Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Piebalgs aicina Latviju izmantot biomasas potenciālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ass
A
Zemkopības ministrs Roze aizliedz dot vietējiem iedzīvotājiem valsts mežos malku. Vai tāds viedoklis nav tiesājams? Vēl tagat var redzēt, ieejot dziļāk mežā, kā pūst 2005. vējgāzes koki!
QQ
Q
Tu savā uzstādījumā precizī iemieso to cilvēku būtību, kuri sevi sauc par pribaltiem. Kad esat šeit - Jūs esat krievi, kad aizbraucat uz Krieviju, tad pribalti. Kā izdevīgāk. Nenesat atbildību ne par ko - ne to, kas Krievijā darās, ne to, kas pie mums notiek. Bet galvenais prikols ir Tavā frāzē : Типа, из дерьма будете электричество делать? Tipa - es semuškas grauzīšu, alu dzeršu, a jūs, aborigēni, ko darīsiet, lai man te labi būtu? Tava vieta ir citur nevis spamot daudz maz normālos forumos. Bet spamo Tu spēcīgi - man pat šķiet, ka Tu kaifu ķer, ka labusus nokaitini.
kaka
k
cheloveks aarpus pleskavas neir bijis laiakam
cheloveku
c
a znajesh , gaz in neftj toze govno, tolko ocen ocen staroje.. ;)
Kivi
K
"Kapec tad A.Piebalgs nediskute ar visam ES valstim par to, ka vajadzetu katrai valstiji, izmantot savas energijas iespejas, atkariba no klimata, reljefa, lai beidzot atkratitos no Krievijas atkaribas?"- tu par to esi 100% pārliecināts?:))) Man domāt viņš diskutē ar daudzām valstīm:))) Tādēļ jau viņš ir ES komisārs nevis Latvijas pārstāvis Brislē:)))
mika
m
Sen bija laiks efektivitātes projektiem un biomasai, bet mūsu bālēliņi domā, ka ir gudrāki.
Pēteris
P
Piebalg, esiet tik laipns, un atceliet to stulbo kvotu sistēmu un ieviesiet CO-2 akcīzi.
oaha
o
A.Piebalga darba spejas un vina kapacitate tik augsta amata ir absaubam. Kapec tad A.Piebalgs nediskute ar visam ES valstim par to, ka vajadzetu katrai valstiji, izmantot savas energijas iespejas, atkariba no klimata, reljefa, lai beidzot atkratitos no Krievijas atkaribas? Pilniba piekritu, ka A.Piebalgs runa pareizi par to, ka Latvijai ir jacel biomasas staciju, tacu vins joprojam telo pamulki vai ari patiesiba tads ir, ka nesaprot to, ka gazes stacija bija Skeles, Kalvisa un citu valdoso banditu projekts un, ka oglu projekts ir rezerves variants, sliktaks variants, ari skeles, kalvisas un citu banditu projekts, jo no si projekta buvesanas sie sakali vares sukt tautas asinis uz nebedu un tad kad tiks projekts pabeigts vini suks tautas asinis vel vairak..... Protams, ka izdevigak butu koksnes, biomasas stacija, tacu tad vis bus causkatams, loti labi aprekinams, uzskaitams, bus jamaksa nodokli, nevares jat iedzivotajus ar tarifu aprekiniem, nebus slepenie, bledigie darijumu kadus ir pieradusi veikt valdosie banditi, partijas, deputati un vinu atbalstitaji, tad visi zinas kas, cik maksa, cik koksne, cik cita veida biomasa un kada bus galaprodukta cena. Latvija neviens nedoma par iedzivotajiem, mazak jau par valsti kura ir novesta uz bankrota robezas. Vai Piebalgs ari to nav pamanijis, ka Latvijas valsts ir bankrotejus? Ka ne ka vins sim bankrotam ari deva savu artavu, sajajot izglitibas sistemu, esot izglitibas ministra amata, kaut viens piemers, ir jau ari vairaki..... A.Piebalga alga, eiro 17 000/menesi un nodoklu samazinajumi un citas atlaides.
Kivi
K
Patiesībā no mēsliem, vai sūdiem, sauc kā gribi. Var iegūt daudz enerģijas. Jebkura biomasa pūstot izdala siltumu. Tā ka smieties par kakām nevajag, bet izmantot. Ja gribi, liec pīrāgos kakas, bet Piebalgam lielās lietās taisnība:)))
Человек
Ч
Типа, из дерьма будете электричество делать? Может, скоро и пирожки из него печь начнете? хххххххх "Mēs runājam par koksni, par šķeldu, par jebkuriem atkritumiem, kas veidojas no mežiem, kuros ir jēga ņemt šo te potenciālu," - странно, что про дерьмо ничего не сказал.
t
t
interesanti, kāpēc viņu neviens negrib sadzirdēt???
Kivi
K
Interesanti, kas jums tur notiek?:DDD Pirmais teikums sākts ar mazo burtu, raidījuma nosaukums bez pēdiņām, biomasas potenciāls ir tas nevis viņš, pareizāk būtu šķiet, nevis liekas, iesprucis jaunvārds "jovienkārši", "teic" visticamāk ir teica, seko jaunvārds "JPiekrītot", "svarīgi lai" - pietrūkst komata. Tas tā - garām skrienot:)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas