Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pensionārs: atdot ieturēto pensiju valstij - kā iemest naudu bezdibenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionāre
p
Izšķērdēts tika sociālā budžeta miljards,izšķērdēs arī pensionāru ziedoto naudu! Atbildība jau tikai politiskā!
Pilnīgs absurds!
P
Pietiek jau ar to,ka pensionāri,kas bija spiesti no darba aiziet,jaunu darbu atrast nevar! Valdība negādā pat par pensionāru veselības apdrošināšanu,kā citās ES valstīs! Vai par to pensionāriem vēl būtu valdībai jāpiemaksā no savas pensijas zem iztikas līmeņa?
Aldis
A
Valdība neuzskata par vajadzīgu pensionāriem pat atvainoties!
Pensis
P
Vispirms sagaidīšu neapliekamo algas minimumu strādājošajiem pensionāriem,pensiju neaplikšanu ar nodokļiem,minimālo pensiju iztikas minimuma līmenī un 13.pensiju,kā citās ES valstīs.
Kļūdas ir jālabo!
K
Vispirms lai valdība vismaz samazina 21% PVN likmi pārtikai,jo PVN ieņēmumi,kā atzīst pati valdība,pēc nodokļa palielināšanas ir samazinājušies!
Juris
J
Kas liedza valdībai sasteigtās pensiju zem iztikas minimuma samazināšanas vietā ieviest vispirms starptautisko aizdevēju prasīto iedzīvotāju progresīvo ienākuma nodokli,apvienot ministrijas,paaugstināt PVN luksusprecēm un pakalpojumiem,aplikt ar nodokli privātās lidmašīnas un jahtas?
Pensionārs
P
Kāpēc lai es to darītu,ja strādājošajiem pensionāriem pensija tika samazināta par 70% no 2009.gada 1.jūlija,bet "Parex" bankas bijušo īpašnieku 200.000 latu mēneša dividendes tiek apliktas ar kapitāla pieauguma nodokļa 10% likmi tikai no 2010.gada 1.janvāra?
Jānis
J
Kā svētajos rakstos: "Ja tev iesit pa vienu vaigu,pagriez otru"!
Santīms
S
Cirks! Pieteikušies jauni aktieri, vēlams zināt arī viņu partijas piederību!
priekšlikums
p
Tiem pensionāriem, kuri dāvina valstij neizmaksāto pensijas daļu arī turpmāk atstāt pensiju par 10 procentiem samazinātu, jo viņiem to nevajag, bet valstij vajag!
marija
m
Ar šādu varbūt fanātiski labi domāto darbību šie ziedojošie pensionāri tikai stiprinās pie varas esošo pārliecību, ka var atļauties nākošo antikonstitucionālo soli un pēc tam atkal uztaisīt ar tantuku rokām akciju, lai par spīti ST lēmumam, nauda paliktu valsts kasē un to varētu liet atkal caurajos traukos, piemēram PAREKSOS. Vai šīs tantiņas nebaidās, ka slimie un nabadzībā dzīvojošie pensionāri viņus nolādēs? Vai par tādu cenu viņi ir gatavi pārdoties Lācītim un Strīpulim? Traks var palikt, kas notiek Latvijā!
a13
a
Bet valsts kā kompensēs tiem, kuri negribēja -70% un no darba aizgāja, bet tagad - kurš tos ņems atpakaļ???
darbinieks
d
Par to nevar uzskatīt arī senīlo Verzi ar viņas publiski paustajiem meliem. Iespējams, ka vecā tante, savā iedomībā ir sacerējuses, ka viņa varētu tikt iekļauta kādas partijas listē uz Saeimas vēlēšanām!
jupis
j
Par to galvas saspiešanu droši vien sakāt no savas pieredzes. Kā kurš grib tā lai tas rīkojas! Dzīvojam taču demokrātiskā nevis kāda kaudiljo A pārvaldītā veidojumā!
jupis
j
Varbūt pie atbildības vajadzētu saukt to valdību vīrus, kas noveda pie šādas situācijas, ka š ī s valdības vīriem bija jāpieņem šāds lēmums? Bet to valdību un partiju vīri tagad izlej samazgas kopā ar Jums par to galvām, kuri dara visu, lai novērstu attīstības garantu sastrādāto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas