Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Piebalgs būs attīstības komisārs, Igaunijai un Lietuvai tiek atbildīgi posteņi ES

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ins
i
es gan lietuviesiem iedalito muitas un nodoklu jomu neuzskatitu pr dizi svariigu. vai kads vispar dzirdejis par Kovacu, kurs bija komisars ieprieks saja jomaa. un kad to portfeli piedavaja Udrei, latviesu prese nedomaja, ka tas ir svariigs :-) otrs- parsteidz viens no komentariem, ka attistibas portfelis ir tikko izveidots un nesvariigs, hmm, nu druscinj kaut vai internetaa vajag apskatiities, pirms izteikties... viss, kur ir nauda, nevar tikt uzskatis par nesvariigu. cita lieta, ka lielas naudas nes lidzi virkni problemu tam, kas ar taam riikojas, ipasi, ja ir runa par Afriku un citam attistibas valstiim
Linda
L
Atbilde uz jautājumu, kas ir attīstības sadarbība: Attīstības sadarbība ir dažāda veida atbalsta sniegšana trūcīgām un mazāk attīstītām valstīm, lai veicinātu šo valstu ilgtermiņa sociālo un ekonomisko izaugsmi, vienlaikus nodrošinot mieru un drošību pasaulē. Attīstības sadarbības partneri var piedāvāt gan savu pieredzi un zināšanas, gan vienkāršu projektu un sarežģītu ilgtermiņa programmu īstenošanu.
frg
f
Nu ko vaciesiem vajag sobris savu energetikas komisaru ,lai varetu veiksmigi uzbuvet nodevigo nordstream gazes vadu . Ceru ,ka sis gazes vads nakotne vinus iedzis verdziba!
Senais
S
Tipiska provinciāla priecāšanās, pat , ja mūsu pārstāvis tiek iecelts(vēl jau nav) kāzu ģenerālim līdzīgā amatā, kas izdomāts, lai neviena ES valsts nepaliktu bešā. Domrovskis: " Latvijas pārstāvis būs atbildīgs par vienu no nozīmīgākajām ES ārpolitikas jomām – Attīstības sadarbību." Ko tas īsti nozīmē-Attīstības sadarbība? Bet pats Piebalgs , paskat, domā, ka viņa amats viens no svarīgākiem, Pasaulē. Nu kā var nepriecāties par Latvijas vārda popularizēšanu, ja vien citi arī tā domā, nevis tikai formāli paslavē, lai neapvainotos.
...
.
šoks 27.11.2009 23:47 piebalgs ir bijis komunists ? opā, šito es nezināju ! .... Tavai zināšanai, vai visi tagadējie varas vīri ir bijuši komunisti. Krievu laikā bija jābūt komunistam ja gribēji tikt augstāk par strādnieku. Retie izņēmumi neskaitās.
Vera.
V
Diplomātijā ir tā, ja kāds augsta ranga vadītājs par savu padoto izsakās labi, tad tas nozīme, ka šis darbinieks ir vājš savā amatā. Tā arī tas notika Piebalgu. Borozu par Piebalgu izteicās ļoti atzinīgi, bet patiesībā tā nav. Enerģētikas komisārs postenis atdots Vācijai, jo tur jārisina gāzes vada celtniecība no Krievijas uz Vāciju un ne tikai. Arī citi politiski jautājumi par slepenajiem līgumiem Krievijai ar Vāciju.
Igors.
I
Ziedojumu dāvanu dalītājs un PSRS ziedojumu naudas saņēmējas Eiropas savienības Ārlietu ministres baroneses padomnieks.
šoks
š
piebalgs ir bijis komunists ? opā, šito es nezināju !
Kleksis
K
Kas tur runā par lauku skolas fiziķi - esi analfabēts . Valmieras 11 varoņu audzēknis , skolotājs , direktors , komunists , pārkrāsojās fiksi , sajauca Latvijas izglītības sistēmu . Karjerists . Ja jau Eiropā būtu sevi tik labi pierādījis , nebūtu iedota tik zema šepte .
Zemnieks
Z
ES ir lielākais donors jaunattīstības valstīm, katru gadu piešķirot 46 miljardus eiro, kas veido 55% no visas pasaules sniegtas palīdzība A mums ko?Mēs taču arī esam jaunaatīstības valsts!
re
r
kaazu ggeneraalis gan ,bet alga laba un diez vai kaadam tur ruup lat.liktrenis.juus kungi passi esat vainiigi tiekad galaa passi uutt.to vien dzirdam
žuks
ž
Uzprasiet Valmieras ģimnāzijas skoltājiem kāpēc viņš "izsitās" no direktora (nevis fizikas skolotāja) par Eirokomisāru!
maurs
m
Valmieras 1. ģimnāzija skan labāk.
Bils
B
mikstie latvieshi, Piebalgs nemaz nepacinijas, lai tiktu pie normala portfela un lobetu LV intereses. Zemu esam nolaidushies
hi
h
Tas ir pupu mizas, kas ir Almunjas vieta ir centralais jautajums Latvijai. Izskatijas, ka brits. Ja taa - tad bus nepatiksanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Par jaunajiem eirokomisāriem vairāk lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas