Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pētījums: Cilvēki uzticas Lemberga, Ušakova un Vīķes-Freibergas ekonomiskās attīstības prognozēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
šii raksta autors anoniims , taisni kaa Lemberga Ciiņaa ...te arii visa filoofija beidzas.
haha
h
Raksts, par to liecina jau pirmā rindkopa, pilnīgi atbilst LETAs līmenim. Kārtīgs students saprot vairāk nekā daži šīs aģentūras rakstītāji. Par būtību nez vai jēga spriest, ja būtība ir aprakta naivas filozofijas kaudzē.
jurists
j
Tauta taču ir tik vientiesīga, pa TV jau mazais čigānzēns prot labi runāt. Stulbie vientieši jau nemaz nav spējīgi domāt un apjēgt, no kurienes vienas provinces pašvaldības vadītājam tāda bagātība. Vitāls Lejiņš(ar sirdi?)- Skuja(arī?) - Junkers...Liecinieki sāk mirt kā mušas... Kas nākošais?
Miks
M
Kur palikuši,tie Latvieši--ar lielo burtu,kas savā laikā nogāza caru,izgāja kā uzvarētāji Krievijas Oktobra revolūcijā,kas palīdzēja izsist no Ļeņina Volda Latvijas neatkarību,palika neuzvarēti Kurzemē Tēvijas kara beigās,sagrāva PSRS,no jauna izcīnija neatkarību 1991gadā,tagad liec muguru pašmāju Tautas nodevējiem un izlaupītājiem,--kur viņi ir ?Vai tiešām esam--mīkstie,kurus katrs pašmāju oligarhs var drāzt un drāzt.
bize
b
Vienīgā ekonomiste no te minētajiem, ir R. Karnīte. Aptauja kārtējo reizi apliecina, kāda ir tauta: zagļi, meļi, vai afēristi joprojām "modē". Uzticas tiem, kas sevi parādījuši kā tautas ienaidnieki, naudas pievācēji, savu kabatu pildītāji vai prokrieviski noskaņoti... Skaisti, tauta! Tā no tās bedres neizkļūsim.
sirmais
s
Visskaidrākie pierādījumi tam ,ka Latvija ir muļķu zeme,zvirbuļvalsts.
Vai
V
kāds kādreiz ir dzirdējis kaut ko par Ušakova ekonomisko programmu?Kur ar to var iepazīties tādā līmenī ,lai varētu sākt ticēt?
Rietumniece
R
Kapec Vairas Vikes Freibergas laika Saeima stradaja bez budzeta .. Kadel vina pacela Kalviti? Kalvitis tagad buve skaistu maju Hollanedu un divi deli ir te Ameirka privata skola (loti darga!!) Vairai F. japadoma par to, ka vina bija laba ar valodam un Latviju ieveda NATO un EU, bet kapec vina vislaik nema lidz Sleseru ( te mums bija doma, ka varbut ir "affair") bet vina to zagli pacela un nebija ziniga, kas notiekas Latvija.
Lelle
L
Muļķu zeme turpina rullēt pa iebrauktajām grambāma...tā nu gan mēs nekad netiksim ārā no šitā vājprāta.
Ērglis
Ē
Ak Dievs, vai mums tiešām vajag vēl vienu aptauju ar apliecinājumu, ka latvieši ir analfabēti elementārās ekonomikas pamatzināšanās?
lauķis
l
Es ticu tikai Dievam tēvam un Šķēlem.Nu un kas ?!
nu gan
n
ekonomist,tev sagājis sviestā.varbūt viņš nav pats negodīgākais,bet nekādā gadījumā ne gudrākais ne spējīgākais par varēšanu vispār nav vērts runāt.Lembim un Šlesim uzticas tāpēc,ka viņi ne tikai gudri muld,bet ar darbiem savu varēšanu parādījuši.Tādi kā dombrovskis ,Krasts vai vēl jo vairāk trakais marsietis ,ir ļoti laimējies ,ja nesataisa lielus sūdus.Tagad no krīzes izkulsimies neviss viņu spēju un saprāta dēļ,bet visas valdības ,uzņēmēju un Eropas emisāru kopēja darba rezultātā.Jaunais laiks kā partija nav spējīga praktiskam darbam ar pozitīvām sekām.Viņi prot tikai graut,un muldēt.
Es uzticos un ticu.
E
Es uzticos vienīgi Dieva Trīsvienībai,kura nekad nevienu nepieviļ. Dievam ir plāns mūsu zemē ,un Viņš to īstenos ar uzviju,ka visa Latvijas tauta nolieks savus ceļus pazemībā Viņa godības priekšā,un katra mēle atdzīs Jēzu Kristu par Kungu Dievam Tēvam par godu. Mūsu zemē Dievs sāks lielas lietas,cilvēki gatavojaties atvērt savas sirdis Kristus Evaņģēlijam. Jēzus Kristus ir dzīvs,un Viņš vakar šodien un mūžīgi ir tas pats.lielaisGlābējs,Arsts, Dziedinātājsun Atbrīvotājs .
Lembim nē
L
Es uzticos Dombrovskim, Repšem un Kamparam.
Vija -asais
V
Pie mums prezidents nevada valsti! To nu vajadzētu zināt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas