Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Pētījums: Igaunijā un Lietuvā uzlabojies sabiedriskās televīzijas saturs, Latvijā - komerciālās televīzijas saturs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Es gan teikšu, ka pēdējā laikā esmu vairāk sācis skatīties gan LTV1, gan LTV7. Interesanti raidījumi.
ūpis Bubo bubo
ū
Katrā ziņā pēdējo pusgadu "štrunta zviedru" TV3 ar Bez tabu pārvaldes paviršā stulbuma sekas regulāri rāda daudz spilgāk par valdibai pieglaimīgo LTV Panorāmu/Ziņu dienestu. Pat Rīgas apgabaltiesa tikko neriskeja izlikties par beigtu un notica lietas pārskatīšanu džekam, ko nepelnīti gribēja no vienīgā dzīvokļa izmest, bet tiesnese pat nebija pamanijusi, ka izliekamais safabricēto līgumu pats nekad nav parakstijis (!) Sabieedriskā LTV šobrīd vienīgi reflektē uz valdibas pasūtījumiem, īpaši eiro un ES reklamēšanā, toties TV3 švēdi organizē iespaidīgu ikdienas tešanu pa valsts iestāžu un pašvaldību bardaka zobiem. Turklāt interesanti, ka par to nerunā NEPLP Dimants un Grūbe, un cīši klusē TV kritiķe Rožukalne.
Sabiedriska raiddarbība
S
ir tāds pats pakalpojums, kā aizsardzība, kārtības uzturēšana, izglītība, medicīna, sabiedriskais transports un daudzas citas ērtības, kuras valsts nodrošina par nodokļu maksātāju naudu. Diemžēl ir grūti izstrādāt atlaižu mehānismus tiem, kuri nekad neārstējas, vai nekad nesauc policiju vai, teiksim, neskatās ziņas. Kamēr šādu mehānismu nav, nodokļi visiem ir vienādi.
ss
s
Valdošie Latvijā ir mērķtiecīgi, metodiski un rūpīgi strādājuši, lai tas tā būtu. Šobrīd nav nekādas kustības uzlabojumu virzienā - redzkcionāli LTV nemainās nekas! Ir masēta kampaņa pret sabiedrisko TV Latvijā, kas rada iespējamību valsts naudu potenciāli nodot zviedru biznesa valdījumā. LTV satura un formas sakārtošana nenotiek apzināti, jo tā vajag tiem, kas grib savās rokās iegūt dažus miljonus valts naudas ik gadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas