Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Piebalgs: Krievija ir uzticams partneris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jaunietim
J
Eh jaunuli, jaunuli. Redzi kā Tavi jēlie un tizlie komentāri nemaz ļaudīm never acis un neiededz prieku sirdī! Kāpēc? Tu nekādi nespēj saprast, ka katra teikuma sākumā, vidū un pakaļā, Tev ir jāslavē Lielais, Briesmīgi Gudrais un Izcili Skaistais Vadonis. Vai tiešām Tu nesaproti, ka esi sīka skrūvīte un Tev galvā nedrīkst būt savas domas? Tavai galvai ir jābūt kā tukšai mucai, kurā atbalsojas Dižā Vadoņa Izcilie vārdi un domas. Un tikai un nekā vairāk. Nav ko atsebjatjinu glezt. Lielā Vadoņa vietā es jau sen būtu Tev ar kāju pa vienu iedevis un kategoriski aizliedzis rakstīt komentārus, kuri nespēj degt ļaužu sirdī prieku, sajūsmu un ekstrāzi par mūsu visu mīļo Bumbulīti - Šleseriņu. Tevi jau mācīja Tomovas vilki un Ziemeļu lāči, pēc atpūtas ziemeļu kūrostos it kā esi palicis gudrāks, bet vienalga par maz, daudz par maz. Ir vēl viens skolotājs - Diženā Vadoņa māsīca Lielā un Īpasi indīgā Gjurza. Arī viņa apsolīja pielikt savu roku, t.i. indes zobus Tavā mācīšanā. Grūti būšot, tā teicā Nešpetnais Rāpulis, bet ko neizdarīsi Latvijas Lielā brālēna labā. Tā kopā roku rokā Lielā Austrumu Brāļa skololotāji ar maziem, vēl austumnieciskākiem brālīšiem, no Tevis beidzot izkals sīciņo, bet sabiedrībai un Skaistajam Vadonim tik nepieciešamo skrūvīti.
mazgudrais
m
visai labi latviešu valodu esiet apguvis, godātais, kremlis valodas kursus apmaksājis vai opis no sarkanajiem?
mazgudrais
m
piebalgs piepulcinājis sevi zvaigžņu plejādei, mjā, šito neārstējamo kaiti laikam vaira viņam būs pielipinājusi
Juris
J
Nu ko tad citu var sagaidīt no aktīva PSKP biedra. Viņam taču Maskava bija(?) Dieva vietā.
patriots
p
Ir dazas paziimes, ka vienam otram padomju vara taa saliekusi muguru, ka vairs nekad neatlieksies.
patriots
p
Nu, nu. Kuru valsti tad Krievija, pareizaak sakot - Kremlii seedosie sovinisti respektee? No padomju-lielkrievu sovinista visos gadiijumos naak aaraa tikai paaugstinaati agresiiva bljausana. Atskjiriiba ir tikai taada, ka dazus neveelamos Kremlja brashulji var uzreiz "sodiit" ar militaaru speeku, pret citiem jaaprobezojas ar vaaji maskeetu spiedienu un psihologisko karu, bet veel tresajiem, kuriem militaari klaat netiksi (saus pretii, maitas) tikai zobus var paraadiit.
Dhago
D
Kukuli dabūjis?
Čada
Č
Vēl uzticamāks par Zimbabvi?
Senais
S
Man sāp sirds, bet ir vēl dažas pazīmes, kas liedz Latviju uzskatīt par pilnvērtīgu , vispārpieņemtiem standartiem atbilstošu , valsti. Tomēr raksts par Krievijas atbildību, kā sakarā atliek teikt, ka Krievija respektē tās valstis, kas spēj saglabāt pašcieņu. Tiesa,jau noslēgtos līgumus, kā pa brīnumu, tā ir sākusi pildīt. Bet ar valstīm, kas pašas sev labprāt ļaujas pamesla lomai, protams līgumus nemaz neslēdz. Nav svarīgs valsts lielums, vai iedzīvotāju skaits. Svarīgs ir respekts, ko katra valsts pret sevi nodrošina ar savu atbildību.
CIO
C
Politiķim runāšana ir maizes darbs :) Viņš nevar paklusēt pat ja ļoti gribētu :)
Ainārs
A
Kādreiz jau var arī "publiski paklusēt"....!!!::))
heijā
h
ahā, Piebalgs izrādās degradējis. Ak tāpēc Barrozo viņu izmeta.
Человек
Ч
"Krievija ir uzticams partneris - līdz brīdim, kamēr tas sakrīt ar tās politiskajiem mērķiem" - Зато остальные государства занимаются чистой благотворительностью и раздают свои богатства направо и налево:-) Да, есть одно такое государство, Латвия, которое так себя и ведет. Повернулось налево - отдало свои богатства Каргину, повернулось направо - отдало Шкеле:-)
CIO
C
Tikai muļķis varētu publiski pateikt kaut ko citu. Publiski ir jāsaka lietas, kuras vēlas dzirdēt Krievija, Ķīna, ASV u.t.t. Bet reāli ir jādara viss lai ES būtu stabili visus riskus diversificējusi. Ja Krievija ir "stabils" partneris, tad viņam piegādes gāzei jāsamazina no 35% līdz 20%, paskaidrojot ka viņi ir droši un stabili un tieši tādēl viņu daļa saruks :) Ja Piebalgs tagad ir attīstības komisārs, tad viņam jāattīsta Āfrikas zimeļu daļa, skaidrojot tiem, ka ne uz kādu Eiropu nav jābrauc un samazinot palīdzību tiem, kuri laiž cauri nelegālos bēgļus. U.t.t. Labs politiķis vienmēr saka to ko otra puse vēlas sadzirdēt, bet dara tikai to, ka pašiem labāk!
hosa
h
Ti ņe govori tak s Piebalgom.On daže Svjatuju Rusj možet biķ buģet kormiķ,kogda tam uže sovsem golod,holod i razruha nastupit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Interviju ar A. Piebalgu lasi laikrakstā "Diena"!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas