Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pensionāru federācija 13. janvāra protesta akcijā nepiedalīses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaunais
j
ai, nu loģiski, ka kundzīte klanās!
pensionāŗs
p
Neklausiet,TO KUNDZĪTI! Pensionāri, aicinu visus kurš var!!! 13.janvārī pl.17:30 DOMA laukumā!
sirtaki
s
Nemocies par "oh" , tas ir parasts, mazs kretīns no amēbu sugas.
Pensionāre 1996
P
Kārtējo reizi šī Verze muļķo pensionārus! Laikam jau valdības uzdevumā - atstrādā godarakstus. KAUNS ! Nav kas pensionārus aizstāv, pat neaicina cīnīties par tiesībām izdzīvot. TAD PENSIONĀRIEM ,KATRAM, KURŠ JŪTAS PATEICĪGS VALDĪBAI PAR SAVU SAČAKARĒTO DZĪVI JĀDODAS UZ DOMA LAUKUMU. Citas iespējas vairs nebūs.
Students
S
Šo kundzi es nesaprotu. Ja reiz pensionāriem ir VISGRŪTĀK!!!
======>> oh
=
Oh, padomajiet pats! Ja valdiba PAREX iepludina 1 miljardu! UN SO NAUDU visticamakais MES NEKAD NEDABUSIM ATPAKAL! CIK LIELI BIJA LATVIJAS IEDZIVOTAJU ieguldijumi PAREX? 100 miljoni? varbut 300 miljoni? varbut pat 400 miljoni, kapec valsts nevareja palaist to banku bankrota samaksat cilvekiem vinu naudu? pec tam nacionalizet visas PAREX NEKUSTAMOS ipasumus un pardot un so naudu ATGRIEZT BUDZETA? Jus varbut teiksiet bet ko darit ar tiem krievu mafioziem kas tureja naudu PAREX? bet ta jau nebutu Latvijas problema bet Kargina problema..Lai krievu mafiozi sauj Karginu nost.. KAPEC TAGAD PAR SO VISU AFERU PENSIONARIEM JASAMAKSA NO SAVAM PENSIJAM? VARBUT VEL KADS APGALVOS KA VALSTI TRUKST NAUDAS?...
======>>oh
=
Jus man protams jautasiet kur ir garantija ka Stokenbergs pats negrib tikt pie ar naudu parpludinata PAREX ATEJAS PODA? Godigi sakot man nav atbilde. ES TIKAI ZINU KA GODMANI JANORAUJ NO TA ZELTA ATEJAS PODA Mes varam tikai ceret, taja mitina daudz kas noskaidrosies, JA KADS TUR TUKSI MULDES TRIBINE bez konkreta ricibas plana TAUTA UZREIZ IERAUDZIS! Bet kaut kas ir jadara! ta tas nevar turpinaties! Jus OH sakiet ka pensijam valsti nav nauda? tikai viens piemers no tukstosiem! nesen DIENA rakstija par valdibas apmaksatu reklamu TV kas aicinaja laikam taupit elektribu.. tris reklamas rullisi izmaksaja 100 000 ls.. pensionaru pensijas nauda..un tie 100 000ls nonaca kada valsts ieredna kabata..
========>> oh
=
Es nekad neesmu teicis ka par Stokebergu es jusmoju!! es viemer atgadinu ka VIENKARSI nav cita kas organize!! Speciali atbildu OH uz jusu jautajumu KUR NEMT LIELAKAS PENSIJAS? VALSTI IR PIETIEKOSI LIDZEKLI LAI PENSIJAS PAAUGSTINATU SAKOT AR 50% LIDZ PAT 3 REIZEM!!! Jus prasisiet ka tas var but ir tacu krize!!! BET KUR JUS REDZAT KRIZI? mes buvejam glaunas bibliotekas un koncertzales! Lietuva piemeram pardod pedejos 10% MAZEIKU NAFTA lai nebutu jaaiznemas no SVF. Latvija vel ir ap 2000 valsts uznemumu! KAPEC PENSIONARIEM TRUKST NAUDA? Tapec ka visus so 2000 uznemumus izmanto ka partiju barotavas un tur ari AIZPLUST PENSIONARU NAUDINA.! NESAKIET KA VALSTIJ NAV LIDZEKLI!! PAREX ATEJAS PODS IR PARPLUDIS NO NAUDAS!!!
oh
o
Un tev atkārtoju to pašu, ko Nastasjai. Štokenbergs ir avantūrists. No kurienes lai krīzes apstākļos ņem lielākas pensijas? Tavai zināšanai: no 1.janvāra pensijām jau pielika pa 30 santīmu par 1 gadu stāža. Kad apkārt bezdarbs, kad samazina algas. Štokenbergam tādos apstākļos būtu jāmeklē konstruktīvi risinājumi ekonomikas stabilizēšanai, nevis abiem ar Krēgeru jāizsauc mītiņā kaut kādi juceklīgi saukļi (pie tam, katram atšķirīgi). Pirms izsaukt saukli "atlaist Saeimu", viņam pašam būtu jānoliek deputāta mandāts. Pagaidām viņš ir deputāts. Kādu reālu plānu viņš ir piedāvājis kā deputāts? Nekā nav.
oh
o
Ispravļaju: Retivoje serdce mrjot.
oh
o
Otvorjaj-ka vorota, Oj, ļušeņki ļuli, ļuli, Povstrečaj-ka molodca . Ja bi rada otvoritj, Bujnij veter v lico bjot, Bujnij veter v lico bjot, Častij doždichek sečot. Častij doždiček sečot, So golovki platok rvjot, So golovki platok rvjot, Retivoje serdce žžot. Oj ļušeņki ļuli, ļuli, Retivoje serdce žžot, Retivoje serdce žžot, Štokenberg ko mne idjot. I skaži, Nastasja, otkuda Štokenberg vozjmjot tebe boļšuju pensiju? Vrjot on, tvoj Štokenberg. Pensiju toļko čto (s 1 janvarja) povisili, dobavili po 30 santim za god staža. Tvoj Štokenberg - avantjurist. On daže sam ne znajet, čego trebujet.
======
=
Aina Verze sanema Valdibas Atzinibas rakstu.. par ko? par valdibas oranzas klikes interesu aizstavesanu? vai par pensionaru interesu? KADS KADREIZ IR DZIRDEJIS KA PA TO KA PENSIONARIEM PIEPRASA LIELAKAS PENSIJAS ORANZA VALDIBAS KLIKE PIESKIR ATZINIBAS RAKSTUS? MAN LIEKAS KA DRIZAK OTRADI..si kundze valdibas uzdevuma palidz mulkot pensionarus..
Nastasja Fiļipovna
N
Mani interesētu, cik pensionāru federācijā īsti ir.
Vecais
V
Es arī neiešu. Kauties vairs nemāku, aizbēgt nevarēšu. Iemīcīs mani, večuku, kupenā un nobradās zem jauno kaušļu zābakiem. Kāpēc man ar savām vecām rociņām jārauš Štokenbergam cepti kāļi no oglēm?
Mīlīši .
M
Cik ir tādu pensionāru ,kas vispār pērk un lasa presi, vai vispār var to atļauties, vai daudziem ir internets,jo viņi maz ko zina, kas vispār valstī notiek.Tāpēc bērniem būtu jāinformē savi vecāki ,vai vecvecāki,kas valstī notiek. Arī bērniem būtu jāpievērš vecāku uzmanība par valstī notiekošo,kas attiecas uz viņu dzīvi,lai nepienāktu tāds brīdis,ka bērniem vieniem pašiem būs pilnībā jānodrošina savu vecāku dzīvi. Es nesaku , ka bērniem nebūtu jāpalīdz saviem vecākiem,bet dzīve kļūst ar vien sarežģītāka,un arī jaunajiem algas tiek samazinātas,pašiem bērni,sava dzīve. Tāpēc arī bērniem, mazbērniem jāiestājas aizstāvībā par vecākiem vai vecvecākiem.,jo vecumā jau viņiem nav ne tā spēka , ne enerģijas,lai sevi aizstāvētu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas