Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pensiju likuma grozījumus gaida pārbaudījumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
4. epizode. Parakstu cerība. 5. epizode. Koalīcija dod atbildes triecienu. 6. epizode. Štokenberga atgriešanās.
Oskars>Tumsonis
O
Tāpēc,kad TAUTA ticēja tiem bijušajiem komunistie,jo viņi solījās mainīties,bet iznāca,kad viņi PĀRDEVA visu LATVIJU.
Sandris
S
Ko viņi labāk prot, tas ir eksponēties, bet, kad paraugās kas tur iekšā, aina faktiski vēl drūmāka kā pie mums. Somi nav labdari un tā stunda tuvojas, lielā kuģu redereja, kas sastāda lielu daļu pakaklpojumu eksporta teju bankrotēs. Ar Krieviju salaists dēlī, bet es nezinu vai šis arguments Jums nav pretīgs, tad atvainojos, tomēr es saprotu , ka nevar būt draudzība ar kaimiņu, faktiski familiāras attiecības ir slikti, tomēr pastāv intereses, kā vārdā jāatrod kompromiss. Nekustāmā īpašuma krīze kļūst arvien smagāka, bet iekšzemes kopprodukts sarucis un tuvojas nullei. Tie ir oficiālu ziņu avotos atrodami dati. Arī ārzemju ekonomikas analītiķu slēdzieni. Rimšavičš vispār daudz maigāk izsakās, jo nedrīkst atļauties antireklāmu ķomercētikas dēļ.
dzeris -sandris
d
Goda vārds, es būtu laimīgs, ja mums draudēta tāda ekonomiska katastrofa kā igauņiem. Igauņiem ir reāla, uz eksportu orientēta ekonomika, atšķirībā no Latvijas ziepju burbuļa. Par to katastro'fu tu laikam dzirdēji no Rimševica pa LNT, netici viņam.
Daina
D
Ar muldēšanu jau nekur tālu netiksiet.Tas ir pasūtījuma raksts.Jūsu uzdevums ir turēt tautu stresā un depresijā.Ļaujiet Godmanim strādāt! Kurš var ,tas dara,kurš nevar tikai māca. Netiesājiet tos,kuri mēģina kautko uzlabot,lai arī ir varbūt kādreiz zaudējumi! Lai Dievs dod Godmaņa kungam izturību !Novēlu turētis tālāk no mūsu pašu kangariem,kuri ir gatavi dunci mugurā iedurt !
Sandris
S
Kaimiņu govs labāka, sieva arī u.t.t. Igauņu kults nez kāpēc pie mums turpina plaukt un zelt, bet tā kā tuvojas Igaunijas ekonomiskā katastrofa, par ko nudien nevajadzētu priecāties, būs interesanti palasīt un paklausīties, ka igauņiem krīze arī daudz labāka nekā mums, gandrīz vai izprieca. Viņiem vispār pārtikas pārstrādes atlikums smaržo pēc vijolītēm, kamēr mums pēc sūdiem.
Kapec kaiminiem iet labaak?
K
Igaunijā pensionāriem ne tikai lielākās pensijas Baltijā, bet vēl ir citas priekšrocības, piemēram, pēc viena laulātā nāves otrs var pāriet uz mirušā pensiju, ja tā ir bijusi lielāka. Starp citu, igauņu studentu ģimenēm tiek norakstīts mācību kredīts, ja viņiem ir 2 vai vairāki bērni.
dzeris
d
Štokenbergam taisnība, vald. koalīcijai pensionāru liktenis pilnīgi vienaldzīgs, ja nebūtu parakstu vākšana, arī tos 12Ls neviens nebūtu dabūjis klāt. Katru dienu dzirdam, kā tiek tērēta nauda valsts iestādēs, cik vispār nav šādas pilnīgi liekas iestādes, Latvijā lielāka un izšķērdīgākā birokrātija Eiropā, un absolūti rīcībnespējīgais Godmanis vaimanā, ka nav naudas. Un ja arī būtu nedaudz jāpalielina nodokļi sevišķi treknajiem - nu un kas? Nauda ir, nav tikai nekāda politiska griba kaut ko darīt(vai barī bailes un politiska impotence no Godmaņa puses).
Tumsonis
T
Visi tachi ir lidzvertigi demokratiska valsti, vai ne ta? ========================== ============== Kādā demokrātiskā valstī, varbūt.
Tumsonis
T
Kāpēc nevarat ievēlēt uzreiz pareizos?
Oskars
O
PARAKSTI IR,bet valdošie negrib iet prom. VAI NĀKSIES IZDZĪT ???
Liene
L
Nez kapec par algu pieliksanu Saeimes deputatiem nekad nav bijusas diskusijas Saeimaa un referendums nav bijis jaorganizee?? Atceros kad Repse naca pie varas uzreiz pazinoj aka pieliek algu deputatiem 1000 Ls, un lemumu pienema , ka saka neatejot no kases, apstiprinaja taja pasa menesi..Kapec but ujataisa referendums attieciba par pensiju paaugstinasanu?? Visi tachi ir lidzvertigi demokratiska valsti, vai ne ta?
aukstums
a
LIEKULĪBA UN ŅIRGĀŠANĀS: - Plānots paaugstināt piemaksu par darba gadiem līdz 61 santīmam (valdības variantā) vai līdz latam, kā ierosinājusi Labklājības ministrija. (Lasīt kopā ar šo: - Iespējams, varētu tikt atcelta prasība, ka, lai saņemtu piemaksu, stāžam jābūt vismaz 30 gadu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas