Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pētījums: TP uzskata par korumpētāko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Tad jau jāvēro ko nu ,šie aptaujas rīkotāji bāzīs tautai par nākošo mesiju un Latvijas saulnesi.TP, JL un visi citi nu ir bijuši mesijas lomā kurš nākamais?Pagaidām pie apvāršņa tāds nespīd spīdeklis,nu bet līdz vēlēšanām jau arī vēl ir laiks.Tā ka elitei der pasteigties,jo savādāk var būt liel ziep,netiks īstie pie špric un ko tad.
zigis
z
Ka var JL uzskatit par korumpetako?Tikai Sleseristi un Skelisti!
Why not!
W
31,4% iedzīvotāju uzskata, ka var atbalstīt politiķi, kas zog, taču rūpējas arī par pārējo sabiedrību. Tikai LV laikrasktos kautko tik idiotisku var izlasit!
Lasītājs
L
Jaunais laiks gan ne, bet pilnīgi visas valdošās partijas pēc kārtas jā, jā un jā un jā vēlreiz. It īpaši zaļie zemnieki, kuri ir līdz ārprātam korumpētā Lemberga kabatā.
Senais.anglosaxsim
S
Caurmēra latvietis ir svēti pārliecināts, ka zog visi izņemot viņu pašu. --------------------------------- Perfekti. Ja runa par sevi viņš lieto eifēmismus (paņemt, atnest, dabūt u.t.t.).
Senais>anglosaxsim
S
Gan jau vēl kāds atradīsies, līdzigi mums, kas cerēs, ka neviens neņems pirmais to akmeni un tā neizprovocēs to ko esmu pelnījis. Man nav zināms, vai Tas, kas vērtēs, ņems vērā, kā tāds grāmatvedis arī tos labos darbus, lai taisītu bilanci. Pie kam, iespējams, ka tas, ko es uzskatu par labu, kādam liek saraukt uzacis nepatikā. Piem, kad es atviegloju ciešanas izslāpušajam un ignorēju viņa melus, ko nabadziņš spiests teikt būdams zaudējis ticību iespējamai labsirdībai. Vai iedodu dēlam zivi, kaut vajadzētu tik vien kā makšķeri. Protams par paša grēkiem nelon runāt, jo tos var paslēpt aiz privātuma aizskara, tomēr no sirdsapziņas neizdodas paslēpties. Nez kā tiem labi situētajiem ir ar to sirdsapziņu. Bet kas ir labi situētais, man šķiet, ka katrs, kas priecājas par to kas ir nevis bēdājas par to kā nav. Bet tiem tur laikam vērtības sajukušas un tāpēc jālūdz par viņiem, lai nāk pie prāta, jo kur ir tava manta tur tava sirds, un paskat kaut kādā glaunā eksponēšanās formālismā sirds mājo, pie kam nepārtrauktā drebelībā no taisnās tiesas tepat uz zemes tā sirds trīc, traucēdama komfortabli baudīt tos priekus, kas mums mierā pieajami, kaut nav tik glauni(dažuprāt).
Students
S
Vai tad vēl kāds šubās par TP korumpētību!? Kad A.kalvītis bija premjers TĀDI būvniecības un citi projekti tika iesākti, par kuru lietderību un izmaksām vēl ilgi KNABam būs ko darīt! Ja paskatamies TP reklāmu tēriņus, tad ir ļoti žēl, ka liela nada tiek palaista vējā, būtu labāk par reklāmas naudu uzbūvējuši vienu bērnudārzu!
Izsmiekls
I
Man ir vienalga. Kaut vai visas partijas ir korumpētas. Ja viņas nevar darīt viņām uzliktos pienākumus, tad, lai pazūd no Saeimas.
riņķī apkārt
r
bet 31,4% iedzīvotāju uzskata, ka var atbalstīt politiķi, kas zog, taču rūpējas arī par pārējo sabiedrību.++++ Šie 31,4% ir garants tam, ka nekad nedzīvosim normālā valstī
;)
;
pag kopā nav >100% ?/ kā tas var sanākt -reāli labs pētījums ;DDD
;)
;
ja ;siem pētījumiem ir reāla nozīme, tad ko lv tiesu sistēma dara, attiecībā uz Tp tur nevienam nav šaubu., tācu izbrīna lpp un šlesera mazais reitings ;)
MARKS
M
Vienreiz gribētos ļoti skaidri uzzināt,no kurienes rodas šīs aptaujas,man personīgi nekad,neviens neko nav jautājis,vai tas ir tik liels noslēpums,ka atklāt nedrīst?Es vienkāsi šiem skaitļiem neticu.
morics
m
<a 75% iedzīvotāju doma par picam sieviesu diena. Neapgažams fakts.
anglosaxis
a
Protams, Visvarenais piedos tēvam, kurš, palicis bez darba un bērneļi izsalkuši, nozog kartupeļu maisu vai desas luņķi. Daudz bargāk tiks tiesāts "norijies" ierēdnis, kuram viss jau ir, bet liekas ka vajag vēl. Bet par vienu esmu drošs - no Tās tiesas neizspruks neviens.
anglosaxis
a
Bībele gan māca, ka grēks ir grēks, un tikai Viņš izlems, vai man to piedot, protams, ja es pats nožēlošu. Bet mana daiļā sacerējuma doma bija cita - es jau nē, bet tie tur gan. Mēs ar Tevi, Senais, esam vieni no retajiem dīvainīšiem starp komentāru drukātājiem, kuri atzīst, ka mēs jau ar, ka mums jau ar kādreiz kāja paslīd, ka vismaz ābolus bērnībā esam zaguši, ka kāda haltūriņa ir gadījusies, par kuru nodoklīši nav samaksāti...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas