Z
Visiem pie pakaļas, tie paaugstinātie sodi. zivei jādomā kas jauns.
Papus
P
Nu re ! Katram štrāfē 1000 un budžetā 350 000 , turpat pusmiljons . Nav ko prātot vai no līdz , maksimālo . Nebūs tādu idiņu kā Garkalnē .
Pičuks
P
Domāju, ka var turpināt šķērdēt budžeta naudu un sacerēt HVZ ko. Sekas, sekas un tikai sekas. Neviens neuzdod jautājumu: Kāpēc? (Varbūt kāds tomēr veic sociālo aptauju, kālab 350 ir ... nu - sacīsim - samērā truli...) Mani interesē - Kāpēc? Izglītība, ģimenes stāvoklis, auto vērtība, amats.... Vai šāda statistika jau ir?
a13
a
kaapeec man ir jaapiedzeraas un jaaizgulas, ja es alkoholu nelietoju, zivtin?
zaglers
z
Nākošās kampaņas lai būtu- '' Dzer un brauc'','' Neizguli dzērumu'','' Neievēro ātrumu'' varbūt būs rerzultāti Lukstiņ un Zivtiņ !!!
Aita -> dadzis
A
Nu tak pat jau šos sodus jau nevar samaksāt. Cilvēkiem nav naudas un iepūt ! Nerunāju par tiem Porsche džipos, kuriem tavi 10 000 tāda kabatas nauda vien ir.
Sniper'sEye
S
Šis kampaņu vilnis bija saturā pilnīgi pretējs reklamētajam! Līdz 248 dzērājiem bija > 21 000 apturētu nedzērāju, nu jau stipri vairāk! Kāda vella pēc, ja autovadītājs ir likumpaklausīgs un nedzer, nenarkojas pirms sēsties pie stūres, mums jāpacieš Zivtiņš ar savu demagoģiju un katrs brauciens jāplāno tā, lai rezervētu lieki un NEPELNĪTI tērētu laiku, pūšot nevajadzīgi tērētos alkometru iemušos. Turklāt CP lieto iemušus, kam nevar ticēt, un ticēt nevar arī pašiem ceļu policistiem, jo Carnikavā notvertie nebija ierndnieki, bet gan virsnieki. Un kur ir statistika, cik no tiem dzērājiem, kurus izziņojis Zivtiņš, alkohola lietošanu > 0,5 promilēm apstiprinājuši mediķi nevis Zivtiņa skrūvējamo alkometru lietotāji vien?
dadzis
d
nu re 350*1000 ir vērā ņemamas brīvdienas valsts kases labā !!! un tālāk bez cimperlēšanās, sodu par braukšanu dzērumā jāpalielina -no 10 000. Tad pirmtkārt, panāks vēlamo, otrkārt iegūs cerēto !!!
JOZUPS
J
TAADS KAA PUIKA APRAKSTA SIENAS.TIK TIES'AAM TAADAM VIIRAM IR KOMPLEXI.
kā tad!!! :)))
k
..viss ir baigi labi!! dzērājšoferi izķerti..par ko tikai var priecāties!!!..BET ..atvainojiet no VISĀM laikrakstu pirmajām lapām..nevarētu beidzot ''aizvākt'' šo prevencijas pašreklāmistu!!!..viņš viens tvarstīja???:(((((
ZT
Z
Jācer,ka savlaicīigi izolēja to auto braucēju,kura braukšanas rezultātā būtu kāds bojā gājušais,jeb smagi savainots.
ikite
i
MIlzigs paldies policijai par ieguldito darbu Latvijas autobrauceeju attiiriishanaa. Neviltots prieks no manas puses. Paldies!
Jukums
J
Budžets tak jāpilda. Un cik vēl neatpirkās. Bet policija par mašīnām līzingu nevarot samaksāt. Kopumā jau viss liecina, ka tiesisko nihilismu, kas ir 20 gadus veidojies, ne ar kādu kampaņu nenovērsīsi. Jo sociālie procesi ir ar milzīgu inerci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas