Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Piebalgs varētu palikt komisāra amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lai gan
L
Žozē Manuels Barrozo, kurš vēlas (!) otrreiz iegūt EK prezidenta amatu, nolēmis dalībvalstīm prasīt izvirzīt spēcīgus pārstāvjus ar nevainojamu reputāciju. ---------------------------------------------- ------- Barrozo vēl taču NAV ievēlēts 2.termiņam!
Piebalgs
P
Viņš ir šajā 2006.gada grupā, kas tikās Canādā Otavā.
Džēš
D
Un tas gan jau ir nožēlojami- tāda, es atvainojos- lai vai kam pieder, SSS diena nav VAJADZĪGA...!!! Tieši par Bilderberg, finansistu grupu... Lai valda!- nē!- lai Dievs izkauj, iznīcina šos pasaules Oligarhus. Šo ŠĻURU! Vakar izdzēsa manus komentus!!! :( :( :( Nožēlojami!
xZ
x
manā tekstā uzsvars bija uz kopējo kontekstu: "ja jau nevarat piedāvāt sakarīgu kandidātu..."
ululiņš
u
Bijušais "Ogoņok" žurnālists A. Ņikonovs savā grāmatā "Feminisma gals. Ar ko sieviete atšķiras no cilvēka. " ļoti trāpīgi nosaucis to par "pupu kritēriju".
Nabucco
N
The European Union must reduce its dependence on Russian energy supplies by accelerating the planned Nabucco pipeline to bring gas from central Asia, says the EU's energy chief. The EU is heavily reliant on Russian gas, but it has been pushing for the $12-billion Nabucco pipeline since disputes between Russia and transit states like Ukraine highlighted the frailty of its energy supply routes. "Our objective of diversifying our sources and routes is even more important after the events in Georgia," EU Energy Commissioner, Andris Piebalgs told reporters.
ABC
A
Interesanti - es vakar uzrakstīju komentāru angļu valodā saturs: (I am sorry you should read the text vai apmēram tā), un tas momentā pazuda. Komentāri kiriļicā toties lasāmi pie katra raksta. Aiz kam tā: moderators nezina elementāros angļu valodas vārdus vai arī no augšas dota pavēle uzskatīt kiriļicu par neaizskaramu un necenzējamu? Starp citu, man ir tā aizriebies skatīties uz kiriļicas ķeburiem, ka gadījumā, ja arī šis komentārs pazudīs, es nepažēlošu laiku un uzrakstīšu garu komentāru visiem publiskajiem portāliem, un, ticiet man, lai nu ko, bet rakstīt es māku ne sliktāk par Dienas žurnālistiem un šis komentārs tiks publicēts.
bilderberg
b
Google "Bilderberg" group un redzes ka Piebalgs piedalijas un ir biedrs. Nav brinums ka vins paliek sava amata
Vuarzazi
V
JL skelsanas var tapat un vismaz tikpat vainot Aboltinas un citu JL biedru intrigas, kas turpinas.
Человек
Ч
"Par labu viņa kandidatūrai varētu runāt arī tas, ka Žozē Manuels Barrozo, kurš vēlas otrreiz iegūt EK prezidenta amatu, nolēmis dalībvalstīm prasīt izvirzīt spēcīgus pārstāvjus ar nevainojamu reputāciju" - Странный этот Баррозу. Надо было, как у нас, в Латвии, искать наибольшего кретина с самой запятнанной репутацией.
Jā,
J
atzīstu, ka Kalniete būtu ļoti piemērota, bet es arī principā nevaru viņai piedot izdarības JL šķelšanā. Viņas partijas panākumi aizvadītajās vēlēšanās lielā merā ir uz JL rēķina.
Tā, lūk!
T
Ļoti prātīgi būtu, ja valdošās partijas vienotos par Piebalga kandidatūru. Vieni kašķi un iespējama neveiksme Latvijai būtu novērsta.
Speķis
S
Manuprāt, raksts ir pilnīgi idiotisks.
Vuarzazi
V
"...dalībvalstīm prasīt izvirzīt spēcīgus pārstāvjus ar nevainojamu reputāciju." --------------------------------------------- ------------------- tas izsledz TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK kas noveda Latviju bankrotaa un Aboltinu, kas neparvalda ES darba valodu (nerunajot par anglu vai francu juridisku valodu kas ir vinas specialitate). Latvija jau izcelas ar Eiroparlamenta deputatiem Rubiku un Mirski, kas nespej izlasit nevienu darbadokumentu.
..
.
viņam ir ļoti, nu ļoti augsti attīstītas prāta spējas - ------------------------------------------------ par to nu gan ir stipri jaahshaubaas, jo vispreciizaak vinju noraksturoja parastais džeks

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas