Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pētījums: Latvijā ir visnelabvēlīgākā imigrantu integrācijas politika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
Domāju, tādas valstis kā Francija un Vācija mūs apskauž dēļ šiem rādītājiem. Ar to es, tieši, domāju neseno Francijas čigānu skandālu, kad šamējos sāka sūtīt atpakaļ uz Rumāniju, bet Eiropa sacēla traci par cilvēktiesību pārkāpumu. Nu, un Merkelas nesenais atzinums, ka Vācijas integrācijas politika ar turkiem, ir cietusis neveiksmi un tas godīgi jāatzīst. Patiesībā, Eiropa ir nonākusi pie atziņas - ir pārlieku pāršauts pār strīpu un jādomā, kāds CIVILIZĒTS veids kā spert pāris soļus atpakaļ, lai solīdi iziet no strupceļa...
hm
h
Klausījos interviju. Imigrants bija neapmierināts ar valsts izmaksāto pabalstu. Visu mūžu esmu strādājusi, bet mana pensija ir mazāka kā viņa noniecinātais pabalsts.
Ikijs
I
Ar pamatnācijas repatriāciju ir vēl sliktāk. To neviens pat nepēta un nevērtē.
Vēl sliktāk!
V
Latvijā ir visnelabvēligākā sociālā politika: minimālā pensija- 49,50 lati,neapliekamais minimums 55 lati,ģimenes valsts pabalsts-8 lati(un to pašu grib samazināt),PVN pat maizei-22%! Viens no augstākajiem bezdarba līmeņiem ES.Zāles līdz pat astoņām reizēm dārgākas nekā Anglijā.Bet nav pat obligātās veselības apdrošināšanas kā kaimiņvalstīs- Lietuvā un Igaunijā!
@
@
Ļoti nedraudzīgi tie briti mums.
Helena
H
Lai vini savac sheit nezpeckadiem likumiem palikushos pecpadomju kolonistus un tad mes saksim no jaunas lapas! No otras puses lai paskaidro kapec latvija ir tada vide ka pilsoni masveida brauc prom neskatoties uz visam politiskam tiesibam ar kuram iebrauceji ir apdaliti?
latviete
l
Mums jādomā par latviešu pamatnācijas izdzīvošanu savā zemē. Kādi vēl imigranti?!
Вы просто мазохист. На самом же деле: у этих российских граждан должно было бы быть автоматом плюс второе латвийское гражданство.
Bo
B
Pie mums taču citu valstu pilsoņiem galvaspilsētas dome par pilsētas naudu uzdavina dzīvokļus. Tikko Ušakovs uzdavināja divus dzīvokļus RUS pilsoņiem. Nez vai citās valstīs arī notiek kaut kas līdzīgs? Domāju ka nevienā.
Tas nozimee laikam, kaa iebraucis valstii uzreiz dot velesanu tiesibas! ============= Глава штаба защиты русских школ Юрий Петропавловский вообще здесь родился -- а ему не дают гражданства! Это то, что называется "Обыкновенный фашизм" -- был такой фильм Ромма.
cola
c
Vienlaikus pētījuma autori atzīst, ka imigrantiem ir ļoti ierobežotas politiskās līdzdalības iespējas, _________ Tas nozimee laikam, kaa iebraucis valstii uzreiz dot velesanu tiesibas! Nonsens un netaisniba!
"Vai jūs spējat iztēloties Krievijas valsts domē ķīnieti " Россия никогда не была под Китаем, а Латвия -- часть Российской Империи, каким-то чудом и совершенно незаслуженно получившая независимость. Однако, как это бывает с подобными неудачниками, она вместо того, чтобы быть благодарной России и русским, -- начала качать права! Латыши, это очень трудные дети. Их проблема, это как правильно вести себя со взрослыми.
:I
:
Vai Britu padomes vadītāja Dace Melbārde atbild par to, kas pateikts pētījumā? Kāpēc neizpēta to, kas valstij ir vitāli svarīgi - pamatnācijas pastāvēšanas un plaukšanas iespēju nodrošinājumus. Dace taču pati ir latviete.
naf naf
n
Vai nevaretu vairak par tiem 2%, kas piemineti teksta? Vai patiesam pedejo 20 gadu laika mes esam vel dabujusi klat 2% imigrantu?
:D
:
Постоянно надо бороться с фашизмом. Такова чисто латвийская специфика. ___ Lasu un domāju - toč'tik dumji, vai izliekās? :D Mums vēl līdz Krievijas nacionālajai politikai augt un augt. Vai jūs spējat iztēloties Krievijas valsts domē ķīnieti kam ar pilsonības dokumentiem viss kārtībā, bet kurš nerunā krieviski? Es nē, un par to krievus Krievijā dziļi cienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas