Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Piebalgs: partijām jāapvienojas, jo viss sākas no jauna

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Žuks
Ž
Vēl viens "baltas un neaprasktītas papīra lapas" sludinātājs. Vils met spalvu, tikumu ne. Tāpēc pirms apvienojas ir jāattīras no bezgožiem un kampējiem!
AD
A
Taisnība "pmlks", ka apvienošanās jau notika tad, kad t.s. koalīcija apvienojās JL nogānīšanā.
jautājums
j
Nu jā ....Nostaļgija pēc aizgājušā ? Vienīgā un pareizā partija ? Tas jau ir bijis....PSRS un Komunistiskā partija Un tad jau arī čekai darbs būs garantēts Jo kad ceļ Saulespilsētas, bez koncentrācijas nometnēm neiztikt... Vai kvalificētie profesionāļi arī staigās ādas jakās ?
Viesulis
V
Ļoti pareizi viņš runā, bet vietējiem politikas deģenerātiem jau tas neaiziet! Cerības uz nākotni būs tikai tad, ja izveidosies viena partija, kuru veidos kvalificēti profesionāļi nevis pašreizējās pabiras, kas darbu var atrast vienīgi caur blatiem!
pmlks
p
es runāju par iepriekšējām Saeimas vēlēšanām šajās pašvaldību vēlēšanās ZZS un JL intereses praktiski nekur nekrustojās, jo JL ir spēcīgi Rīgā, savukārt ZZS Rīgā ir nulles
zvirbulēns
z
Nulle, vēl sliktāk :(
He he... Piebaldzītim
H
Vai labāk nebūtu, Cienkungs, tās partijas ierobežot?
Kliķe
K
Jā, tuvojas jauna pārdale.ŪŪŪ.. Vecie vēži, nākat grābt otreiz!
jautrais
j
Tukš muldoņa.
Nulle
N
Piebalgs kā izglītības ministrs bija nulle, tāds pats arī finansu ministrs Baltijas Bankas krīzē.
ZZS
Z
Kaut kā netika manīts, ka ZZS apkarotu Jauno Laiku. ZZS galvenā cīņa bija ar TP par citu pašvaldību reformu.
RēgaināsVirsotnes
R
Pareizi - nevajag vairs dzīvot ilūzijās par kādu ''demokrātiju'' un ''kapitālismu'', kad gandrīz 20-it gadus esam uzcēluši savu latvisko sistēmu - vajag turpināt dzīvot un priecāties par dzīvi ! To jau arī izcilais sociologs A.Zinovjevs iesaka :'' С нами сделали нечто подобное тому, как если бы рыб вытащили из воды на сушу и сказали: вот вам освобождение от коммунистической воды, наслаждайтесь демократической сушей! Вот мы и “наслаждаемся”!
pmlks
p
nevajag dzīvot ilūzujās! :) Latviešu daudzpartejības fenomens ir kā varenā Amazone, kurā kopā saplūst vairāku citu upju ūdens. Nav viena iemesla, bet daži galvenie, manuprāt, svarīguma secībā ir, 1) Latvijas politika kā biznesa modelis, kas peļņas gūšanai izmanto lielu daļu no politiskās darbības ceļā iegūtajiem līdzekļiem, ja tā var teikt, ražošans paplašināšanai, mārketingam, konkurentu apkarošanai utt. Attiecīgie šī biznesa stratēģi apzināti rada savu konkurentu dublikāt partijas, kuru galvgalī ievirza ambiciozus un hiperaktīvus idiotus, kuri diez vai pat vienmēr paši apzinās kāda loma tiem atvēlēta lielajā spēlē, taču uz viegli manipulējamo mazpieredzējušo un pšpaļāvības deficītā slīgstošo elektorātu šāda taktika iedarbojas perfekti 2) vēsturiskā tradīcija, kuras aizsākumus jāmeklē vēl pirmskara Latvijā un turpinājumu 90-to sākumā, kad katrs kaut nieka publicitāti ieguvušais sociopāts nodibināja savu partiju 3) absolūts demokrātiskās tradīcijas trūkums pašreizējā vadošajā elitē, politiskais nekulturālisms, ja tā var teikt, kas izpaužas absolūtā nespējā pieņemt otra viedokli pat tad, ja tas ir faktiski tāds pats kā tavējais, bet to izteicis kāds, kura vietu labprāt ieņemtu pats Interesanti, ka priekšvēlēšanu cīņās TP, ZZS un šleseristi par galveno apkarojamo pretinieku, kam tika vērsta visa kritika tika veltīta JL (Kalvītis un pārējie tēpisti pat vienbrīd principā runājot par JEBKURU jautājumu vienmēr pamanījās runu nobeigt ar vairākiem JL nopeļošiem teikumiem) savukārt bijušos komunistus, okupācijas armijas virsnieku bērnus citus krievijmīoļus nepieminēja ne ar pušplēstu vārdu.
riņķī apkārt
r
Proams jāapvienojas. Tas, kas notiek Latvijā šobrīd - teiksim izglītības vai medicīnas jomās, ir tiešas sekas tam, ka latviešu partijas, kuras praktiski savās ideloloģiskajās nostādnēs ne ar ko neatšķiras viena no otras, tā vietā, lai vedotu vienotu, ekonomiski efektīvu, piemēram, medicīnisko aprūpes struktūru Latvijā, katra par sevi "rūpējās par saviem vēlētājiem" atsevišķos pagastos, vai pilsētās, kurās tās bija uzvarējušas. Rezultātā, kad nauda beigusies, cieš slimnieki, jāatlaiž darbinieki utt
Ieva
I
Beidzot arī kāds no pazīstamajiem pateicis, ka partijām ir jāapvienojas....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas