Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Piebalgs plāno kandidēt uz Vienotības priekšsēdētāja amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
1
1
Pūt un palaid
KAMĒR SOLVITA KARĀSIES...
K
KAMĒR SOLVITA KARĀSIES ''VIENOTĪBAS'' KAKLĀ PRIEKŠĀ BŪS TIK ZĀRKS !
...
.
Vienotībai vairāk nevajag nekādus kongresus, valdes un amatus, pietiks ar vienu mācītāju, kurš izvadīs pa skuju taku.
Jānis >> Andauza
J
Patriekt, patriekt. Tiešām tu runā, kā padauza. Tie visi ir gudri vīri, ko tu gribi patriekt. Un ne jau tu esi kāds patriecējs. Tā jau ir, no glupas tautas arī nav ko izvēlēties. Visi labākie jau ir salikti pa vietām.
/////
/
Latvijā ir tikai daži diplomāti un ierēdņi, ko citu valstu, jo īpaši lielo pārstāvji, ņem par pilnu. Piebalgs nav starp tiem. Viņu vienmēr saistīs ar Āfrikā izšķērdēto naudu, kas neko nedeva, ja neskaita bēgļu plūsmas. Visi komisāri tiek automātiski tulkoti kā pret dalībvalstīm un par federāu Eiropu ar bēgļu centralizētu sadali. Pabriks un Kariņš, Zīle - sevi pārvērtē, Rietumos viņos neklausās, EP deputātus vispār ne īpaši par pilnu ņem valstu diskusijās, taču labi, ka vismaz ceļ trauksmi. Kučinskim būs grūti, Merkele uzsāks šantāžas kampaņu, sakot, ka atņems fondus un veidos kodolu no valstīm - coalition of the willing, ja nepiekritīs automātiskai bēgļu sadalei pēc principa Merkele atlasa labākos, Latvijai atmet tos, ko pašiem nevajag. Latvijas augstākie ierēdņi un diplomāti tagad vares parādīt, cik daudzi no viņiem ir šoferu dēlas un meitas, partiju ielikteņi, un cik tādu, kas ārzemēs respektēti profesionālās darbības dēļ. Var sanākt nepatīkams pārsteigums.
to ....
t
Visi, kas nāk no EK vai pārstāvējuši EK kā darbinieki, pēc tam nepārstāv valsti. Pēc būšanas tur, vairs starpvalstu diskusijās kā valstu pārstāvji netiek uztverti nopietni, tikai ar aizdomām. EK ir pretpols valdībām, tikai žēl, ka Dombrovskis tur tika uz "veiksmes stāsta" zaudētāju rēķina, un tagad pat negrib vai nespēj iebilst Junkera un Merkeles idejām.
  • 3
  • 0
...
.
Viņš taču arī no Vienotības. Kādēļ Lavijas pārstāvji EK neskaidro, kas tur notiek un vai tiešām notiks tas, ko saka Zīle?
  • 4
  • 0
...
.
Dombrovskis smaidot arī visu atbalstīs?
  • 0
  • 2
Anduza
A
Nu re ko mes redzam, mes visi, kartejo reizi Latvija redzam un piedzivojam ka partijam, saja gadijuma Vienotibai un tas idiotu baram interese tikai viens, ka noturet varu savas rokas un ka ienemt augstus amatus, lai varetu uz valsts uz tautas rekina pildit savas alkatigas, egoistiskas rikles, lidzigi rikojas Latvijas celu banda, Tautas partijas zaglu banda, Ainara Lesinska- sleseres vaditas JP, PP zaglu bandas..... Vienotibas alkatigajiem kretiniem, varaskarajiem smerdeliem ir uzsplaut uz latviajs valsti un uz latviesu tautu ka ari vini izcili dara un demonstre.. Nakosaja Saeima Vienotibai neieklut, ja tuvakajas dienas no Vienotibas vadibas netiks patriekta ruda kuce Aboltina, netik sno partijas izmesti zagli, nodoklu nemaksataji Aigars Stokenbergs, Dzintars Zakis, Valdis Kristovskis, Sarmite Elerte, Pabriks.....
lasitajs
l
Bravo, Piebalgs! Es domaju, ka Tu daudz labaks radis jaunu celu.
Brendijs
B
Latviešu tauta ir gudra !
Jautājums
J
Nekas jums neder. Tad pasakiet, kuram uzticēt Vienotības vadīšanu. Visus nosodīt - to jau katrs duraks prot.
Vārds
V
Vienotības vadīšanu pēdējais laiks uzticēt konvojam. Un uz cietumu.
  • 2
  • 0
:):):):)
:
Ja atradīsiet Vienotībā cilvēku, kas deg par ideju nevis par savu sociālekonomisko statusu, tad tas būs īstais!
  • 3
  • 2
Bambakovskis
B
Vienotība ir Latvijas vadošā partija. Piebalgs - laba kandidatūra. Bambakam atkal bikses pilnas. Hi, hi, hi.
Buba
B
Protams, ka Rižā jānomaina, taču vai gada beigās, kad reitings būs jau "zem grīlīstes", vai tomēr steidzīgi? Jācer, ka Piebalgam ( kurš izskatās pēc miera mikas) ir kāda ideja, kā tikt galā ar pulciņu kašķīgu sievišķu.
sugas krupis
s
Piebalgs Vienotību novedīs līdz izvadīšanai.
es
e
lai jau kandidē,bet vajag vēl arī ievēlēt! Ja V tiešām tik daudz stagnātu,ka šādu var ievēlēt,tad lai iet pa skuju taku... droši!
no Briseles
n
Totāls nespējnieks un izteikts mīkstčaulis. Nemaz nerunājot, ka bija kompartijas biedrs un vadošā komjaunatnes darbā. Kā izglītības ministrs -nedarīja neko. Kā finanšu ministrs -sataisīja daudz muļķību. kā ES komisārs -tāpat nedarīja neko, daudz un gudri muldēja. Viņa dēļ Āfrikas bēgļi masveidā uz Eiropu. Ko lai saka -"ļoti laba" izvēle! Kaut kā neticas, ka tik lielā partijā vairs nav neviena normāla cilvēka?!
DD1
D
Nekāds spējīgais jau nebūs bijis, ka neatradās vieta Briselē pēc tam, kad beidzās komisāra termiņš.
  • 6
  • 2
Tauta
T
Piebalgu ! Piebalgu ! Piebalgu !
Arī tauta
A
NOST AR Piebalgu,Piebalgu,Piebalgu!
  • 3
  • 1
Randy, BRD & Latvija, €U.
R
Tauta, tu esi STULBA!!!
  • 11
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas