Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pētījums: Latvijā bagātākās sievietes - Lipmane, Plaude-Rēlingere, Kargina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ir par ko padomāt
i
Latvijas bagātākas sievietes! Bet no tām es kādas četras (nu piecas varbūt) esmu dzirdējusi.. Ja prasītu rakstnieces, makslinieces un citas radošas sievietes nosaukt, tad bagatas vai nabagas ,bet ļoti daudzas zinātu. Ir par ko padomāt.
Valdis
V
Padomju bābas.
Komisārs
K
Fui cik pretīgi!
zake
z
Uiiiiii kur negatīvi noskaņota, skaudīga tauta..:(((((( Plaude patīk....Simpātiska , darbīga sieviete, man par to tik prieks....tāda arī gribētu būt ,tik dūšas pamaz:))) Lai veicas un tiks no parādiem ārā:)
Dido
D
Bizness ir baigais darbs. Es tādu nekad neizvēlētos, jo cilvēks tiek ierauts kaut kādā nedabiskā kaislē saražot vairāk, pārdot labāk, būt labākam par konkurentiem, utt. Un vēl nožēlojami, ka tie cipari kontā, šiem cil'vēkiem ceļ pašapziņu. Man vienmēr ir gribējies kādam tādam pajautāt - vai, tiešām, tu domā, ka esi labāks cilvēks, ja tev daudz naudas??
!
!
Paies laiciņš, šitie [cenzēts] aizmirsīsies. Nekā personiska. Runājot par parādiem, jā, šeit visi tie, kas puslīdz kustās un domā, ir apkārušies ar banku važām. Un riskē. Naudas Latvijā nekad daudz nav bijis, laikam arī nebūs.
hehe
h
Plaude ir vienos parados, bet te uztaisa par bagatnieci. Nu jaa, ja visus ipasumus saskaita pirms utrupes, tad jaa, sanak bagata. Jaa, un saka vel, ka krievus Latvijaa apspiez. Bagatnieki te ir parsvaraa krievi. Bet jasaka taa, ka visa sii bagatiba nav ar godigu darbu taisita.
un
u
Piikai broša dibenā iedūrusies.
Piiko
P
Vecā broša, lai labāk sēž pie savām krēma bundžām! :)
Gold
G
Uzvārdi un tas "Par labu Latviju" izsaka visu! Jo bagātāka, jo "labāka" Latvija :D !
partneris
p
Ko nu muld! Plaudei draud maksatnespeja, razotne apstadinata, nauda iesaldeta... Kas skalak kliedz , tam sliktak iet. Nu cik var kapt uz ta pasa grabekla?
Edgars
E
Naudā bagātas, garā nabagas!
skaugjis :)
s
>edgars ___ kad repšes strīpainās zebr-bikses vajadzēja apspriest, tad par gaumi strīdējās pat lieli eksperti, kad pļaude piespraudusi krāsainus bumbuļus, tad pieminēt nevar? nē, nu neko jau.. bumbulīši.. :) izskatās plastmasīgi .. ar nagu laku apkrāsoti ... :) vaira un citas politiskās tantes arī mīl papīra puķītes un stikla brošiņas piespraust.. kā saka - uzliec uz kakas kompeti - mož kūka sanāk?
pagatne
p
Palasot tavu vārdu salikumu ir skaidrs,kas tev par orientāciju!:D Zagta,un aizņemta nauda nekad neskauž!
Edgars
E
Lēti lēti lēti! Publicēja tieši Plaudes bildi nevis Karginas vai kāda cita!Stulbie sorosieši jums-mēsliem nav kauns pašiem par sevi? Un komentētāji runājot par brošiņu vai piespraudi-ir bezgaumīgi strīdēties par gaumi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas