Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pelēkā viela atsver naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecenīte
v
Tu esi forššš' džeks ! Man patīk gudri cilvēki !
Kā tad
K
Vai šim rakstvedim ir pelēkā viela?
Elamo
E
Pašķidrs, virspusēji izteikts sakāmais. Laikam citas tēmas nav bijis, kur kompetentāk varētu spriest. Ar to enerģiju jau tā ir - vienu bumbas pusi paspied un cita izspiežas kā nevajag. Kas var glābt - manuprāt, visdrīzāk kodolsintēze (nejauciet ar urāna kodoldalīšanos). Bet tie vēl gadu desmiti. Līdz tam laikam čakarēsies kā līdz šim. Varbūt kosmosā ielīdīs, bet tas neizskatās diez ko lēti un ātrāk. Kas zin, lai veicas zunātnei!
nesaprotu
n
"...Var jau gāzt naudu vēja, saules u. c. enerģijas projektos, tomēr tie dos izmaiņas, kas varbūt silda Rietumu cilvēka sirdsapziņu, bet neko būtisku nemainīs brīdī, kad divi miljardi indiešu un ķīniešu sasniegs Rietumu līmenim raksturīgu energoresursu patēriņu..." Kāpēc ne? Kāds sakars Tavam kafijas vārītājam vai cigāru aizdedzinātājam ar ķīniešiem?
autoram
a
reti nesakarīgs viedoklis, lai gan parasti sanāk labi. Nauda, Zandera kungs, ir kā biļete uzgaidāmajā telpā - tā ir kā priekšnoteikums, bet ne garants. Igauņi redz to ir sapratuši, jo krīzes laikā izglītības un zinātnes budžetus palielināja, tikai Latvija izvēlējusies amputēt vērtīgāko orgānu - smadzenes :)
Jaks
J
Onkul, ko nomīzi un šodien radio šķēlem nepajautāji, kāpēc TP 1 miljonu parādu vēl NAV atmaksājusi valsts kasē, a? parāds kā Damokla zobens (kā teiktu VVF) karājas jau no 2006.gada!
Kā tad
K
Rudā bārda dikti gudrs.
nn
n
ja buikis sito izlasitu, vins uzreiz iedomatos izvilkt no pagultes savas torsionu dzirnavas.. kamer kads nepamudinas, pats jau neiedomasies..
Svins
S
Izcils raksts Latvijas zinātnieku sakarībā, kas atspoguļoja arī manu uzskatu, manuprāt, bija Ivaram Ījabam Delfos, kas saucas "Lūdzu, nevajag". Saites te laikam ievietot nedrīkst, bet, ja kādam šī problēma tiešām nopietni interesē, tad ieguglējot "delfi ījabs zinātne" vai arī "ivars ījabs lūdzu nevajag".
Koledžas darbiniece
K
Esmu Policijas koledžas darbiniece. Es un daudzi citi kolēģi un kadeti arī ir neizpratnē par Aigara Evardsona padzīšanu izdienas pensijā. Tagad par finanšu nekārtībām amatpersona tiek apbalvota ar iespējas doties pelnītā atpūtā un augstu - 2500 izdienas pensiju. Kas atbildēs par to, ka nauda ir izsaimniekota, ka Valsts kontroles atklātie trūkumi paliek nesodīti? Tagad jaunais direktors varēs turpināt o pašu izsaimniekošanu un rakstīt, ka apmācības procesā piedalas ne viens, bet divi pasniedzēji vai lektori. Bet poliicsti gudrāki gan nekļūst. Vien brāļi Hristofordi pierādīja, kas un kā viņus apmācīja. Varbūt prese var šo jautājumu aplūkot?
Jūlis
J
Pelēkā viela patiešām ir drošāka par zeltu. Tas attiecas uz katru personīgi un valsti kopumā. Zinātnei mēs iedalām pārāk niecīgus līdzekļus. Labi audzināti un izskoloti bērni ir drošākais pensiju fonds.
Pikselis
P
Imalīns līdz II Pasaules karam bija zābaksmērs, Bet selēna saules enerģijas bateriju ražošanas tehnoloģija ir ļoti kaitīga. Visas zīmes rāda, ka automobilistiem būs jāatgriežas pie gāzģenerātoriem un F-1 jāaprīko ar tiem. Būs labi.
urciks
u
Zinātnei šodien ir viena fundamentāla problēma - naudas kāri un konkurences biistošies zinātnieki....Viņi ir gatavi uz pasūtījumu pētījumiem utt....bet nav ieinteresēti jaunradē...a jauninjos censhas nelaist pie shprices....
KLM
K
immalīns bundžā !!! ........................................................ ................. no kauna sarkdams atzīstos - nezinu kas ir ''immaliins'' - vienīgo, ko zinu - vazelīns...
durik
d
... jaa šii viela viņam ir kaa immaliins bundžā !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas