Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Piebalgs stājies Komunistiskajā partijā apzināti ar domu realizēt savus mērķus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JZ
J
fui
Līze
L
Piebalgu FORBES ir nosaucis par MISTERU SPULDZĪTI. Viņš ir sabojājis Latvijas reputāciju ,būdams tik atbildīgā amatā kā Enerģētikas komisārs
Padomju Eiropas Savienība
P
Mērķi sasniegti - bija KOMunists, tagad KOmisārs. Spuldzes Eiropai, gaismu Āfrikai, urā biedri!
Elamo
E
No savas pagātnes vajag mācīties katram. Nevajag to izmantot lai kādu celtu saulītē vai peltu. Tai skaitā pats sevi. Stāvēt malā un klaigāt par citiem ir nožēlojami. Viens izbijušais nacistu partijas biedrs, ja nemaldos, ir pāvests. Man prieks ka tā cilvēki spēj mainīties. Kur bērnībā ierauj un kādā vidē tiec audzināts, pat to tiešām nav tik ļoti ko satraukties. Lai to dara skauģi un žurnālisti.
nasca
n
Nacionālsociālistu partijas programmā 4. p. rakstīts: "Valsts pilsonis nevar būt ne mūsu tautas dēls. Neviens ebrejs nevar tikt uzskatīts par mūsu tautas dēlu." Šādi rasistiski uzskati nebija KP programmā. Tāpēc vien nav pamata uzskatīt, ka Nacistiskā partija ir tas pats, kas KP. Pirms visgudri runāt, ieteiktu paskatīties elementāras lietas par ideoloģijām - kas ir kreisās, kas labējās. Politiskie režīmi, ideoloģiju īstenošanas veids bija līdzīgs komunistiem un nacistiem, bet ne nākotnes redzējums. Un politologi jau labi sen vienojušies, ka PSRS pēc Staļina nāves 1953.g. uzskatāma par posttotalitāru valsti. Tie, kuri bija KP biedri 60-80-tajos, nepiedalījās represijās kā to darīja nacisti.
anonīmais šakālis
a
Demagogs! Īsts funkcionārs! Papīriņš priekšā, papīriņš pakaļā. Zini, Lielā franču revolūcija notika pilnīgi pretlikumīgā veidā, tāpat kā ASV dibināšana. Bet tagad tas ir pamats mūsdienu demokrātiskajām iekārtām. Lai tiesātu nacistus, nebija juridiskās bāzes, bet tik un tā tiesāja. Ir pienācis laiks pasludināt PSRS kompartiju un komjaunatni par noziedzīgām organizācijām un aizliegt visiem tās biedriem ieņemt valsts un pašvaldību amatus. Gaidu no VL! šādu iniciatīvu.
PATIESĪBA
P
No komunista līdz liberālismam - VIENS SOLIS! Abas tās ir anti-kristīgas un prettautiskas ideoloģijas
haha
h
Pasaki, kompartijas programmā kaut vienu punktu, kas liecinātu, ka KP ir līdzīga nacionālsociālistiem! Nemeklē, neatradīsi. Neaizstāvu KP, tikai jebkurā gadījumā šodien nav tas brīdis, kad ar putām uz lūpām būtu jānodarbojas ar pliku demagoģiju. Cita lieta ir iekārta un darboņi, kura izmantoja KP kā aizsegu.
Bruno
B
Piebalgs, Ēlerte utt. komunistu pabiras, atkal peld pa virsu.Pretīgi!
kika
k
nu nožēlojami .
Villijs Brants
V
Glumiķa karjera slīd uz augšu
hibakusja
h
Melo Andri! Kopā taču mācijāmies vienā faķī un kursā...Tu fiziķos es matemātiķos.. Un jau toreiz Tu biji fakultātes komjaunatnes līderis...visi taču zinājām par lēģeriem, represij'jam un 40gadu izsūtīšanām...man derdzās līst komunstos, bet Tu to darīji lai varētu būt Valmierā par vidusskolas direktoru?? Konformisms un kolaboracionisms ir saēdis tavu dvēseli...tagad muļķīgi jātaisnojas un jāsarkst BBC žurnālistu priekšā...
dzeržinskis
d
Un vēl šitādu te vecu krievu komunistu par Latvijas prezidentu gribēja.
Ōme
Ō
Tā nav noklusēta, bet kļūda tā bija noteikti - Gunārs Meierovics to saprata vēl savas dzīves laikā. Žēl, ka Piebalga kungs kā augstais komisārs, neatbild uz konkrētu jautājumu ar konkrētu atbildi, bet izlocās. Noteikti Briselē viņš ik uz soļa dara tāpat.
KOB
K
Noklusēta tēma - pie partijas LC izveides stāvēja ārzemju latviešu organizācijas, kā PBLA

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas