Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pensionāru un senioru partijas līderis pamet LTV raidījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Nu tomēr žēl vecu cilvēku, jāārstējas. Nervi galīgi čupā.
JANEKS
J
AR ŠO PARTIJU GALĪGI NAV LABI, JA TAI TĀDS LĪDERIS. vAJADZĒTU RACIONĀLĀK DOMĀJOŠU UN VESELĀKU LĪDERI ...
Jocīgā
J
Kokinam mājasdarbā,lai labāk apgūtu saskaitīšanu,gribu uzdot izrēķināt------- Cik miljonus viņa Citu Politika iztērēja referenduma aģitācijai.Kas tā par naudu un no kurienes?Kāpēc pensiju aprēķināšana bija veikta pavirši?Un man bija jābalso pašai nesaprotot par ko.
lLita
l
Mēs uzaugām sabiedrībā kur skanēja lozungs:Kas nestrādā ,tam nebūs ēst!Tagadiņ man grib iestāstīt,ka lielākiem loderiem un dzērājiem pienākas miljoni.Par ko te visi bļauj!Medmāsiņa visu mūžu nostrādājusi pensijā saņems mazāk u par alkoholiķi.Pirms sākiet bļaut,vispirms drusku padomājiet.Populisma sērga ir ķērusi Latviju ne pa jokam.
MIŠA
M
Kleinbergs pameta raidījumu tad,kad Leiškalns sāka,pēc Kleinberga vārdiem runāt,muļķības.Par "muļķībām"viņš sauc Leiškalna prasību padomāt par bērniem,kuriem mēnesī jāiztiek ar 32 latiem.Ja pensionāri mirst badu ar 130 latiem mēnesī,kas notiek ar bāreņiem?Vai tur neož pēc mērdēšanas badā,ko,Kleinberg?Vai jūsuprāt , bērni ,lai mirst?
hehe
h
shim pensionaaram bija taisniiba.
ha
h
Jā,cik var runāt,jāsāk balsot ar kājām....
Smīnu
S
Tā debīlā tabuliņu rādīšana ir cieņā tikai bezsmadzeņu cilvēciņiem . Onka traki centās , bet tā aju mums vecumā ir , vecā šļupste jau nav labāka , traki patīk visiem darboties .
A.
A
Ko gan Bičevskis varētu vēl sakarīgu pateikt? Tieslietas jau tūtē, tagad vēl salaidīs dēlī finanses un tad nu būs viss skaidrs! Kāpēc gan Kleinberga kungam vajadzētu vēl uzturēties šajā cienījamajami ciniskajā Bičevska un Purnes sabiedrībā???
upe
u
Ja jau purne runā par 3000 pensionāru, tad kas notiek ar mūsu valsti, ka viņi var to izputināt? Ražot vajag, apkarot korupciju, plānot stratēģiski un ilgtermiņā, tad arī pāris tūkstošu pensionāru, prasot pensiju ne mazaku par IZTIKAS MINIMUMU nevarēs nogremdēt visu valsti! Balsošu par, jo situācija, ka jebkura valsts atbalstīta sabiedrības grupa var saņemt mazāk par iztikas minimumu ir ABSURDA!
vilies skatitajs
v
Nupat noskatijos LTV tiesraidi no 11.nov.krastmalas.Kincas un Gestes intervijas izraisa bezceribas sajutu-tuksums,seklums,dezursmaidi.Ko verts Kincas pieteikums par Ilgu Reiznieci-izradas,vinas nozimiba taja,ka vina ir Diva Reiznieka mamma(!?).Bet tada tagad ir musu valsts tv.Un Gailitis un Elksne tacu ir vadosos amatos!
Nuja,
N
vēlēšanu komisijas patiesi ir gatavas. 1)Vēlēšanu komisijas loceklis ir televīzijā paspējis iztaisīt aģitācviju, ka uz referendumu nevajag iet, 2)Pensionāriem labklājības ministrijas draudi ar Ainas Verzes avīes starpniecību ir savlaicīgi izsūtīti 3) Elektroniskā balsošana nav ieviesta, lai balsotājiem būtu grūtāk nobalsot un kvorums grūtāk savācams 4)Cimdars ir paziņojis, ka katrs vēlēšanu komisijas loceklis drīkst aģitēt tautu neiet uz balsošanu, lai kvorums nesavāktos
x
x
mums ir savs zhirinovskis. taa luuk :)))
ak
a
nu par daudz ko var diskutēt- bet viens ir skaidrs, ja LTV darbā tur tādu mērkaķi, kā tas gailītis, kurš nespēj tiešraidē novaldīt savas ņirgas -tad par LTV līmeni viss ir skaidrs. Tikai pavemt.
Kur iet tālāk?
K
Rīga, 22.aug., LETA. Vakar, 21.augustā, Ministru prezidenta ārštata padomnieks Pēteris Leiškalns, kurš ir arī Jūrmalas 211.vēlēšanu iecirkņa priekšsēdētājs, piedaloties diskusijā Latvijas Televīzijas raidījumā "100.pants", aicināja nepiedalīties referendumā par grozījumiem Pensiju likumā. Likuma "Par tautas nobalsošanu un likumu ierosināšanu" 3.panta otrā daļa nosaka, ka "vēlēšanu komisiju locekļiem un vēlēšanu komisiju pilnvarotajām personām ir aizliegts aģitēt". Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars aģentūrai LETA pauda viedokli, ka "likums nav pārkāpts", jo televīzijas raidījumā "100.pants" Leiškalns piedalījies nevis kā vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs, bet gan kā premjera ārštata padomnieks. "Ja televīzijas sižets, kurā Leiškalns aicina neiet uz referendumu par Pensiju likuma grozījumiem, būtu filmēts 211.vēlēšanu iecirknī, tad varētu teikt, ka Leiškalns ir pārkāpis likumu," uzskata CVK priekšsēdētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas