Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pedofīlijā vainotajam Miķelsonam nedraud mūža ieslodzījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
LATVIESI RULLE PASAULES MEROGA, MALCIS
ks i
k
Kāpēc pedofilija ir pēdējā pusgadsimta lielā problēma? Šķiet, ka viens iemesls ir NEZINĀŠANA un NEPAREIZA izpratne par to, kas tas īsti IR, un kāpēc izplatās: Nosaucot pedofīliju TIKAI par slimību, it kā tiek attaisnots pedofīlijas grēks. Pareizāk sakot tiek noliegta grēka REALITĀTE. Mūsdienās visa liberālā prese aizgūtnēm brēc: "tādu grēku vispār nav - tie ir baznīcu izdomājumi, kas mums traucē dzīvot brīvi un nepiespiesti"; - ir tikai slimības.. BET - vai tiešām? no kurienes tad tās slimības rodas? Nelaime jau tā ka gan pedofīlija, gan pederastija ir GAN grēks, GAN slimība. Sākas viss ar PIRMO pamēģināšanu, bet pārvēršas par slimību: nespēju normāli apmierināt dzimumdziņas vai TĀS kontrolēt. Tas pats ir ar alkoholismu: sākas - kā grēks - negausība iedzeršanā, beidzas kā slimība, nespēja ar to tikt galā. tāpat pārēšanās un citas baudas, kļūst sākumā - par grēku - nesātību, bet pēc tam jau par slimību, kas degradē gan cilvēka cieņu, gan arī miesu. Taču pavedinājumu uz PIRMO PAMĒĢINĀŠANU izraisa prese un masu kultūra, kas seksu padarījusi par cilvēka VIENĪGO reliģiju; sieviešu ķermenis jau tik daudz tiek rādīts, ka vairs neizraiasa nekādu reakciju, lai uzbudinātos daudzi meklē citus arvien satraucošākus veidus un arī ATROD - diemžēl Pēc tam tā pati prese sašutumā kliedz: "NO kurienes mums pedofili, sieviešu sitēji, sadisti, zoofili??!!" utt. :)) Atbilde: Nu no tās pašas visatļautības, ko pati LIBERĀLĀ prese atbalsta!
!!!
!
Nīderlandē ir pārāk maigi likumi! Tāpēc jau tās sērga tur tik izplatīta!
īstenībā
ī
Vēlreiz secinājumi no iepriekšējām diskusijām: I. Neviens sabiedrībā nav pret to, kā katrs mīlējas, ja nepārkāpj likumu un nedara to atklāti. II. Vairums Latvijas sabiedrībā ir pret geju reklamēšanos un to gājieniem, geju laulībām UN PRET BĒRNU ADOPCIJU, ko vēlas geju pāri! a) Geji nav tas pats, kas homoseksuālisti. b) Homoseksuālisms ir iedzimta (mazticams) vai iegūta (parasti) deviācija, kas var izsaukt tikai žēlumu pret cilvēku, kuru tā skārusi. c) Gejisms ir agresīva šīs deviācijas propaganda un ideoloģija ar mērķi šo novirzi padarīt par normu. III. Vairums nav pret homoseksuālistiem kā pret cilvēkiem, bet gan pret viņu dzīves stilu, kas ir neauglīgs un bīstamas sabiedrībai, ja tas izplatās un pārņem jaunatni. VI. Visvairāk pedofīlu (procentuāli) nāk no gejiem - tas ir pieradīts fakts. >> HOMOSEKSUĀLAIS PEDOFILS MIĶELSONS ir tam spilgts PIERĀDĪJUMS V. Ja nebūs normālo laulību, kuras tik ļoti necieš geji, tad jau nedzims bērni, un ko tad tie paši geji mīlēs? Tātad homosekss ir pašpretrunīgs absurds. VI. Ja atļaus gejiem adoptēt bērnus, tad būs apslēptā pedofilija, jo tad būs grūtāk noteikt garīgo vai fizisko seksuālo izmantošanu. Tāpēc geju laulības nav legalizējamas un tāpat bērnu adopcija, ņemot vērā, ka mūsu sabiedrībā geju vidū visvairāk ir biseksuālu – tātad izvirtuļu, kuriem vienalga ar ko gulēt. VIII Biseksuālisms pierāda, ka cilvēki var veidot arī normālas seksuālas attiecības, taču izvēlas pamēģināt nenormālas, proti – pederastiju un pedofiliju. Tieši biseksuāļi ir viskvēlākie gejisma reklamētāji. Biseksuālisms ir skaidrs pieradījums tam, ka gejisms savā dziļākajā būtībā tomēr ir izvirtība!!!! Miķelsonam viss sākas ar homoseksuālismu un beidzās ar pedofiliju!!!!! UZMANA BĒRNUS!
hrv0301
h
NU,BET ŠIS NERADĪJUMS IR TIK LĪDZĪGS >>> VILNĪTIM !!!
LET IT BE
L
pedofilija ir mūsu gaišā nākotne
gejs pisāriņš
g
kurš no jums bez grēka, tas var arī to akmeni meklēt...
Sirpis.
S
Heteroseksuāļi procentuāli ir vairāk ;) Tatad lielākas iespejas....... Čikatilo nebija gejs..... Nesāksim kurināt nepamatotu histēriju uz viena kropļa rēķina. Jebkurš normāls gejs to kropli kastrētu pats ar savām rokām. Normālie ir biežākie pedofili par tevis nosauktajiem. Man tāda sajūta.
Bij tāda lieta
B
Ja nemaldos, viņš dabūja darbu bērnudārzā... :( Un tur jau bērniņu ir ļooti daudz. :(
Vetis
V
Lops, kas jākastrē!
we
w
Viss pareizi... Vinjsh tachu patieshaam miileeja shos beerninjus!
Vai
V
Nu beidz! Latvijas geju pāri jau tāpat dzīvo kopā! Pe-žas gan Latvijā veči maina pēc garastāvokļa! Līdz vecene galīgi nolietota!
aprobator
a
R.Miķelsonu izdarīt noziegumus pamudinājis viņa vīrs Ričards van Olfens. ==================== Mozaīkas Freimane šodien izplatīja paziņojumu, ka grib Latvijā šo geju laulības lietu izdzīt cauri Saeimai. Nu redzam, kādā virzienā geju vīri ved...
Ministry of Truth
M
Drīzāk izskatās tā: zālītes pīpētaji un pedofilu partiju reģistrējušie citos apstākļos piespriestu gadu cietumsoda, bet, ņemot vērā īpašos apstākļus, sods varētu būt gads un viena nedēļa. Ļoti bargs sods tas būšot. Tas ir kaut kas vājprātīgs. Mozaīkas komentāru derētu.
Oma
O
Riebeklis! Kur var dabūt tos mazos bērniņus? Kas tādus šausmu darbus var izdarīt, nekad normāls cilvēks nekļūs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas