Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pētījums: 80% iedzīvotāju nav apmierināti ar veselības aprūpes kvalitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aptaujas metodika
A
Nesen bija aptauja kur 55% bija apmierināti Was ist los?
lāpītāja
l
Kas var neapmierināt, ja nav jau paša elementārākā- nav pietiekami ģimenes ārstu, provincē vēl viņi ir, bet vairums ļoti vāji,toties kabākie pārstrādājušies lielā pacientu skaita dēl, toties Rīgā ģimenes ārstu pietrūkst...nav iespējams lāga atrast- visur tikai speciālisti, bet ģimenes ārsti ir par maz. Un ja nav ģimenes ārsta, tad vispār par jebkuru pakalpojumu nodīrā nez kāpēc 5 kārtīgu summu. Kāda starpība, ja es eju pie ārsta ar ģimenes ārsta nosūtījumu, vai bez tā, kāpēc jāmaksā 5 x vairāk, jo tāpat konsultē speciālists un kāda tur daļa vēl ģimenes ārstam, kā naudas pārdalīšanas pārmijniekam...Visa tā sistēma ir stulba un nenāk cilvēkam par labu...
Ūbelis
Ū
Būtu saslimuši kādā turīgā Eiropas valstī un tad žēlabās izplūduši, l0xi. Kādā valstī, kur pie sasirgušā ar infekcijas slimnīcu un temperatūru ģimenes ārsts NEbrauks uz mājām - slimajam pašam jāiet uz poliklīniku. Valstī, kur recepšu medikamentu vietā tev piedāvā ibumetīmu vai paracetamolu. Pret visām kaitēm. Kur tas viss vēl nežēlīgi dārgi maksā pat ar apdrošināšanām, ja tādas ir. Kur sāpošam zobam jāgaida divas nedēļas pierakstā. Bet nu pāķi ārpus sava ciema nav iesnas saķēruši, tad nu viss ir slikti.
piekrītu
p
man krīt uz nerviem aizvien lielāks skaits uzpirkto un strādāt negribošo paviršo ārstu. vari samaksāt arstam un saņemt nekvalitatīvus pakaplojumus un pat rupjības. priekš kam tādiem maksāt vēl vairāk. nevar tomēr izmēst drazu un atstāt tikai profesionāļus. gaiļezerā ir arī ļoti labi ārsti. un tad tiem arī maksāt. nevis tad kad cilvēks nogādāts uz slimnīcu ar ātro palīdzību vēl jāzīlē kas par sprukstu pretīm nolikts. labāk piemaksāt un zināt cik, nevis labprāt paņem uz rokas un pēc tam izrādās, ka izgriež tikai daļu ļaundabīga audzēja stradiņos, un cilvēks aiziet ātrāk kā nolikts ārsta neprofesionalitātes dēļ.
Kad
K
pierakstos pie speciālista par valsts noteikto cenu 3 Ls., tad jāgaida pat vairāki mēneši, tomēr to sagaidot, ārsti klaji parāda, ka attieksme pret maksas un trīslatnieku pacientiem ir ļoti atšķirīga, pie tam pie viena un tā paša ārsta... Nenovēlu nevienam slimot, jo ārsti kļuvuši tikai par biznesmeņiem...
ihaha
i
Iet pie aarsta ir daargs prieks, un daudzi to nevar atlhauties. Bezt tam - gadiijies vairaakkaart apciemot kaadu slimniicaa: pulksten seshos vakaraa maasinha pasaka arlabunakti, un 12 stundas liidz riitam neviens par slimniekiem neliekas zinot arii tad, ja palaata saucaas inensiivaa un tajaa visi ir nestaigaajoshie . Zvana poga ir paaraak augstu virs gultas un gulhoshais cilveeks to praktiski nevar aizsniegt. Un, ja arii aizsniegtu, koridorii pie galda, kur pienaak zvans, neviena nav (Gailhezers). Ja ielieciet smagi slimu radinieku slimniicaa, dodiet vinham mobilo, lai, ja paliek slikti, var izsaukt aatros uz slimniicas palaatu, jo nodalhaa neviens par vinhu neliksies ne zinis. Shaadas ignorances deelh mans pazinha, visu muuzhu sportisks cilveeks, aizgaaja uz vinhsauli, jo palaataa nebija neviena staigaajoshaa, kas pasauktu aarstu, kad vinham palika slikti. Kad nu cits nestaigaajoshais paari speekiem izvilkaas no gultas un varoniigi aizvilkaas pa koridoru, bija pagaajusi kaada stunda, un paliidziiba vairs nebija nepiecieshama.
kindzuls
k
Pētījums: 98% iedzīvotāju nav apmierināti ar kaimiņu dzīves kvalitāti
Vērotājs
V
Veselības aizsardzības vadība joprojām stūrgalvīgi ignorē daudzu pasaules medicīnas tklājumu izmantošanas iespēju mūsu valstī, piemēram, kaut vai Latvijā radīto OSTEOREFLEKSOTERĀPIJAS metodi (Dr. Georga Jankovska un Dr. Andra Mertena vadītā grupa), kas atļauj viegli, ātri un LĒTI tikt galā ar visai plašu slimību klāstu. Bet tas taču mazinās farmācijas un aptieku plānoto peļņu, tādēļ nekādi nav pieņemami!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas