Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pētījumi: Dārgāka valsts pārvalde ir tikai Kiprā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Tikai 20% no budžeta tiek tērēti valsts aparātam?Nav ko kreņķēties, vēl jau paliek 80%. Igauņi gan malači, atkal priekšgalā. Tas, ka daudz ierēdņu, parāda par mazo darbu efektivitāti.
[email protected]
I
Tuvu miljardam latu gadaa Latvijaa ienaak nereg'istreeta nauda un veic sabotaaz'u - zinaatniski pamatoti paarperkot runas viirus un runassievas uc zvirbulenus, kuri labticigos atdarina par maxu
ō blē
ō
nu Tu par to Valsts Banku pareizi pateici jēē
oioioi
o
Labaak buutu izpeetijushi, cik un kaadi celji kipraa peedejo desmit gadu laikaa ir uzbuuveeti,cik tas izmaksaajis un kaa tas izkataas ,saliidzinot ar Latviju. Atgaadinu,Kipra iestaajaas EU vienlaiciigi ar Latviju. Zhurnaalisti, sensacijas temats jums rokaa,izmantojiet.
a ko lai dara
a
ka visi partijas biedri, radinieki un biznesa čomi jāpabaro un vēl pašiem tak arī vajag kādu % iekāst
Lelle
L
Jebkuram uzņēmuma vadītājam ir skaidrs, ka administratīvie izdevumi nedrīkst pārsniegt 5%, citadi draud bankrots. Tikai mūsu kretīniem tas nepielec...
Lelle
L
Ne jau ierindas ierēdnīšu uzturēšanā aiziet tā nauda, bet caur dažādiem vadības līgumiem, prēmijām un piemaksām augšās sēdošie naturāli izzog. Man darbā pat pildspalvas un papīrs jāpērk pašiem, bet Rīgas kantorī vienmēr notiek vētraina prēmiju dalīšana, līdz mums nenonāk neviens lieks santīms, pie tam viņu uzdevums ir sakārtot plauktos mūsu padarītos un klāt pievestos darbiņus. DURDOM...un neceru, ka tuvākajā laikā kas var mainīties, jo algu sistēma nav sakārtota un augšas nav ieinteresētas to darīt, jo tad zūd iespēja zagt...jo lielāks bardaks, jo lielāki priekšnieku un viņu mīļāko ienākumi.
trulisms
t
Nu ko, Veismane apšaubīs Eurostat pētījuma datus?? Tas tik ir kāds joks, viņa laikam nesaprot, cik nopietni ir šāda veida pētījumi.
d3o
d
Korekti būtu attiecināt uz iedzīvotāju skaitu nevis vispārējiem pārvaldes izdevumiem. Katrā valstī tašu citāda pārvaldes sistēma un liberālisma pakāpe. šī diagramma ir neko neizsakoša vai pat maldinoša.
pp
p
Pilnīgi pareizi. Samazinot par 10%, no valsts budzeta tiks tērēts nevis 20% bet 18% un Latvija dalīs 2. vietu kopā ar Grieķiju.
viedais
v
Mērķis esot samazināt valsts pārvaldes tēriņus par 10,67%. Pēc diagrammas redzams, ka jāsamazina par ~50% !!!
interesants
i
bija Veismanes teksts par vecajām funkcijam, kuras it kā neesot noņemtas. Tas nozīmē, ka ir daļa darbinieku, ka vai nu veic funkcijas, ka NEVIENAM NAV VAJADZĪGAS vai arī NEDARA NEKO. Bet visiem šiem darboņiem ik gadu tiek pielikts 30% pie algas. Un visi (vadība) izliekas, ka neko neredz un nesaprot.
Rīts
R
Nu "Diena" vnk. malači, cepuri nost!
Egons
E
Visiem, kas šeit izteicās ar domu, ka ierēdņu aparats nav uzpūsts: tadu laiciņu atpakaļ bija rakstu vilnis par augstu stavošiem ierēdņiem, kas saņem algu pat 11 amatos!!!!!!! Un tādi kadri ir desmitiem, kas saņem 5os darbos - simtiem!!!! Nu bļāviens, ja tas ir normali.... Un tas ir tikai viens punkts no desmitiem.
lno
l
valsts aparātam tiks tērēti aptuveni 900 miljoni latu, kas ir aptuveni 14% no 5,7 miljardu lielā budžeta. ________________________ Godmanis, kurš apsūdzēja Dombrovski melos,!!! Domburšovā apgalvoja, ka tikai 1%:) Vai tādam cilvēkam var uzticēt KNAB vadītāja izvēli?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI


Latvijas Banka balstījusies uz Eurostat pētījumiem, kurus var aplūkot šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas